Khamis, 16 Ogos 2012

Home » » .:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 4 ::.

.:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 4 ::.





Salam 27 Ramadhan 1433H.
Berbaki beberapa hari saja lagikan untuk seluruh umat islam sedunia menyambut hari kemenangan.

Macam mana dengan persiapan kalian..?
Sudah terasakah bahang-bahang hari lebaran..?

Aku..? Masih belum terasa.
Entah kenapa, aku sendiri pun tidak pasti.
Mungkin dalam perjalanan balik ke kampung nanti baru terasa kottt...!

Okeyh, sila abaikan perasaan pelik itu ye.
Sebab rasanya aku sorang je kot yang belum terasa bahang Aidilfitri.

Kalian nampak tak gambar pembuka entry kali ni..?
Haa...itu pemberian ikhlas dari Cik Rose.
Aku dapat sebab jadi 'pengomen' terbaik.

Alhamdulillah, selamat sampai ketangan aku.
Jutaan terima kaseh di ucapkan buat Cik Rose.
Boleh pakai raya..!




Fuhhhhh...Terkezuttt tau bila aku bukan sampul surat ni..!
Merobang rambut rockers tu..!

Pengirim ni macam tahu je aku ni ala-ala rock sikit.
Tapi idoklah merobang macam tu..kikikikikiki.

Walaupun pengirimnya bercuti buat sementara waktu, 
Tapi pengganti dirinya tetap sampai selamat ke sisi aku.

Ribuan terima kaseh yang tidak terhingga buat Sweety.
Bilalah Sweety nak kembali berblogging kan..!

Aku pasti, ahli keluarga GSFian juga pasti merindui beliau. Kan..kan..kann..?




Pengganti diri yang ini pula datangnya dari selatan sana.
Siapa lagi kalau bukan dari Niena , pemilik blog Cinta Itu Misteri.

Alhamdulillah, selamat sampai juga ke utara ni.
Jawapan untu soalan pada kad itu Nur jawab di sini ye Niena.

Tahun ni, rasanya tahun paling teruk, sebab nur langsung tak buat kueh raya.
Cuma awal Ramadhan hari tu je buat sikit, 

Lepas habis dah malas nak buat dah..
Kiranya tahun ni kueh tunjuk-tunjuk jee..huhuhu




Pemilik pengganti diri ni, orangnya comel je..!
Berasal dari perlis...tapi merantau mencari rezeki di Kuala Lumpur.

Siapa lagi, kalau bukan Ayu..!
Seindah nama, memang ayu tau orangnya.

Enggak percaya..?
Sila terjah sendiri okeyhh..!

Apapun, buat Ayu, Terima kaseh Nur ucapkan. 
Warna warni pengganti diri ni ceria Nur tengok...!




Pengganti diri yang terakhir untu part ni, lagilah jauh datangnya.
Siap naik kapal terbang menyeberangi laut cina selatan lagi tau..!

Sama macam pengganti diri Cik Sweety tadi tau.
Alhamdulillah, selamat sampai juga semenanjung utara ni.

Terima kasehlah tidak terhingga buat Masrina .
Kad raya Mas sudahpun selamat sampai ke tangan Nur.
Apapun, terima kaseh sekali lagi ye..!

Okeyh, rasanya sampai disini sajalah untuk kali ini.
Masih adakah sambungan untu PART 5...?

Semuanya bergantung pengganti diri yang selamat tiba ke rumah.
InsyaALLAH kalau ada, maka adalah PART 5.

Bagi kalian yang terlepas :

: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 1 : [KLIK SINI]
: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 2 : [KLIK SINI]
: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 3 : [KLIK SINI]


Kata Hati : Belum habis berBlogJogging lagi niii...Sedang berusaha...!#chayok..chayok..!
.

25 ulasan:

are_lin@yu berkata...

alhamdulillah dah sampai..hehe..
cik nur sama ngna ayu mood raya tak muncul lagi..rasa sedih lak nak tinggal ramadhan ..huhu

p/s:dear,salam aidilfitri,ampun maaf dipinta ya..hehe

baby lydia berkata...

slmt hari raya jugak sygggg !!!

Deqla manjew berkata...

byk kad raya cik nur... untung la..meriah rumah dgn kad raya tergantung sana sini kan..hihi..kad raya dari deqla x dpt2 lagi ke? huhuhu

Mrs Velentine berkata...

banyaknya..sya dpt 4 jer

9n0L4 berkata...

wahwah. byklaaaa koleksi kad raye cik nur ye. :)

BERT berkata...

kemain banyak kad dia....!! selamat balik kampung ya.. hati3 di jalanan n selamat hr raya maaf zahir batin :))

teha berkata...

syok laa dpt kad rye.. hihihi :)

Masha Meisters berkata...

hehe....chaiyok2...bnyak hutang kat belog ni...hehe...amboi...bnyak sakan kad raye...hihih

Ummi Iman berkata...

lagi kad raya... byk sungguh. cantiklah broach tu

Cik Rongoks berkata...

comelnye hadiah tu ^^
kad raya pon banyak :)

Sally Yatiey berkata...

Banyaknya dpt kad raya.
Salam Aidilfitri :)

LelakiSemalam berkata...

bestnya dapat kad raya dizaman sekarang ni...

Hasrina berkata...

selamat hari raya

Chic Na berkata...

bestnya dapat brooch comel tu.
dalam banyak2 yg kak niena je cik na blum dapat lagi. huhu..

dyabunga berkata...

dya puntak rasa nk raya lagi..hihihi..xde mood raya lah

A berkata...

salam aidilfitri kakak :D

Cendol berkata...

wah pengomen terbaik!mmg cik nur sgt rajinnnn komen.u deserve it dear :)
hmm cendol pn takde mood sgt nak raye.masih mncari cari mood itu..cik nur kalo dah jumpe mood tu nanti bgtau cendol ye.hehe kita kongsi boleh?

aku HaniAsyira berkata...

jeles2 sebab banyak sgt cik nur punya kad raya

boni kacak berkata...

wah..banyaknya dapat kad raya.. tu dah meriah da tu..hehehe.. tak terasa lagi mood nak raya??hehehe

Si Matatajam berkata...

M ja yg belum lagi buat entry pasal kad raya ni...

etuza berkata...

banyaknya cik nur dapat raya ya. rupanya kad raya ni bole menggembirakan kita...

Wanieys berkata...

adeh wani ada lg kad raya yg xdan buat entry lagi...mood raya xabes g eheeee

Masz Sidek berkata...

alhamdulillah sampai jugak kad raya dr sy.... :D

IntaNBerliaN berkata...

ramai yg sygkan nur n ingat nur.. byk kad :-)

~Cik Sweety~ berkata...

yeyehh dah bacee...hihi