Rabu, 1 Ogos 2012

Home » » .:: Wordless Wednesday #19 ::.

.:: Wordless Wednesday #19 ::.






Kata Hati :

Sampai sekarang tak tahu punca dan siapa yang pecahkan...!

.

45 ulasan:

Misya Mialen berkata...

Masa dlm tidur kor cik nur ngigau p dapur pastu trpecah cwn.hahaha.

Yana Libra berkata...

mug kat ofis ke tu cik nur?

Yumida berkata...

laaaa...sape punye keje ni
sy ske guna cawan plastik..dibaling x pecah..sy kan ganaz..hehe

Deqla manjew berkata...

ish2.. kesian tinger dah tercabot.. sape la yg x ngaku pecahkan tu? hurmm slm 12 ramadhan cik nur.. :)

Mrs Velentine berkata...

sygnye cawan ni cantiklah

IntaNBerliaN berkata...

nak kene soal sorang2 ni :-)

lelamaisara berkata...

angin tiup kot Nur..hehehee

izan mama mia berkata...

cepat siasat,...sapo pecahkan tu..

dyabunga berkata...

ni mesti cawan kesayangan cik nur kan?huhuhu

Nyue berkata...

nak minta tukar mug baru arr tuu..eheheheheh

fieda berkata...

gelas kesayangan cik nur ke..??ala sian dh pecah pemegangnya..

kayyana berkata...

tertanggal tangkai die.. angkara siapakah...??? hihihi

are_lin@yu berkata...

alahai sayangnya..sapa lah yg bagi pernah ni kan ;-)..salam 12 ramadhan nur ;-)

ieedaz @ mama_isha berkata...

uikss pelik..ehhe

Cik Aini berkata...

alahai sygnya mug tu comel..
xpe2..beli lain ye Nur :)

erkk
maybe mug tu ada sentimental value kat Nur eh?hehe

Masz Sidek berkata...

alahai... sayangnye... ;'(

baby lydia berkata...

salam sayang n dya follower sini iyer..

Pecinta pink^^ berkata...

err..kata hati sy pun lagi tak tahu:P hehe..mybe ad tjatuh?

whitecappuccino berkata...

pecah sendiri kot hehe

Cendol berkata...

ha?mcm mane tu taktau sape buat n punca nye?haaa jeng3 hantuuuu kak limah!hehe

aku HaniAsyira berkata...

pecah yang menarik.. cuba buat prank konon2 dia bersambung.. ekeke..

Masha Meisters berkata...

agaknyer si bulat tak yang wat...mcne nak ngaku....kikiki

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

sure org yang pecahkan tu, lari laju2 lepas pecahkan...ekeke.sian Nur...

Wanieys berkata...

siannyer..nanti beli baru yer hihi

BERT berkata...

laaaa patah..... kene sisat ni sape patahkn hihi

IntaNBerliaN berkata...

nur, xdalah sennag jugak.. cuma bila prgnant, hormon kita dah berubah,...

macam akak ni, sblm prgnant, kelenjar tiroid akak bgkak, so, bila dah prgnant, akak mintak klinik cek darah akak utk test ada tiroid or tak.. yela, hormon berubah, so, risau jugak.. sbb ia akn effect dkt baby.. kiranya mcm akak berjaga2 dr awal la..

tp alhamdulillah result tu xda apa2.. ok je.. :-)

Chic Na berkata...

misteri ni nur. kena siasat ni. :)

Mak Usu berkata...

Sapa lah yang pg pecahkan gelas ciknur..kena siasat ni..hehehe

Momo berkata...

ahhh...cawan kesayangan ku pun pecah gak macam ni.. sedeyh:((

Errah berkata...

ala ciannya..errah penah gak camni..tp kamera 1st errah..tak tahu siapa yg jatuhkan

Si Matatajam berkata...

Ishk2 sapa la yg wat tu.. Mesti takut nak ngaku tu...

wan nurul hezrina berkata...

patah tumbuh hilang berganti..hihi tapi takyah ganti just lekatkan gam gajah bleh guna alik

Fiza Suhaimi berkata...

Misteri ! Heheh.. :D

Aine Ainun berkata...

Ala ciannye...

Cawan fevret ke nur?
Kalo ye mst terkilan...

Miss BaNu berkata...

kesian mug tuh..pecah sudah..x dpt nk berkhidmat dh utk tuannya..patah tumbuh hilanh berganti..

rAIHan berkata...

huhu. sabar je lah..

Arina Shamsul berkata...

alahai..takpe dik ganti dengan tali rapia boleh tu..hahaha.

aReLaN berkata...

kena buat penyiasatan ni.hehehe

Ummi Iman berkata...

Takut kena marah agaknya :)

jaakechik berkata...

kena terjah dek kucing kot

Che Rosliza Che mat berkata...

Alahai kesian cik nur...Tak mengapa beli baru...hihihi

Cinta Misteri berkata...

Tlinga cabut sudaaa

9n0L4 berkata...

nnt akak beri yg baru ye. insha Allah. ;)

Hidayah Bach berkata...

erkkk...
bila akak tgk je picca nih..

mmg wordless la terus..

huhu..

mug feveret ke..?

AmyZana berkata...

Hehe. Tangkai dia nmpk mcm telinga ;D relax k akak? Bulan2 ramadhan cenggini byk sale pinggan mangkuk. Beli je yg baru :]