Sabtu, 25 Ogos 2012

Home » » .:: Salam Aidilfitri 1433H ::.

.:: Salam Aidilfitri 1433H ::.



Ihsan Google


Salam Syawal 1433H.

#Ada sesiapa yang bersin tak bila singgah ke teratak ini..?

Maaflah ye, lama beno teman tak berhapdet..! Al-maklonglah rayeee.
Jadi berhabuk dan bersawang sikit-sikit tu, biasalah..heeeee.. :)

Lappy pulak memang sengaja di tinggalkan.
Semuanya gara-gara nekad mahu habiskan raya bersama keluarga tercinta..!

Okeyh, terpanjang pula mukadimah kali ini.
Dan rasanya masih belum terlewatkan untuk aku ucapkan 

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"

Buat kalian yang tidak jemu singgah ke sini.
Sepuluh jari disusun rapi dan dengan  rasa rendah diri mohon ampun dan maaf sekiranya
Sepanjang persahabat kita di alam maya ini, aku ada mengguris hari dan perasaan kalian semua.

Maafkan daku ye..!

Rasanya sampai di sini saja untuk kali ini.
InsyaALLAH dilain entry aku cerita apa yang menggumbirakan hati ini di Aidilfitri tahun ini.


Kata Hati : Masih mood cuti. Isnin ni mula kerja, beratnya rasa...huwaaaaaa....!
.

29 ulasan:

etuza berkata...

apapun kena beraya bersama keluarga, blog anytime. moga hidup cik nur berkat ya..

etuza berkata...

apapun kena beraya bersama keluarga, blog anytime. moga hidup cik nur berkat ya..

N.Aima K berkata...


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

AyueJean berkata...

Salam Aidilfitri Cik Nur...
maaf Zahir Batin kalau ada tergurau kasar ke, apa ke.... =D

Miss BaNu berkata...

hehehe selamat hari raya cik Nur..wah x sabar nk baca entry raya cik nur ni mesti meriah dan best kan..

Yana Libra berkata...

selamat hari raya cik nur~~~

jangan malas22 kerja sok ye..hehe :)

izan mama mia berkata...

selamat hari raya nur....pergi open hause ke hari ni??

Lelaki Ini berkata...

selamat hari raya!

fadz berkata...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :D

yana lyana berkata...

Selamat hari raya! :)

Sally Yatiey berkata...

Selamat Hari Raya ^^

Mieya Atiera berkata...

Selamat Hari raya Cik Nur. Ada apa yang Cik Nur tak faham dengan Nuffnang yg baru nie?

ini fb Mieya :
http://www.facebook.com/mieya.atiera

Errah berkata...

sakannya beraya..hehe

boni kacak berkata...

saya pun ingin mengambil kesempatan ni utk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Raya jgn tak raya, nur!hehe...

Wanieys berkata...

SELAMAT HARI RAYA NUR :)

9n0L4 berkata...

selamat hari raya cik nur. maaf zahir batin ye. ;)

Tanpa Nama berkata...

Selamat hari DEKAT PAYA ADA KELI,
DEKAT KUALA LUMPUR ADA GAGAK,
KAD RAYA TAK SEMPAT BELI ,
UCAPAN DI ввм PUN OK GAK,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN,
Мσнση мααƒ
αтαѕ ѕєgαlα кєкнιlαƒαη
ѕєlαмα ιηι


Ikhlas dari: ...

elyna mirsada berkata...

he2 da tahap selsema nie..=)

jaakechik berkata...

slmt hari raya wat cik nur jugak.. hehe... sama la jaa pon jrg update.... hehe... pic byk, tp malassssss........... hikhik...

lelamaisara berkata...

Selamat hari raya Nur...mekasih ucapan raya melalui SMS tu...akak terlupe nak membalasnye..hehhehehe...

Masz Sidek berkata...

bos nak cuti lagi....
kalau minta cuti lagi... rasa2 yer bos bagi tak... hehehe

BERT berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin ye nur :)).. sama la bersawwang jugak blog.. ehhe

Arina Shamsul berkata...

Selamat hari raya dear...akk singgah selesma pulak..haha.

Akk pun nak minta maaf atas semua salah silap dan keterlanjuran kata2 selama ini :)

Take care :)

dyabunga berkata...

dya pun masih mood cutilgi..haha

Cendol berkata...

selamat hari raya juge cik nur comel :D

IntaNBerliaN berkata...

selamat hari raya gak utk nur... mintak maaf slh silap yer... lbh2 lg akak dh lama xjenguk sini..

Deqla manjew berkata...

ooo baru deqla tau nape deqla flu hari tu..gara2 ini blog la..terbersin2...hakhak..selamat hari dear...maaf zahir tok batin.. :D

aku HaniAsyira berkata...

selamat ari raya cik nur.. lambat pulak sy wish.. =)