Rabu, 31 Oktober 2012

Home » » Wordless Wednesday #30

Wordless Wednesday #30






Kata Hati :

Ramai yang syorkan aku pakai BlackBerry..
Tapi...boleh ke update blog melalui BB ke..?
Ermmm.....

Kalian pakai phone apa ye...?
.

53 ulasan:

Cik Siti berkata...

BB ade byak jenis jugak kan...

info: cuba tgok sini
http://m.blackberry.com/my/en/smartphones.html

Solehah Shamsuddin berkata...

Boleh je update blog gne BB. Solehah cme gne nokia je... :)

Sue-Rya Qistina berkata...

saya pakai samsung je. hehehehe. itupun hadiah dari suami :D

Deqla manjew berkata...

deqla skng pakai samsung.. dulu penah pakai nokia, sony.. yg lain2 x penah try dan x nk try la kot..huhu...lps ni ingat nk beli sony lagi.. bg deqla better sony..entah, berkenan betol..kamera pun cntik even 3.2 ..kalo sony 12 megapixel lagi la cantik.. sound pun sdp.. hihi..

Nyue berkata...

nyue pakai bb..tp xpernah update blog pakai bb...cm xbest je..hahaha..

kalu pakai blackberry..jgn upe bg nyue pin bbm k..nty bleh bbm selalu :)

hazwan hairy berkata...

pakai samsiah lah..haha

Yana Libra berkata...

sy pakai samsung biase je..huhu~

BERT berkata...

sy cap nokia je huhu

Mrs Velentine berkata...

Mv pakai nokia C6-01 jer..boleh lah update blog

iyka syafika berkata...

betul la..pkai la bb..senang nk on9 n boleh bbpin..jimat skit klau msg dengan org ade bb...heheheh...singgah sni jugak

kinara kinatara berkata...

huhu..malu nak cakap..huhu...:)


kina pakai csl je..huhu..

Ctie Anis Nisa berkata...

nisa prnah guna bb..best...skrang nisa guna nokia & nak bertukar ke samsung InsyaAllah.. :)

Tihara berkata...

as salam

akak ske samsung galaxy walau guna mini jer..download blogerdroid memang cepat uplod pic dan entry..insya Allah :)

Deq's Qienz berkata...

Ntahh sy x minat bb..baik guna jns android coz kite nih kaki blog. Hahhah

Karukord Jagau's berkata...

Saya pengguna blekberi :)

shiyda berkata...

samsung ! :P

N.Aima K berkata...

boleh updated guna BB..nnt dah beli bb boleh le share BBMpin akak pakai BB hihi...

Akak pula suggest beli Samsung hik hik hik sbb amik gmbr cantik je..pastu boleh main instagram kih kih nnt dah ada akaun add akak ye..

Aimi Syahirah berkata...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Busyra Bt Takiyudin berkata...

hehe.. pkai phone biasa je.. :)

are_lin@yu berkata...

jom jd geng samsung..hehe..htc pn ok -)

shuhadaothman berkata...

samsung x ok ke cik nur? hehe.

aku HaniAsyira berkata...

ala sejak akhir2 ni satu pun atil tak leh bagi pandangan sebab atil pun pakai enset biasa2 je.. huuu~~

Iffika | Ruslan berkata...

Sy pernah pakai Bb and sangat menyesal beli . Tak sampai setahun dah rosak , battery tak tahan lama . satu lagi bb bukan android so macam tak berbaloi beli zaman skrg ramai org pakai android . kualiti gambar pun tak bagus. now im using xperia neo L . im just giving my opinion :) heee fikir baik2 ya

ieedaz @ mama_isha berkata...

akk skrg pakai iphone tp skrg mcm nk beralih arah ke samsung je...hehe
sbb samsung byk appliccation free..:p

syiela berkata...

akak pakai cap ayam je :)

Detective Fiqa berkata...

saya pakai samsung galaxy S plus. hahaha :D. err bb tu best ke? =="

Chic Na berkata...

kasi survey dulu tgk mana yg nur berkenan. :)

Arham Md Ali berkata...

Rasa untuk long term investment BB tak berapa bagus. Sebab company dia makin menjunam stock market diorang.

Macam saya pakai iPhone 4S.

Noor berkata...

sy guna SE J108i CEDAR je..huhu..xcnggih pon.tp bateri thn,bleh bergayut lama2..heheh

inche hlovate berkata...

hidup samsung corby!! haha

Ghani berkata...

kalau aku dari dulu pake sony..
so simple.

Mieya Atiera berkata...

Entah lah, Mieya tak pernah pakai BB. Sekarang, Mieya pakai pgone Samsung je.

AHMAD AFIQ berkata...

sy suke tamtung

Eca Dwinky Asha berkata...

eca pakai nokia itam putih & vivaz..nak tuka samsung,duit xde.wakakak :P

LYAfrina berkata...

samsung kot... ;-)

Herman Bagus berkata...

aku nokia type lama cik, tak punya uang untuk membeli BB heheh

dya bunga berkata...

npe xamik samsung?

9n0L4 berkata...

iphone. hehe. :)

::CIK LYNN:: berkata...

nur nk tkar hp eh ?

lynn pkai samsung...sony ericsson dlm smpanan :)

caliph shuriken berkata...

x pasti plak.. tapi blackberry ni terkenal dgn BBM...

Si Matatajam berkata...

Kak M, mesti Nur dah tau kan pakai hp apa...not bad la Sony xperia ni tau Nur., akak saja pilih xperia go sb tahan lasak.. Ari tu jatuh kat batu sampai kotor hp tu, akak bleh basuh kat air paip tu..sb ia kalis air... My Khalish ni lasak sb tu hp akak pun kena thn lasak..bleh gak update blog ngan blogger droid app. Tapi apa2 pun Nur survey yg terbaik dan sesuai untuk Nur yek..

Kstiawan berkata...

saya pakai Sony Ericsson...:D

salam sukses sobat...

boni kacak berkata...

nokia 3310...hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ikut kata hati nur jgn ikut kata org hehehe

jaakechik berkata...

jaa pkai henset cikai norkiah jer...huhu....

Nadzirah berkata...

nad pakai bb. boleh update blog jugak ^^

wan nurul hezrina berkata...

nurul tak suka uodate blog guna hp..mcm rimas n agak tak friendly..haha guna ipad pun tak bape suka..lebih selesa guna lappy atau pc aja=)kalau nak tgk komen baru pakai hp n segala bagai=)

nurul pakai anroid LG jerk=)

Cinta Misteri berkata...

CiM guna erìc je. Klau update blog lbh suka lappy, klau android utk n3 yg simple2 copy paste je. Hehe

shidaR berkata...

pakai samsung S3 dear heheee :P

Cik Aini berkata...

ai pakai samsung je..
kalo tanya pendapat ai,stakat skrg pakai samsung tu ok..tp batery dia x tahan lama sgt Nur tambah2 kalo guna tenet..mesti kena cas ari2..yg lain ai x tau la plak.hehehe

psst! ingt lg dulu pakai nokia tahan batery 3 ari kan.hahahaha

IntaNBerliaN berkata...

akak guna hp nokia burok je.. hahahha

lelamaisara berkata...

Akak guna samseng..hehhe...boleh update n3...sony pon ok jugak sebenarnye tau...

nanieybarnieylurviey berkata...

erk.. xthu nk komen apa la.. emm.. nani guna iphone tpi time xon lappy terpaksa update guna fon je la.. kena survey betul2 la.. sbb duit nk keluar tu bukan sikit