Isnin, 22 Oktober 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Hijabul Azzwaa Boutique ::.

.:: Terima Kaseh Hijabul Azzwaa Boutique ::.






Selamat hari Isnin semua..!
Harap semuanya dalam keadaan sihat sentiasa hendakNYA.

Alhamdulillah, rezeki sentiasa murah nampaknya bulan ni.
Moga kekal terus di murahkan rezeki hendakNYA.

Sedia maklum saya tahu mengenai free gift ni dari Blog Intan Berlian.
Dan terus ikut syarat-syarat yang di tetapkan oleh Pihak Hijabul Azzwaa Boutique.

Terima kaseh tidak terhingga buat Hijabul Azzwaa Boutique.
Kerana sudi memberi sarung tangan muslimah pada Nur.
#seperti gambar di atas.

Tawaran ini sah sehingga November 2012.
Jika masih berkesempatan lagilah kalau mahu.

Hanya perlu Like [DISINI] Dan Follow [DISINI]
Dan insyaALLAH , jika ada rezeki sampailah Gift yang di janjikan.

Terima kaseh sekali lagi buat Hijabul Azzwaa Boutique.
Nur doakan moga bisnes kalian maju dan terus maju.
Amin..!



Kata Hati : Hari ni terkejut bila terima senyuman dari jejaka sombong..!

.


36 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

MV dh pena dpt..tp warna coklat

Cik Siti berkata...

bertuah la Nur, Ct nak join laa...

Ctie Anis Nisa berkata...

ehem3..jejaka mane tuu..hihi.. :p

Nyue berkata...

best la cik nur..dapat hadiah ag...ble nk pakai tuu??

Deqla manjew berkata...

tahniah nur..rezeki tu.. =)

Mieya Atiera berkata...

Wah. suka la tu. Mieya dulu ada beli. tapi entah ke mana menghilang.

Che Rosliza Che mat berkata...

cantik sarung tangan tue..

are_lin@yu berkata...

wahh cpt nur pkai nti..hihi..thniah nur ;-)

kinara kinatara berkata...

wah kina nak cuba nasib jugak boleh:)

Chic Na berkata...

boleh la pakai pasni sarung lengan tu.

awww.. siapakah jejaka tu? hihi..

dya bunga berkata...

wah bestnya dpt gift..hihih

nanieybarnieylurviey berkata...

wah2.. bestnye.. Alhamdulillah.. rezeki2.. :)

p/s: nani kena amik benda lain yg manis utk bekalkan tenaga.. ecehh.. mungkin tu slh satu sbb kdg2 rsa nk pitam.. :) kurang gula pun bhya jgk mcm nur ckp..

lelamaisara berkata...

cantik sarung tangan tu Nur..berkenan plak tgoknye...

nis berkata...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

baby lydia berkata...

pink ummi pn dpt gak...ooo join sama2 eh.. :P

Jue Jaynee berkata...

dtg sini..follow sini juga..
mcm nk join pula

Kak Izan berkata...

tahniah..:D

Noor berkata...

ok la tu..dpt free..

hazwan hairy berkata...

amin..tahniah..hehe

aku HaniAsyira berkata...

sekali tgk gambar tu tak tahu apa..

wah2, siapakah jejaka sombong tuh?? yeke dia jejaka sombong??

izan mama mia berkata...

p/s..siapa jejaka sombong tuu..eheheh..

akak pundapat sarung lengan tu..warna pink..xdan nak bt entry lagi..

Eca Dwinky Asha berkata...

nak juga lah..hehehe :)

Sue PeLik berkata...

semoga chat dan ceria2 selalu cik nur! :)

Karukord Jagau's berkata...

tahniah dapat hadiah :)

jaakechik berkata...

tahniah yer cik nur..hihi...

p/s : jejaka admire ka? ekeke

Si Matatajam berkata...

Kak M pun dah dapat..Cuma warna ja yg lain..

boni kacak berkata...

tahniah awak :)

unsecretostory berkata...

Wahh . Best . Tahniah ehh :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pun dpt gak...xdan buat entry lg hehehehe

fieda berkata...

nur..kak fieda pun dpt gak kaler itam..

Shasha Yacob berkata...

saya dah join yang ni. hihi

9n0L4 berkata...

jgn lupe pakai ye cik nur. nnt jejaka itu kenyit mate pulak lps ni. hehe.

Miss BaNu berkata...

tahniah nur..jejaka sombong?hensem x hehe

Cik Aini berkata...

jejaka sombong mn plak ni..
x tahu pun..x aci betul lah x cita pun...

lps ni pakai selalu2 tau :)

Yana Libra berkata...

wah..best2~~

QasehnyaRania berkata...

ciksu punya tak sampai pon.hari ru dah nampak pihak disana nak pos..dah betul alamat tu tp ndak sampai pon..huhu