Selasa, 14 Ogos 2012

Home » » .:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 3 ::.

.:: Pengganti Diri Di Aidilfitri | Part 3 ::.





Salam 25 Ramadhan 1433H.

Semalam, sebaik je bagi salam masuk rumah, 
Laju je aku tanya mak, "ada apa-apa tak untuk kaklong"

Tanya ngalahkan retiss nih..!
Al-maklumlah, tradisi menerima kad raya kembali.
Memang  terujalah setiap hari... #kalian rasa tak..?

Okeyh, kembali kepada cerita 'pengganti diri' kali ini.
Kalian nampak tak gambar pembukaan entry ni..?

Pengganti diri tu di kirim daripada orang Pulau Pinang.
Salah seorang ahli keluarga GSF.

Siapa lagi kalau bukan pemilik blog Miss BaNu StoRy.
Atau lebih di kenali sebagai Miss Jozan.

Kenapa aku cakap Miss Jozan..?
Haaa...kalian terjahlah sendiri, segalanya ada di SANA....!

Apapun, terima kaseh ya Miss Banu..!




Pengganti diri ini pula datangnya dari nunnnnnnnn di Johor.
Ikhlas daripada pemilik blog The Secrets Leonerz .

Selain daripada kad raya, dalam tu ada terselit pamplet.
Siapa yang tahu atau cuba bolehlah terus ke blog The Secrets Leonerz.

Keistimewaanya blog ini, ada dua penulis tau.
Tapi yang aktif menulis , Pengirim kad inilah,

Siapa lagi kalau bukan Yana Libra.
Salah seorang ahli keluarga GSF juga.

Yana, Terima kaseh ya..!




Pengganti diri yang terakhir untuk entry ini, 
Datang dari jauh juga ni.

Berliku-liku perjalanan dari Terengganu.
Dan alhamdulillah selamat sampai ke tangan Nur.
 
Macam dua pengirim di atas, Pegirim ini juga salah seoarang ahli keluarga GSF .
Seorang bisnes women macam Yana Libra juga.

Rasa-rasa nak tahu produk apa, jangan segan nak terjah Blog Di Sini Ruangku Berkongsi .
Kalau berkenan di hati, terus je hubungi terus pemiliknya, iaitu Kak Dieyna .

Apa-apapun Kak Dieyna, Terima kaseh atas kiriman pengganti diri ini ya..!
Terima kaseh banyak-banyak buat semua..!


# Jika kalian terlepas :

: Pengganti Diri Di AidilFitri | Part 1 : [KLIK SINI]
: Pengganti Diri Di AidilFitri | Part 2 : [KLIK SINI]


Kata Hati : Maaflah jika kad pengganti diri dari aku tersama dengan kalian..!
.

29 ulasan:

Haryati Faizal berkata...

hihi mesti seronokkan dpt kad raya...teringat zaman skolah dulu, byklah dapat kad raya...

Miss BaNu berkata...

hehehe..dh sampai yer..alhamdulilah..

are_lin@yu berkata...

wahh beznya ayu tak dapat tengok lagi tunggu raya baru lh tgk..huhu

Mrs Velentine berkata...

banyak nye kad raya,,hehehe

aku HaniAsyira berkata...

ni mesti kad raya bg pamplet VCO kan.. =)

IntaNBerliaN berkata...

byk kad raya nur dapat :-)

izan mama mia berkata...

meriah dgn kad raya..ler cik nur..

Cik Aini berkata...

yeay...
ai pun dah wat entry ttg kad2 comel pengganti diri ni..
best kan Nur..meriah je rs raya tahun ni..
wah2..bkn main semangat nk raya nih =)

Deqla manjew berkata...

dari kak dieyna n yana pun deqla dah dpt.. nnti la buat entri.. :)

Wanieys berkata...

wani pun dh dpt semua tu tp xsempat nk buat entry...minta malam ni qalief xkaco la nk tekap buat entry kad raya bukan xtau kalo wani on jer lappy dia pun mula kalut semacam jer hihi....

Cendol berkata...

dh dpt jge kad raye dari cik nur.sengih2 cendol bace!tenkiuuu cik nur :) miss u tooooooooo thereee fourrr fivee!!

Masz Sidek berkata...

betul nur.. asal balik kerja ke mesti teruja... mana tahu ada kad raya yg dah sampai... :D

Cinta Misteri berkata...

Seronok kn Nur bila dpt kad raya. Dah mcm sekolah2 dulu. CiM belum buat riview utk semua kad raya, plan d aidilfitri nanti. Hehe...

Maaf juga klau kad CiM ada trsama dgn yg lain.

dyabunga berkata...

byknya kad raya..hihiih

Chic Na berkata...

huhu.. kalah artis ye nur. cam excited je kan. balik keja je mesti ada something. ;)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wahhh, byk sungguh kad raya yg Nur dpt, hehe...

9n0L4 berkata...

wahwah. byklah kad raya cik nur. ;)

N.Aima K berkata...

i loike ;)

boni kacak berkata...

wah!! bestnya dapat kuih raya!! eh. kad raya!!!

dyabunga berkata...

bestnya..dya pun dpt kad raya dari yana..hihi

lelamaisara berkata...

rasa gak la mcm retis..hehehhehe

wan nurul hezrina berkata...

banyakk nyer kad raya=)nurul tak sempat nak bg sorry kay..

cik nur..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat cik nur sekeluarga.maaf zahir batin

Si Matatajam berkata...

Ha ha mmg banyak kad yg sama pun...biasa la tu....

Errah berkata...

semua rajin anta kad raya..errah je yg malas sbb tu org dpt kad raya kita dpt kad kwen..haha

~~oOpEt~~ berkata...

eh cik nur org perak kn? bkn t'ganu? ke pet salah paham baca berliku2 perjalanan dri t'ganu? haha

Che Rosliza Che mat berkata...

banyaknya kad raya...

Ummi Iman berkata...

Byknya kad raya.. Boleh gantung ;)

fieda berkata...

seronok kan dapat kad raya..

Masha Meisters berkata...

heee...betul tu...memg terharu dpt kad raya....kiki...best!!!!