Khamis, 2 Ogos 2012

Home » » .:: Percuma Veseline Healthy White Perfect 10 ::.

.:: Percuma Veseline Healthy White Perfect 10 ::.





Salam 13 Ramadhan 1433H.

Syukran YaALLAH...kita masih di sini.
Alhamdulillah...!

Semalam, elok je sampai rumah, 
Tiba-tiba abah hulur satu bungkusan.
Aku pun tercengang seraya pantas menyambut barang yang di hulur abah. 

Teliti betul-betul, memang tertera nama aku.
Tengok nama pengirim dari Selangor.
Dalam hati ni tertanya-tanya juga, dari siapa pula ni.

Bila di buka bungkusan, tengok-tengok ada lotion vaseline healthy white perfect 10.
Terus teringat , sebelum ni aku memang pernah ikut ujian kulit 
Untuk dapatkan lotion vaseline 100ml percuma di blog Cik Iena ] .

Lama dah aku buat ujian ni, awal bulan April 2012.
Tak sangka pula boleh dapat, 
Sebab vaseline hanya bagi sample percuma kepada 500 yang terawal.

Al-maklumlah, waktu tu tenet aku memang tahap tenat.
Memang berserah je waktu testing ujian tu.

Tapi tak sangka ada rezeki untuk aku rupanya.
Pihak vaseline suruh pakai rayalah tu..heeee...!

Aku tak pasti vaseline masih terbuka atau tidak sample percuma ini lagi,
Kalau kalian rajin, bolehlah usha-usha [ DI SINI ]

Kalau ada rezeki, insyaALLAH ada..!


Kata Hati : Bau lotion ni, soft jee..wangi....! Terima kaseh Vaseline....!
.

45 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

baunnya memang wangi..lembut je..ciksu penah guna
mornink dear =)

nanieybarnieylurviey berkata...

Nur nanti buat review produk ni :)


Salam 13 Ramadhan Nur..

are_lin@yu berkata...

wahh bez2..hehe..tahniah cik nur rezeki ramadhan tu ;-)

fizafantagirO berkata...

akak pakai lotion ni , beli yang kecik , sample dia kot .. 1.50 satu kt watson :p

Masz Sidek berkata...

Alhamdulillah... rezeki bulan ramadhan utk nur... :)

Mrs Velentine berkata...

selamat mengujiankan diri

Deqla manjew berkata...

rezeki...rezeki.. cer la try.. nnti boleh la promot.. :)

Arina Shamsul berkata...

Tahniah dik..:)

hazwan hairy berkata...

wahhh pakai ni ea..haha :p

ieedaz @ mama_isha berkata...

wahh..untung nye..:)

nur anis berkata...

benda free memang super best..hihi

BERT berkata...

wahh taniah nur dapat produk vaseline.. hasil usaha menjoinkan diri berhasil... bagus produk ni saya pun suka pakai

dyabunga berkata...

wah..seronoknya.hihi
nk juga

churippu farah berkata...

Sungguh bertuah..rzeki d bln rmdh kataka..heee

Pecinta pink^^ berkata...

wah2..syoklah dpt free..hehe..akma suka vaseline tpi yg kaler kuning..bau die menusuk hidung..hehe

Wanieys berkata...

rezeki nur nk srh pakai raya la tu eheeee...eh kad dh sampai yer cpt pulak hihi

izan mama mia berkata...

wangi sampai sini nih..hiihi

Errah berkata...

bestnyer vaseline..bau nya sgt wangi..nak makn2 je rasa

Si Matatajam berkata...

Tahniah Nur... Best Vaseline tu..

Cendol berkata...

waahhh selamat beraya dgn vaseline!hehe

lelamaisara berkata...

seronok la dapat lotion tu...lembut la kulit Nur lepas ni..heheehe

Che Rosliza Che mat berkata...

Seronoknya....Hadiah tue Sis belum pos lagi...hubby kerja pagi...

Ummi Iman berkata...

Best ya dpt sample. Bolehlah guna.. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

woww..rezki cik nur la yea..sweety pakai vaseline botol pink..mmg sangat sedap baunya..

Chic Na berkata...

patutla wangi je bau. tahniah nur. rezeki bulan ramadhan. cik na pun mmg pengguna setia vaseline ni. mmg best. :)

Deq's Qienz berkata...

Bestt ke tak prnh guna lagi jenis nihhh.hihii

Cinta Misteri berkata...

Congrates..siap promotkn skali gituew., wangi smpi siñi lah Nur lpsni.

Thks doakn CiM pg td..

AyueJean berkata...

AJ memamg pakai vaseline ni...
Tapi yang kaler kuning....
Yang cocoa tu taknak cuba...
Sebab bau dia dah buat raa macam nak makan..
Hehehhe...

aku HaniAsyira berkata...

dapat lotion free best ah kan.. kongsi sikit.. benda free mesti dikongsi.. ekeke

Misya Mialen berkata...

sy suka sgt pki vaseline. wangi je. kulit pun lembut n x kering;)

Aida Omar berkata...

wah dapat sampel percuma dari vaseline ea? aida pun ada guna produk vaseline nie. :)

Zaza Ridzlan berkata...

wah..zaza pun skg tgh cari produk sesuai utk baiki masalah kulit..

Mieya Atiera berkata...

Wah, bestnya dapat Vaseline percuma. Jeles nie

jaakechik berkata...

vaseline? jenama yg bagus! jaa pon guna..btw, tahniah yr... hehe

aReLaN berkata...

wow...dapat free tu.tahniah.saya nye beli vaseline for men tak habis2 pon.hahaha

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

bestnyer!YM suka vaseline!alorrr...jelesss ni ngan Nur...nak sikittt....ekeke. Oh!ye...YM dah hantar ye hadiah untuk Nur tu kelmarin...:)

gadis oren berkata...

waa untung la , boley lan mencantekkan kulit sebelom raye nie . huhuhu

Masha Meisters berkata...

wah...best tu dapat free....hehe...tahniah :)

9n0L4 berkata...

bestnye cik nur. besor losyen tu. untunglaaa. ;)

Hidayah Bach berkata...

tak pernah pulak cuba vaseline...
:)

Cik Aini berkata...

wah..ni namanya rezeki bulan puasa nur.. :)

IntaNBerliaN berkata...

best kan dpt brg free camni.. akak suke.. hihii

wan nurul hezrina berkata...

waa blehlah melembutkan kulitlagi

fieda berkata...

wah..bertuah badan cik nur..

N.Aima K berkata...

wah nak losyen free juga