Sabtu, 11 Ogos 2012

Home » » .:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 2 ::.

.:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 2 ::.





Salam 22 Ramadhan 1433H.
Hujung minggu terakhir di bulan yang mulia ini.

Kejap je masa berlalukan.
InsyaALLAH minggu depan, kita akan menyambut hari kemenangan.

Sesiapa yang terlepas entry 'Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 1'
Boleh [KLIK SINI]

Kalian nampak tak gambar dipermulaan entry ini..?
Pengganti diri itu dari pemilik blog Mama Cute
Siapa lagi kalau bukan Kak Lela.

Di kirimkan bersama dengan ole-ole dari Pulau Tioman lagi tau..!
Ole-ole itu aku dapat bila menjadi 'pengomen' terbanyak di blog Mama Cute.
Yang suprisenya, siap ada hadiah besday lagi..! #Segan betul Nur rasa kak..!

Apapun terima kaseh banyak-banyak Nur ucapkan buat Mama Cute.
Terima kaseh atas segalanya ye...




Yang ini pula datangnya dari Langkawi.
Siap naik bot lagi nak sampai ke aku ni...! #sempoikan..!
Kalau kalian sebahagian daripada keluarga besar GSF,
Kalian pasti tahu dari siapa pengganti diri yang comel ni.

Siapa lagi wehhh...Kalau bukan pemilik blog *Mai Nak Cerita*
Kiutkan kad raya tu..! Cuba juga cari dekat sini, tapi tak jumpa.

Apapun M , Nur ucapkan ribuat terima kaseh atas pengganti diri yang di kirimkan.
Terima kaseh sangat-sangat....!




Pengganti diri di atas ni datangnya dari nunnn jauh di Johor.
Selamat tiba bersama dengan barang-barang dari Mama Cute.
Al-maklumlah pengirim ni bertugas sama tempat dengan Mama Cute.

Haaa....Pasti keluarga GSF tahu siapa yang aku maksudkan.
Siapa lagi kalau bukan pemilik blog DuniamashaworlD.

Hebatnya kad pengganti diri ni, sempat lagi singgah ke Teluk Intan tau..!
Tersenyum sorang aku membacanya.. #Kekekekeke..!

Buat Masha , terima kaseh sangat-sangat.
Kalau boleh tahun depan nak lagi... Heeeeeee..!




Pengganti diri yang ini pula dari Shuhada Othman
Shu dan aku duduk satu Daerah tau.
Kira kami hari-hari berbuka puasa sama-sama, di rumah masing-masing. Hihihihi..

Dan gali punya gali, rupanya Shu dan aku sama sekolah rupanya..!
Mungkin dulu Shu sekolah petang, Nur pula sekolah pagi.. #sebab tu tak jumpa..hihihi.

Terima kaseh atas kiriman pengganti diri ye Shu.
Terima kaseh banyak-banyak..!

Okeyhlah weh..!
Sampai  disini saja untuk kali ini.
InsyaALLAH mungkin Part 3 akan menyusul
Semuanya bergantung pada pengganti diri yang tiba ke rumah..! Hehehehe...


Kata Hati : Terlepas entry'Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 1'? [KLIK SINI]
.

36 ulasan:

nanieybarnieylurviey berkata...

wah.. byk kad raya nur dpt tahun ni :)

Salam 22 Ramadhan Nur

Che Rosliza Che mat berkata...

hadiah tue sis dah pos...belum sampai lagi ke? banyaknya kad raya...

Cinta Misteri berkata...

CiM baru jer poskan kad2 raya....



psttt.....kad mcm sama jer..hehehe

tak kesahlah, janji ikhlas dari hati kannnnnn.....

Si Matatajam berkata...

Sesama Nur....hi hi...Alhamdulillah Nur suka dengan kad raya tu...

Cendol berkata...

wahhh bnyk dpt kad raye.bserte cendereeehaaati dr pulau tioman lg.tahniah ye whai pengomen komengg tegar :)

Anis Nisa (SH) berkata...

bestnye nur banyak dpt kad raya..nisa mse skolah2 byk la dpt,skrang ucapan sms je byk..huhu..

Errah berkata...

seronoknya kan dpt kad raya..errah xdpt kad raya tp kwn2 dtg rumah bg kad kwen la plak. dari 2nd raya smpai ke 2 mgu brderet.tp xtau dpt g ke x, brtembung dgn kazen brtunang. nur ni mmg rajin komen kat blog..mmg ptt pon dpt hadiah2 tu sume..hehe

Chic Na berkata...

bestnya dapat hadiah lagi. cik na belum terima lagi yg lain2 kecuali kak M.

aku HaniAsyira berkata...

sini-sana org bagi kad raya ei..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Ramainyer antar kad untuk Nur!bestnyerrr!:)

9n0L4 berkata...

waaaaaaaaaa. cik nur punye dah sampai. akak punye belum lagi. ;)

izan mama mia berkata...

meriah kad raya nur thn nie..

YanaHime berkata...

nak kad raya jugak!

teha berkata...

dh lame kite xdpt kad rye.. hihihi :)

Mieya Atiera berkata...

Wahhh, banyaknya kad raya. Jeles T.T

hafiz hafizol berkata...

nantikan pengganti diri dr sy plak.. hahahaha =p

Miss BaNu berkata...

wahhh byknyer kad raya hehehe

boni kacak berkata...

haaha..comel2 kad raya dorang tu.hehehe

Cik Aini berkata...

wahhh
jelesnya Nur..
byk nya dapat
best kan :)

Wanieys berkata...

banyaknya kad raya nur...best tengok hihihi

Hans berkata...

wah
den baru 3 keping
sob sob sob

jaakechik berkata...

wahh byk nya dpt kad raya. ramai yg sayang gini la kan..ekekkee...

Ummi Iman berkata...

banyaknya kad raya cik nur... meriah.
dapat hadiah lagi. tahniah!

Dkna Abza berkata...

banyknyaaaa

Deq's Qienz berkata...

wahh byknya dapat kad raya. bestt arrr..nak satu bleyy??hikhik

Masz Sidek berkata...

Wah hebat2 jer kad raya GSF...
rupa kad dr sy simple jer...

Masz Sidek berkata...

Wah hebat2 jer kad raya GSF...
rupa kad dr sy simple jer...

lelamaisara berkata...

hehehe..same2 Nur..jgn la segan akak pon segan..tak seberapa pon tu..:)

are_lin@yu berkata...

wahh beznya..kad ayu sampai tak lagi??hehe..


p/s:nur bagi details dekat ayu erk..klaau nak tahu tgk entry ini ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/peserta-betuah-segmen-ayu-ialah.html

Deqla manjew berkata...

byk dpt kad raya!! best kan jadi geng GSF ni?!! deqla pun ada dpt kad raya dari suhada dan masha londeh tu..nnti la wat entri..yg kelakornya kad suhada tu sama pulok dgn kad yg deqla bg kat dye..haha..haru betul! nk buat camne incek posmen dah pungut, xkan nk p kutip blk?? hukhuk

dyabunga berkata...

kad raya tu semua cntik2..hihih

Pecinta pink^^ berkata...

tu dia..bnyak nye kad raya nur:)

wan nurul hezrina berkata...

wahhh banyak nyer kad raya..nurul bg alamat melaka tak tahulah bape yang sampai.hehe mcm lah banyakkk..perasan jer

Yana Libra berkata...

banyak dah dapat ye~~

sayanya kad tak sampai lagi ye? huhu~~

IntaNBerliaN berkata...

cantik kad warna pink :-)

Masha Meisters berkata...

hehe....tersengeh jugak bila baca kad raya kamu cik nur....hehe