Isnin, 29 Oktober 2012

Home » , , » Terima Kaseh Mama Qhayra & Anies...!

Terima Kaseh Mama Qhayra & Anies...!





Selamat hari Isnin..!
Hey kalian...! masih dalam mood raya ke ni..?

Ke pening lalat, sebab makan daging terlalu banyak...?
Haaa....jaga-jaga ya..makan tak salah, tapi berpada-padalah.
Kesihatan tu pentingkan..!

Okay..!
Jujur aku mengaku, hari ni aku agak lemau sedikit.
Kepala pula rasa berat jee..!
Agaknya kesan makan lemang kot...huhuhu. #serius aku hentam makan lemang banyak-banyak kali ni tau..!

Tapi semua ni tak menghalang aku dari terus untuk mengucapkan terima kaseh kepada Mama Qhayra.
Sebab minggu lepas aku terima cenderahati dari Mama Qhayra. #Rujuk gambar di atas.

Bukan aku seorang je yang dapat tahu...! Rata-rata warga  GSF juga dapat.
Baikkan Mama Qhayra ni. 

Dan ramai juga warga GSF yang sudah up entry mengenai ni.
Tapi aku, baru hari ini berkesempatan nak up mengenai entry ni. #maaf ye Mama Qhayra.

Apapun, jutaan terima kaseh sekali lagi buat Mama Qhayra atas pemberian ini.
Nur doakan, Mama Qhayra sekeluarga sentiasa sihat dan di murahkan rezeki dariNYA selalu..Amin.!




Dan di atas kesempatan ini juga, aku ingin mengucapkan jutaan terima kaseh 
Kepada pemilik blog Anies & You.

Hadiah GA yang aku join telah pun selamat sampai rumah.
Terima kaseh ya Anies...!

Lepas ni, kalau berkesempatan buatlah GA lagi..Heee... :)

Okaylah ya..Sampai di sini saja..
InsyaALLAH....kita jumpa di lain entry..!



Kata Hati : Terima kaseh kata-kata semangat kalian buat aku...Love You Alls....!

.

30 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

seronoknya,,MV punya belum smpi..tengah menyeberang lautan..

Cik Siti berkata...

bertuah tol Cik Nur kita ni..tahniah...

kinara kinatara berkata...

wah banyaknya hadiah..huhu:)


mao sikit...
huhu:)

izan mama mia berkata...

mmg kalau makan lemang banyak..badan jd lemau nnnn mengantuk..kan nur..

Deq's Qienz berkata...

sama² cik nur, kicik pnya hal daa..hehee

Deq's Qienz berkata...

hahaha cik nur owg dah komen dahh baru cik nur gtau..hehee..thnx la buat n3.kite suke² je nak kasi kt korang sbg tnda perkenalan..hihii :)

Deqla manjew berkata...

byk dpt hadiah...untung la cik nur...

p/s : jgn dok perli2 lagi tang suara tu haaa...xmo2.. :p

Anisa Anuar berkata...

wahhhh...guna betul2...

Si Matatajam berkata...

Tahniah Nur..akak doakan murah rezeki Nur lps ni...

dEdEQ dE wIshEs berkata...

UNTUNGNYE KAK KITE NI >,< ..

Dayana Bahar berkata...

hehe kita pun dapat gak.. hehe.. suka2... baik hati mama qhayra

BERT berkata...

wahh bes2.. tahniah nur... amboi makan lemang banyak ye.. jelessnye.. kita tgh berpantang ni apa pon tableyy heheue

unsecretostory berkata...

untungnya dapat haddiah lagey . Comey lote gitu :D

Chic Na berkata...

bestnya dapat buku lagi. :)

Yana Libra berkata...

sy je yg xwat lagi entri pasal key chain tu..huhu..takde kesempatan~

Herman Bagus berkata...

hadir disini sobat..

jaakechik berkata...

tahniah.....

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. murah rezeki nur :_)

mama aryan berkata...

seronokkan kalu dapat hadiah..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nur..murah rezeki :)

wan nurul hezrina berkata...

nuruljer tak dapat kot sbb lupa kasi alamat..hehe pasnie nak g tuntut padahal salah sendiri.hehe

Eca Dwinky Asha berkata...

bestny dpt hadiah.

Tihara berkata...

as salam

sonoknye
dapat keychain cute :)

Miss BaNu berkata...

sama laa dapat jugak yeayyy hehe

9n0L4 berkata...

wahwah. bestnye cik nur. lame dah tak join GA. ;)

shuhadaothman berkata...

same la keychain kite nur. hehe. wah, dpt kad raya jgk ye? shu x dek pon :)

dya bunga berkata...

byknya nur dpt hadiah

::CIK LYNN:: berkata...

rezeki2...hehe

Cik Aini berkata...

untungnya jd fmly GSF kan Nur..
dah rs mcm fmly betul dah..suma sekepala yg plg best tu..

nanieybarnieylurviey berkata...

wahhh manyak syok maaa.. :) :)