Selasa, 9 Oktober 2012

Home » .:: BE | Terima Kaseh Nuffnang..! ::.

.:: BE | Terima Kaseh Nuffnang..! ::.





Selamat hari Selasa , 9 Oktober 2012
Persamaan 23 Zulkaedah 1433H.

Alhamdulillah..rezeki di bulan ni, melimpah-limpah nampaknya.
Kalau semalam aku dapat Hasil Dari Nuffnang.

Dan dengan baik hatinya pula, pihak Nuffnang sekali lagi beri BE pada blog yang tidak seberapa ini.
Bukan satu tau, tapi dua BE yang sedang berjalan serentak.

Sebenarnya, ramai jugalah yang tanya macam-macam mengenai BE.
Nak terangkan, aku ni tak berapa pandai sangat.

Kalian boleh je terus terjah ke Dunia Sebenar Shida . 
Di sini banyak Tip-Tips yang beliau berikan.
Aku salah seorang pembaca bisu yang selalu terjah ke sana.

Jadi apa lagi, nak tip-tips yang terbaikkkk...?
Terjah laaa....!

Dan di kesempatan ini, sekali lagi aku ingin mengucapkan terima kaseh pada pihak Nuffnang kerana sudi bagi BE lagiiii.... 

Dan terima kaseh juga pada kalian yang tak jemu-jemu singgah ke sini. 

Terima kaseh ye...!


Kata Hati : Suara makin hilangggg...!
.

41 ulasan:

fieda berkata...

tahniah nur...kalau ada be earning mesti masyukk kan nanti..

are_lin@yu berkata...

wahh beznya nur..thniah2!!

lelamaisara berkata...

Wah dapat lagi...best la...

hazwan hairy berkata...

yeahhh tahniahhh!!!..haha

Mrs Velentine berkata...

tahniah cik nur..

BERT berkata...

memang syok bila tengok be sedang on going tu kan.. lagi2 plak kalau bukan satu fuhh.. hehe.. nape sakit tekak.. makan la gegula sakit tekak moga2 boleh lega sket hehe

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah!!
murah rezeki awk :)

Deqla manjew berkata...

owh ada tips jugak erk..bodek2 boleh tak? hihi..

Deq's Qienz berkata...

shida is da besttt.. :)

nanieybarnieylurviey berkata...

tak ok ke lagi ke Nur tekak??
wahh bestnye dpt BE. :) bru terima cek smlm ari ni dpt BE bru.. Rezeki..rezeki.. Alhamdulillah :)

Yana Libra berkata...

xtau dah tekan send ke belum td..

minum air masak banayk2 tau cik nur!

Arina Shamsul berkata...

Wah...tahniah dik :)

Chic Na berkata...

syoknya. masyuk. huhu..

tak hilang lagi ke sakit tekak nur?

kayyana berkata...

wah bestnyer... tahniah yerk.. hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dpt BE lagi...beshnyerrrr...tahniah nur

boni kacak berkata...

sama2 awak :P

Mieya Atiera berkata...

Blog Mieya dah lama tak dapat BE. Tak tahu terkena sumpahan apa entah sampai tak dpt be. huhu

Che Rosliza Che mat berkata...

tahniah dear...

لين Si Pipi Merah berkata...

tak pernah dapat be lagi. thanks ..entry nie best. boleh belajar lagi tentang nuff. ;)

izan mama mia berkata...

murah rezeki nur..

Sop Nama Saya berkata...

Tahniah
Mewah nyer cpuv dia
Jeles jab

LYAfrina berkata...

wah..nuff melekat baik di sini ye.. truskan usaha ye...

kat blog lya pon ada byk tips nuff.. cba la silau2.. cari kat label nuff

dya bunga berkata...

bestnya dpt be..jelesnya

jaakechik berkata...

wahh byk nya BE duk running... bertuah ler...jgn lupa update entry byk2 yer...trafik byk, earning BE tentu lebih masyukkk kan?

Si Matatajam berkata...

Tahniah Nur...Murah rezeki Nur... Awat plak suara makin hilang ni?

shidaR berkata...

wahhh tkejut naik referrel dr blog cik nur :)

dan plg xsgka cik nur salah sorg pmbca bisu blog shida tq darl :)

shidaR berkata...

tahniah dapat BE! blog shida dah lama xrasa BE :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Semoga selalu sukses yer, Nur...:)

PinkUmmi berkata...

tak pernah merasa be pun...tak kisah la kan...rezeki msing2...

singgah sini bce entry nih :)

~~oOpEt~~ berkata...

bestnya dpt BE.. congratz cik nur :)

Masz Sidek berkata...

murahnye rezeki nur...
bykkan minum air putih ye nur...

ros_reeza berkata...

Tahniah Nur.. rezeki tu :) Alhamdulillah..

Rohani Hashim berkata...

alhamdulillah murah rezeki...

Detective Fiqa berkata...

thniah yee hehehe untunglahh

Cik Aini berkata...

syoknya..bleh belanja ai nti..

nti ai nk terjah blog Shida tu lah,
eh dh pergi try kat Prima x?

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya.. tahniah nur.... harap2 masyukkkk :-)

wan nurul hezrina berkata...

arituhkan nurul dah cash out tapi blum terima lagi checqnyer..la nie nuffnang takleh bukak kat opislah..tuh lama tak bukak2

9n0L4 berkata...

dah give nk berharap be nuffnang. huhu.

::CIK LYNN:: berkata...

rezeki2...hehe

Pecinta pink^^ berkata...

yeahh,,best2 :)

QasehnyaRania berkata...

syok la depa.dapat merasa BE..

pulak.tu la kadang2 tgk org jrg update pon da dapt BE.ntah di mana silapnya ni