Ahad, 21 Oktober 2012

Home » » .:: Alahaiiii Twitter..! ::.

.:: Alahaiiii Twitter..! ::.





Nampak gambar di atas..?
Klik untuk tumbesaran yang sihat ya..!

Waktu entry ni di taip, jam di lappy tepat jam 12:28am.
Sebenar saja nak jadi kiah propa jap..!

Tadi tengah syok-syok bertwitter dengan rakan-rakan GSFian.
Tiba-tiba je aku tak boleh reply..!

Banyak kali tekan, tapi tak mahu jugak..! 
Eh...apa fasal fulak nii..! Grrrr...!

Rupa-rupanya ada warning yang aku tak perasan.
Warning tu macam gambar di atas tu.

Alahai...twitter ni ade limit rupanya eh..
Baru tahu ni, al-maklumlah sebelum ni aku tak berapa nak aktif twitter bagai ni.

Bila dah aktif, ni barulah tahu.
Alahai twitter...sabo ajelah..!

Tapi kejap je dia buat ferangai..lepas tu okay.
Dan lepas tu buat ferangai balik...!

Aiyokk..off twitter teruss.
Fadan muke..!




Kata Hati :
Maaf ye kengkawan kalau tiba-tiba nur hilang di twitter tadi..! heeee.. :)
Oh ya..entry publish jam 12:39am.

.

29 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

nampak sangat awak ni kaki twitter kan? tapi hati2, ramai gak yg tak suka kalau kita tweet sepuluh dalam seminit.. katanye semak timeline.. bagus la ade limit mcm ni.. hehe [link blog saya]

Eca Dwinky Asha berkata...

padanlah tdi tu ye.hehehe..lama x tweet2x..xde geng kt twtr

Karukord Jagau's berkata...

hahaha kesian ko....bertweet lebih had ek....ekekekee

Si Matatajam berkata...

Mmg Ada limit ker..tak tau plak..Akak jrg twit2 ni

~Cik Sweety~ berkata...

oooo patutlaa..igtkn nur dh godek dapur..almkalum cite sal aym la, dagingla.. hahaha.. okehh..sweety dh bca sal acaiberi tu.. tq info tu ye nur..

Chic Na berkata...

haha.. kesian. slalu tweet limit ni sekejap je kan. pastu ok balik. bberapa minit je. hihi..

nanieybarnieylurviey berkata...

Syok berdiskusi tetiba limit plak.. Grrrr

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alamak wani kurang aktif twitter hehe

aku HaniAsyira berkata...

sy selalu tgk tl je ke kat twitter ni.. huu~~

Mieya Atiera berkata...

Mieya tak pernah kena tweetlimit lagi. haha.

Mummy Adriana berkata...

tak penah kena twit limit! hahaha sebab twit pon tak la byk sgt

::CIK LYNN:: berkata...

nur skan tweet2 skrg ni...=p

dya bunga berkata...

dya dh byk kali limit..hahah

IntaNBerliaN berkata...

akak x aktif pun twitter.. akaun ada tp xguna.. hihi

jaakechik berkata...

jaa mmg x expert guna twitter ni. ada je akaun. tp x aktif...huhu

boni kacak berkata...

adoi..twiiter pun ada limit jugak??

Deq's Qienz berkata...

Tu la tak hinggat donia cik nur bertwet..kang dah kena..hihii

Cik Aini berkata...

xpe..
ai paham..
ai x kisah pun..hahahaha
rs mcm nk bg pelengkung x Nur..
hehehe
sdiri pun x join twitter kan,pandai2 la phm konon ada jugak time tu.ark ark ark

yana halim berkata...

akak x de akaun twitter. FB pun x berapa rajin nak bukak. huhu..

Deqla manjew berkata...

deqlam lagi la xtau apapun pasal twitter..haha

izan mama mia berkata...

gitu ker..xtahu sbb xada twetter..

are_lin@yu berkata...

wahh rjin tweet nur..hihi..ayu xpnh dpt gni lg ni.hehe

lelamaisara berkata...

akak tak pandai lagi bertwitter..hehhee

Cik Siti berkata...

hahhahaa, demam tweet ke nur? sabo jelah..

Mrs Velentine berkata...

dah lama tweet2

caliph shuriken berkata...

yup, mmg ada limit ^^

fieda berkata...

kak fieda ada twitter tp tak pernah guna..

Yana Libra berkata...

sy xde twitter..huhu~

Miss BaNu berkata...

saya x pernah kena tweet limit lagi hehehe