Isnin, 8 Oktober 2012

Home » » .:: RM10878 Dari NUFFNANG | Terima Kaseh Nuffnang..! ::.

.:: RM10878 Dari NUFFNANG | Terima Kaseh Nuffnang..! ::.





Aicehhh... Cuba tengok tajuk..!
Kemain lagikan..saja bikin gempak jee.. Heeee..!

Buang titik, jadilah RM10878
Tapi kalau kekalkan titik tu, jadilah RM108.78 jumlah asalnya. #Heee..jangan marah naaa..

Apapun Alhamdulillah, Ini adalah hasil pertama setelah hampir tiga tahun terjebak dengan blogging ni tau.
Kalau otai-otai tentu dah berpuluh-puluh kali cashoutkan.

Walaupun jumlahnya tidak seberapa, tapi aku puas.
Dan bersyukur sangat cek yang di tunggu-tunggu telah pun tiba dengan selamatnya..!

Hari tu ada juga merisik khabar dengan pihak Nuffnang.
Katanya cek mungkin akan sampai pertengahan Oktober.
Tapi tak sangka pula sedikit awal dari ramalan pihak Nuffnang.




Cuba tengok tarikh aku cashout tu.
Kalian cubalah kira sendiri berapa lama proses cek tu sampai ke rumah.

Tapi pada kalian yang dah banyak kali cashout dah tahukan berapa lama masa di perlukan.

Tapi untuk yang baru pertama kali macam aku ni, bolehlah kira.
Makanya lebih kurang sebulan lebih jugalah proses ni kan..?

Tak kiralah lama ke, kejap je yang penting selamat sampai ..ye dak..?

Dan terima kaseh tidak terhingga pada kalian yang sudi singgah ke sini
Juga jutaan terima kaseh juga pada pihak Nuffnang....! #kalau boleh bagilah BE bertubi-tubikan.

Terima kaseh semua...!



Kata Hati : Lepas ni kalau cukup je, terus nak cash out, tak nak tunggu banyak-banyak dah..!
.

61 ulasan:

lelamaisara berkata...

wah best la Nur...boleh mintak belanje ni..hehhehe..akak punye 3 henggit je Nur..hahhaha

are_lin@yu berkata...

wahh okla tu sapa nk bg..ayu be pn xpnh dpt lg..hehe..thniah nur ;-)

Nur Danisha berkata...

kite pn br cash out 1.10..mcm tu gkle jumlhnye..lame lg kot nk tgu dpt cek

cikeyrah berkata...

waaa . .beshnya . .

Amieynna berkata...

wah.. tahniah..
saya pun sama.. dah 3 tahun blogging tp amount gtu je la. hehe..

lama gak amek masa nak process kan..

Mrs Velentine berkata...

sya baru Rm26.00 tue CPC jer..tak pernah dpt BE

dayteenlea berkata...

untung3

tahniahhhhhh

dayteenlea berkata...

untung3

tahniahhhhhh

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah merasa jugak Nur duit dr Nuff...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nur....tahniah yer..murah rezeki..nk beli apa dgn duit nuff petama tu ;)

Sue-Rya Qistina berkata...

wow!! dahsyat la. dah cashout tu.
tahniah!! mmg rezeki awk :)

fieda berkata...

wah..best2..dah masyukk tu..

baby lydia berkata...

tahniah,...rezeki di hari raya haji ini kan???aminn..

Haryati Faizal berkata...

tahniah...dpt dh cashout duit ye....!

Eca Dwinky Asha berkata...

byk tu..leh la sponsor GA eca.hahaha XD

dEdEQ dE wIshEs berkata...

HEHE .. INGTKAN RIBAN-RIBAN TD .. ALHAMDULILLAH .. REZEKI KAN SYGG

yana halim berkata...

cik nur.... belanje! kikiki...

dhiashahida berkata...

wah..lumayan..tahniah..kiter xda rezeki lagi..wuwuwuw

dya bunga berkata...

bestnya dpt cashout..dia punya nuff nak cashout pun xblh..haha

Ezy Chiaki berkata...

ok la 2..
saye punye earning cipot..
dpt 2posen je kot.. hikhik

shuhadaothman berkata...

manyaknyeee duit dy. mesti best kan da boleh cash out cik nur. shu bla la gamaknye. hehe. Tahniah ciknur ^^

boni kacak berkata...

bila nak belanja saya kepsi ni??hehehe

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Cit... kasi buat gempak jer... :d

Apa pun, tahniah... at least something dapat dari Nuffnang dan aktiviti berblogger nie...

kinara kinatara berkata...

wah tahniah kak:)

Pezol Stylez berkata...

tahniah!!!

iena_gie berkata...

wah..dah dpt rezeki dari nuffnang iye..syukur alhamdulillah (^__^)

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. dah selamat sampai yer.. rezeki kan :-)

Chic Na berkata...

woww.. bestnya. boleh belanja cik na kenny rogers la. hehe..

hazwan hairy berkata...

terkejut! hahah..mohon blnja..hee

Mieya Atiera berkata...

Tahniah. Sama lah jugak dengan Mieya, baru tahun nie dapat merasa cek pertama dari Nuffnang :)

Diharapkan dengan cashout kali nie dapat menaikkan semangat untuk terus berblogging :)

nanieybarnieylurviey berkata...

wah.. leh blanje sakan nih :)
Alhamdulillah.. Rezeki blogging

Dak Fisha berkata...

waaaaaaaaaaaaaa....terbaik lah. byk gak tuhhh

kayyana berkata...

wah rezeki rezeki..bleh la belanje makan gini. .hehehe

AyueJean berkata...

Alhamdulillah...
AJ belum merasa lagi...

Mila Ahmad berkata...

tahniah ye. saya belum boleh cash out lagi heee...

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..
rezeki tu nur...
at least bblog xde la sia2 & mbuang masa...ada gak hasilnyer kan..

izan mama mia berkata...

..dah berjaya cash out..tahniah..nampaknya berapa tahun lagi saya ni nak dapat hasil yer..huhuhu

noornazuha berkata...

mcm mana nuff2 ni berfungsi ek....x tau sgt..sekali click kira mcm mana?setiap promo baru ke or ble click sesuka hati jeh?

apeXogamY berkata...

mule2 engar beribu jgak tadi..huhu
tp, hebat jgak lah tu.. tahniah :D
org nak dpt rm10 pon tak smpai2 lg..huhu :P

LelakiSemalam berkata...

bolehlah belanja macam2...

fizafantagirO berkata...

wahh , syok! hihihi

BERT berkata...

fuyyyyooo... thniah2.. best kn dpt duit hsil dr kita blogging ni.. sy pun tgh tgu cek smpai.. dh smpi nti nk buat contest hihi.. nti join tau hihi

hazanis berkata...

untung la..:P

fieda berkata...

kak fieda singgah malam setelah diconfirmkan sah menjadi ahli gsf..

caliph shuriken berkata...

congratz ^^

slalu cashout paling kurang dlm 5 minggu dapat laa...

beauty berkata...

alhamdulillah..:)

jaakechik berkata...

tahniah nur...terkejut tgk td, ingtkan 10k! ekekekee.... btw, tahniah byk2 yer...smoga earning makin maju pasni..heee

Masz Sidek berkata...

tahniah nur.... bestnye dah boleh cash out... sy entah bila pulak dpt...

Nor Zilla Sensei berkata...

mak ai,, tiga tahun baru dapat banyak tu..alamatnye sy punya 5tahun la kot.haha
tahniah le

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah selasa :-)

Deqla manjew berkata...

tahniah..best la.. deqla ni entah bile nk merasa.. rasa yg cik nur punye je la..bole? hihi

Yana Libra berkata...

wah..bestnye cik nur..saya tak cukup lg nak cash outkan..hehe~ :)

Arina Shamsul berkata...

Eee.bestnya dia..kak tak merasa lagi cash out nuffnang dik..hehehe.

9n0L4 berkata...

tahniah cik nur. meh sini nak tmbh lagi seringgit. hehe. cubit sini. ;)

shidaR berkata...

tahniah dapat cek lg wahhh hehee :)
bleh blnja mcm ni heheee :D

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Syukur alhamdulillah, Nur. Rezeki...:) Nur memang rajin, so mmg layak dapat..:) YM tak penah cashout pun lagi...huhu

ros_reeza berkata...

bestnya.. Alhamdulillah, rezeki ni :)

Cik Aini berkata...

best2
rezeki nih.alhamdulillah

wan nurul hezrina berkata...

nurul tengah tunggu takutlah dia antar salah alamat tapi dah betuldah alamat2..huhu..

wan nurul hezrina berkata...

lebih kurang nurul lah jumlahnyer.hehe tapikan nurul barujer request bln 9..huhuhu lambatlagilah jawabnya sampai

Encik H berkata...

erkk..banyaknya..bak la sikit.. -_-