Selasa, 4 Disember 2012

Home » » Selamat Ulangtahun Kelahiran Ibu Hannah...!

Selamat Ulangtahun Kelahiran Ibu Hannah...!






ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAK DIEYNA...
ALLAH SELAMATKAN KAMU....!!

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat 
pemilik Blog Di Sini Ruangku Berkongsi iaitu, Kak Dieyna..!
Nur doakan moga akak dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan sentiasa di lindungi dan di rahmati ALLAH selalu...!

Ameen...!!!

Pada yang nak kenal Ibu Hannah, bolehlah klik header yang di rompak kat bawah nanti ye..!
Banyak yang boleh kita dapat dari blog ibu Hannah ni tau.

Sesiapa yang ada anak kecil atau bakal ibu, eloklah terjah..! 
Boleh belajar, bagaimana seorang guru dan ibu mendidik anak kecilnya secara santai di rumah.
Sebab konsep yang kak dieyna gunakan adalah konsep bermain sambil belajar.

Memang sempoilah..!

Kalau nak terjah silakan, jangan malu-malu eh..!



Terjah jangan tak terjah ye..!



Kata Hati : Selamat Hari Jadi Kak Dieyna...!!
.

32 ulasan:

Dayana Bahar berkata...

terima kasih nur hihi

Tihara berkata...

happy birthday :)

Nyue berkata...

happy besday kak dieyna :)

Mrs Velentine berkata...

happy birthday kak

Deqla manjew berkata...

haha.. deqla pun rompak gak header kak dieyna tu...happy besday kak dieyna! :)

dya bunga berkata...

h.b kak dieyna

are_lin@yu berkata...

selamat hari lahir buat k.dieyna..;-)

ayut berkata...

Slmt hari lahir bt kak Dieyna jgk..hihihi..

ayut tag kamu yer..
http://akuayut.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html
:)

Syue Mustafa berkata...

Salam. Mohon emailkan nama dan alamat ke syue1502@gmail.com untuk penghantaran FM. Terima kasih.

http://syue1502.blogspot.com/2012/12/pemenang-giveaway-november-di-sini.html

hnahdy berkata...

hepi bufday..
ramai blogger sambut bufday semalam dan hari ni

9n0L4 berkata...

sonokla bday girl arini. hehe. sume org wish bday die. :)

Chic Na berkata...

happy birthday ibu hannah. ;)

Si Matatajam berkata...

Hepi besday kak Dieyna.

Herman Bagus berkata...

Selamat ulang tahun ya :)

Miz Tia berkata...

aamiin.. selamat ulang tahun ^_^

boni kacak berkata...

selamat hari lahir kepada dia..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi kebahagiaan sampai bila-bila..amin..

Jna marcello berkata...

HPYYY BURFDAYYYYYYYYYYYYYYY IBU HANNAH ;))

sama dgn lilin kek burfday Na last year ;)

jaakechik berkata...

happy bday gak buat dia. hihi.. belom kenal jugak l;agi ni pasni nak terjah laa...

Cik Yaya berkata...

baru pas terjah.. ^,^

IntaNBerliaN berkata...

happy birthday jugak utk dieyna...

akak dah terjah :-)

aku HaniAsyira berkata...

selamat hari jadi jugak!!!

Karukord Jagau's berkata...

hepy besday juga buat beliau :)

TiranaAduka berkata...

Salam cik nur..
Selamat ulang tahun dari Tirana Aduka..
semoga sentiasa di bawah LIMPAH RAHMAT ALLAH...amin...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt hari jd ...

cubit maxis =)

Deq's Qienz berkata...

hapi sebeday kak dieyana.

lelamaisara berkata...

dah terjah dah....
selamat hari ulang tahun kak

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

HB Kak dieyna :-)

N.Aima K berkata...

tak buat lg entry birthday hu hu..HAPPY BIRTHDAY kak

Cik Aini berkata...

hepi besday kak Dieyna

dya bunga berkata...

selamat hari jadi jugak!!!

Che Rosliza Che mat berkata...

happy birthday buat ibu hannah..

wan nurul hezrina berkata...

semoga kak dieyna bahagia dunia n akhirat..nurul komen kat blog geng2 gsf jer tak dan wat entri sbb lama sangat dah mak=suk bulan lain pun.hhuhu masa bufday kak dieyna n ayuni akk ngah dibendung kesedihan pemergian ayahanda tercinta