Selasa, 16 Oktober 2012

Home » » .:: BE Lagi Dan Kupon Mc'd | Terima Kaseh...! ::.

.:: BE Lagi Dan Kupon Mc'd | Terima Kaseh...! ::.




Selamat hari selasa semua..!

Harap semuanya dalam keadaan sihat sejahtera hendakNYA.
Siapa-siapa yang tak sihat tu, cepat-cepatlah jumpa doktor ya..!

Aku, Alhamdulillah, semakin sihat. Cuma suara rock ni, belum pulih sepenuhnya. #Errkk..macam.mana.nak.pulih.kalau.tak.pantang..!

Okeyh..nampak tak gambar di awal entry ni..?
Haaa....sebenarnya kupon tu aku dapat sebab Menang GA anjuran blog Nama Saya Siti.

GA ni paling sempoi..! Tak payah buat entry bagai.
Cuma tinggalkan komen sebanyak mungkin je.

Pemenang akan dikira melalui komen yang terbanyak. Senangkan..!

Bila GA dah tamat, aku di umumkan sebagai pemenang dan layak menerima kupon seperti mana di janjikan Siti.

Alhamdulillah, murah rezeki aku. Bukan setakat kupon tau, 
Dalam sampul putih tu, ada juga buku comel yang Siti selitkan. 
Terima kasehlah sangat-sangat..!

Pada yang nak kenal-kenal dengan siti ni, janganlah segan silu nak terjah [Blog Beliau] ye.
Mana tahu lepas ni Siti ada buat GA paling sempoi ni lagikan..!

Dan pagi ni, bila buka akaun Nuffnang, terkedu sekejap sebab ada lagi BE/CPUV baru yang singgah ke teratak ini.




Alhamdulillah, berganda-ganda rezeki bulan ni. 
This Is A Pair Of Levi's itu adalah BE/CPUV terbaru. 
Jadinya, ada tiga BE/CPUV sedang berlangsung di sini.

Terima kaseh tidak terhingga pada kalian yang selalu singgah di sini.
Dan terima kaseh juga pada pihak Nuffnang.
Dan tak lupa ucapan terima kaseh pada Siti...!

Terima kaseh semua..!


Kata Hati :  Moga kita sentiasa di murahkan rezeki DariNYA...Amin..!

.

48 ulasan:

Solehah Shamsuddin berkata...

bestnya dapat hadiah dan BE. nt bleh la belanja solehah kan.

Cik Siti berkata...

wah3, bestnya..rezeki BE lagi tuh, tahniah3! siti x penah dpt BE lagi pun.. :( sbb baru reg nuff tahun ni baru..huk3...

fieda berkata...

wah..bestnyr dpt hadiah dan be lagi..

hazwan hairy berkata...

yeahhhh!!! tahniah...sma lah kita..bahahaha

izan mama mia berkata...

err..jom nak tumpang sekaki makan Mc'd..heheh...tahniah dapat lagi iklan dr nuff...

EPIK berkata...

tahniah!!! syoknyer dapat BE...EPIK xdpt lg..huhuhu

Katil Elevator Di Ruang Tamu

ieedaz @ mama_isha berkata...

wah murah rezki yer..Alhamdulillah..

dya bunga berkata...

dpt be lagi?bestnya

are_lin@yu berkata...

wahh ciknur rezeki tu..hihi..tahniah @;-)

Mieya Atiera berkata...

Cik Nur, BE kita sama lah hehe

nanieybarnieylurviey berkata...

wah.. rezeki rezeki.. :) Alhamdulillah :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wahhh..murah rezeki Nur...alhamdulillah..:)

Deqla manjew berkata...

wah wah.. kupon tu nnti boleh la blnje deqla..kata nk jmpe...hikhik

lelamaisara berkata...

wah nur dapat lagi kamu ye...best.....

Karukord Jagau's berkata...

tahniah2...cukop bulan bole belanja kita nih hehheee :)

CikNana berkata...

tahniah2..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nur..murah rezeki :)

kinara kinatara berkata...

wah..tahniah2...:)

wan nurul hezrina berkata...

tahniah..waa dasyatlh rezeki..amin

unsecretostory berkata...

Tahniah , tahniah . Bestnya dapat BE . Teringin nak rasadetikdetik dapat BE tue . HEHEE :D

Deru Ombak berkata...

Whoaaaa... Murah rezki budak nih.. Alhamdulillah..

Deq's Qienz berkata...

tahniahh murah rezeki dia..meh ar kongsi sikit..hikhik

boni kacak berkata...

wah!! tahniah ye awak :)

Miss Purple berkata...

wow, bestnye... tapi nape sy punya xpernah naik ek? dari dlu 75 sen je..huhu..=____=

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah murah rezeki ye dik :)

Shasha Yacob berkata...

bestnya, dah la dapat Kupon, dapat BE lagi, aku xpernah lagi dapat dapat BE, haip

KhaiRin : anies berkata...

best nyerrr

Errah berkata...

bestnya nur..nanti bolehlah belanja errah ek..hehe

shuhadaothman berkata...

waaa, leh lanje ni ciknur. hihi

Faizol Dee berkata...

plik gak.. cmne nur leh dpt byk BE ek??

caliph shuriken berkata...

smoga trus murah rezki ^^

Chic Na berkata...

mintak kupon satu nur. huhu.. bestnya asyik2 dpt BE je. :)

Sop berkata...

tahniah,. harap kekal terus kat situ2 lama2.. boleh byk dapat lagi.. hehehe

Si Matatajam berkata...

Owh BE ke tu..kak M siap Tekan tadi ntuk Nur..ingat cost per click... Anyway Tahniah Nur..

Sue PeLik berkata...

tahniahhhhhhhhh mng ga!!! :)

jaakechik berkata...

bertuah betul ciknur ni... so jeles la..heehe

Yana Libra berkata...

murah rezeki cik nur~ :)

Masz Sidek berkata...

alhamdulillah... murah rezeki nur...

cerita best berkata...


cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/ terjah sini sama k sebab pakjoe dh follow blog nie...blog pakjoe ada mcm2 totu n tip blog pakjoe nk bg

Niswatus Solikah Samik berkata...

alhamdulillah... murah rezki.. semoga allah murah kan lagi rezki cik nur di hari mendatang oke! :)

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yek

Mrs Velentine berkata...

tahniah cik nur

Cik Aini berkata...

wah..bestnya..
dah mkn belum tu?
kalo xde sapa nk teman,ai boleh teman Nur.jgn memalu nk ajk tau hahahaha

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya... rezeki nur.. tahniah ;-)

Aju Mohit berkata...

tahniah wahh berganda2 happiness

9n0L4 berkata...

wahhhhhh. untung la ciknur dpt BE lagi. tahniah. tumpang hepi. :)

::CIK LYNN:: berkata...

alhamdulillah...rezeki nur lg :)

QasehnyaRania berkata...

ada juga be..hhuu