Isnin, 31 Disember 2012

Home » , , » Terima kaseh Semua...!!

Terima kaseh Semua...!!





Alhamdulillah...Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izanNYA kita masih bernafas di bumi yang bertuah ini. 

Syukran YaALLAH....!!

Dan bersyukur juga kerana semalam selesailah segala debaran yang di nanti-nanti iaitu majlis pertama Hari keluarga bagi Blogger Geng Segar Follower di Melaka. 

Alhamdulillah, semuanya berlangsung dengan jayanya. Walaupun ada pekara yang tidak di ingini berlaku, tapi kemanisan pertemuan pertama julung kalinya berjaya menutup segala kepahitan yang ada. Kerjasama antara kita menambahkan lagi erat kekeluargaan yang ada pada kita.

Pada yang tidak dapat turut serta perjumpaan kali ni, jangan sedih ye, InshaALLAH kita minta Big Boss buat lagi tahun hadapan. Mungkin sebelum beliau berangkat Ke Korea...? Kalau ada, pastikan kita semua terlibat sama..InshaALLAH....

Untuk entry ni, aku nak cerita pasal buah tangan yang aku dapat dari keluarga GSF. Bayangkan, pergi satu beg, balik jadi berganda. Apapun, seronok sangattt..!




Ini hamper untuk cabutan bertuah. Memang tak sangka nama aku bertuah malam bersejarah tu. Big Boss yang cabutkan undi. Apapun, terima kaseh pada Big Boss dan Encik Matlin (Suami Big Boss) yang sponser semua hamper kita...! Terima kasehhh sangat-sangatt....!




Aku pasti mesti geramkan tengok beg comel dekat atas ni. Serius memang comel..! Disebabkan kecomelan tu, semalam waktu nak balik dari melaka aku dah rasmikan beg comel ni. 

Beg ni, aku dapat ketika pertukaran hadiah di buat. Setiap hadiah di tuliskan nombor, dan kami semua hanya perlu cabut undi saja. Aku dapat nombor 4. Dan hadiahnya tentulah beg yang comel tu. 

Dannn...tuan yang beri beg ni juga comelll sangat tau...! Siapa lagi kalau bukan Blogger Deqla. Apapun, aku memang suka sangat dengan beg comel ni. Terima kaseh tak terhingga buat Deqla..Nur sukaaa sangattt.....! 




Selain dua hadiah pertama, ada juga tau dapat cenderahati dari blogger-blogger lain. Kira tak sangkalah malam tu betul-betul murah rezeki. Mana tak berganda bila balik Taiping...Heeee....

Yang pertama tu, dari Big Boss. Sampai 3 keychain kami dapat tau. Dua dari Bandung dan satu lagi dari Tanah kelahirannya Sabah. Selain tu ada bawal hijau peach, klip comel dan kad ucapan yang comel. Perasaan tentulah happy...! Terima kaseh banyak-banyak ya Mama..! Nur rindu dan sayang mama.....! #Serius rindu nak peluk mama lagii...!

Yang kedua itu pula, pemberian dari Mama Cute, siapa lagi kalau bukan Blogger Lela. Ada tiga barang yang  Kak Lela beri. Kotak hiasan, pen dan ketip kuku. Untuk pengetahuan Kak Lela, Nur dah juga kotak hiasan tu. Nur letak brooch...heeee.. Apapun, terima kaseh tak terhingga buat Kak Lela dan rindu Akakkkk...!

Ketiga itu pula dari Blogger M . Keychain berbentuk kipas dan minyak gamat dari Langkawi. Macam biasa, Keychain tu, Nur simpan. Sayang nak pakai..! Minyak gamat tu, Nur letak dalam beg kerja. Sebab senang nak bawa mana-mana. Kalau ada kecederaan tiba-tiba sangatlah berguna tau minyak tu. Terima kaseh ya Kak M...dua hari dua malam kita di sana. Macam-macam kita tempuh. Seriua nur tak akan lupa...Rindu dan sayang juga kak M dan Khalish...Rindu aduiii dia..hahaha..! #Minyak gamat sangat berkesan tauuu..terbukti pada diri sendiri dan kucing Nur, bulat...!

Dan yang ke empat tu pula sepasang brocch yang sangat cantik. Macam tahu je kan Nur sekarang nak kumpul brooch. Jadi inshaAllah brooch ni, nur akan simpan baik-baik. Dan Nur akan pakai dengan bawal yang Mama Arina bagi. Oh ya..! Brooch ni dari Blogger Ai. Terima kaseh Ai..! Sama macam Kak M, Kenangan kita bersama memang tak akan di lupakan. Dua malam tidur dengan Ai..bangun pagi tadi, tengok Ai dah tak de...Lupa bukan di Melaka dah..huhu...akan rindu Ai....! Sayang Ai jugakkk....!!

Oh ya..! Nampak tak Keychain strawberi tu..? Walaupun tak dapat join, tapi sempat lagi dia kirim cenderahati buat kami semua di Melaka. Terima kaseh tidak terhingga juga buat Blogger Dya. Dan atas kesempatan ini Nur ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Mama Dya ya..! Dan Waniey juga ada kirimkan hadiah untuk cabutan bertuah. Dapat dekat big boss tau hadiah waniey tu. Apapun terima kaseh sekali lagi... Sayang Dya dan Waniey juga..!

Dan aku juga sayang dengan Family GSF yang lain....Walaupun kita belum lagi ketemu, tapi ukhwah persaudaraan antara kita akan tetap kekal selama-lamanya...InshaAllah....! Sayang korangggg semua...!

Nak tahu apa aktiviti kami di Melaka...? Boleh terjah blog Ayu di entry [INI] . Silaaa...jangan malu-malu...!


Kata Hati : Siapa ada gambar game getah asmara...?? 
.

41 ulasan:

nanieybarnieylurviey berkata...

wahh bestnye!!! mesti happy semua.. kompom!! :) hehe.. for sure tak puas kan kan kan!!!!

Yeayy esok cuti.. tetiba lak :)

Mrs Velentine berkata...

banyaknya dpat hadiah..hehehe...bestnya...mmg pemurah lah GSF ni

Cik Ain berkata...

wahhh bnyak nye barang ..hehe bag tu mang comel la huuu

Deqla manjew berkata...

hihihi... tmbh comel beg tu bila nur pakai..smpt tgk nur pakai.. yeayyy...hihi..sama2 nur.. x lupe trima ksh buat nur utk beg comel kaler pink..suka!! harini deqla bawak ke opis beg tu..syg nur, syg smua!! rindu smua jugak... :)

are_lin@yu berkata...

serius rindu sangat time tu..mcm nk ulang sekali lagi..huhu..apa pun hepy sgt dh jumpa nur..nk jmpa lg..huhu

Cik Aini berkata...

hihihi
kalo bgn2 pg ni ai kat soblah Nur..cnfirm ai kena tdur bawah kan sbb katl Nur kecik.hahahaha apapun kenangan kita sgt2 suwitttt kan,rindu dgn aduiiii Khalish tu jugak :)

ai pnya hadiah dr mama arina ayu terambik..huhuhu xleh nk wat entry lg la :)

N.Aima K berkata...

bestnya korang..!!

Misz Mieza berkata...

Wah! Meriah sungguh nampaknya gathering GSFian hari tu.. Dah baca entri Ayu, memang nampak sangat seronok.. =)

deq's qienz berkata...

wahh syioknya..dq terharu baca pgakuan cik nur..taceng gile..nt buat lagi tau..hidup gsf..:)

❤Kamsiah❤ berkata...

amboi...byknya dapat hadiah...serius beg tu comel sgt...

Cik Pensil berkata...

wahh . tahniah2

9n0L4 berkata...

memendam rase aje la kite. huhu.

Mieya Atiera berkata...

Wuuuu bestnyaaaa! Jelesnyaa

diana berkata...

memang cantik la beg tu..
untung nya..banyak dapat hadiah..:)

ejulz berkata...

waaaa.. seronok laa.. geng ayu la ni ek? hehe

Dayana Bahar berkata...

kenangan terindah korang semua.. semoga ada gathering gsf kali kedua ye..

Encik H berkata...

kesian chic na xdapat ikut..:'(

Che Rosliza Che Mat berkata...

handbag tue memang cute sangat2...akak pun berkenan hihihi

Izza Sakura berkata...

wah bestnye hdiah dye

aku HaniAsyira berkata...

meriahnya.. mcm2 dpt pulak tuh kan.. penutup tahun 2012 yg best

Yana Libra berkata...

seronok tgk..rasa kecewa lak tak xdpt join last minute..huhu~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

terbaekkkk laaa gath ni nur...wani tgk kt blog ayu uwaaaaaaaaa bestnyer rugi xdpt join....

haha mama cabut nama sendiri ker kihkihkih....

sama2 yer nur...sayang nur n gsfian yg lain jg

Si Matatajam berkata...

Best kan Nur sb dapat banyak hadiah dr kengkawan..Tq juga sb bagi beg comel kat akak.. Tahniah sb jadi insan bertuah malam tu..

dya bunga berkata...

mmg murah rezeki.. dpt hadiah hampers besar tu..hihi

boni kacak berkata...

bestnya..... hari tu nak sangat join, tapi disebabkan tak ada rezeki, terpaksa pendamkan dulu...

Chic Na berkata...

bestnya macam pegi shopping dah. balik bawak banyak hadiah. hihi.. comel la beg yg deqla bg tu. dah la kaler peach. favret kaler cikna tu. huhu.. tengok gambar dapat bayangkan keseronokan korang kat sana. next time tak nak lepas peluang lagi. ;)

QasehnyaRania berkata...

as-salam selamat tahun baru ;)

bestnya dapat pergi kan..mesti happening..
cntik beq ;)

Karukord Jagau's berkata...

bestnya laa....huhuhuu
byk dapat hadiah ^_^

De Widiani berkata...

Selamat tahun baru Nur, semoga kesuksesan, kebahagiaan dan kesehatan selalu menyrtai Nur dan keluarga...

Herman Bagus berkata...

wah selamat ya cik nur

Cinta Misteri berkata...

bestnyeeeee u all. hurmm jeles la. apa2pun semuanya dh dlslamat. psti mnjsdi kenangan yg paling indah dlm sejarah 2012

kinara kinatara berkata...

wah bestnya....rugi kina x dapat pergi..

Arina Shamsul berkata...

sama2 kasih adikku sayang :) muah!

alhamdulillah..pertemuan kita mengeratkan lagi persahabatan dan kasih sayang antara kita :)

serius mama pun tersangat rindu nak peluk ko dik..huhuhu.

miss u :)

AyueJean berkata...

Bestnya Nur.......
nak sikit hamper!!!! Hehehhehehe....
Beg tu memang comel..... =D

IntaNBerliaN berkata...

wah byknya hadiah... siap dpt hamper :-)

::CIK LYNN:: berkata...

seronoknya gathering camni...rasa rapat je antara bloggers...best!

fieda berkata...

seronoknyer dia dapat byk hadiah..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

besh2..serius cantiknyer beg2=)

lelamaisara berkata...

akak tak komen lagi upenye kat sini nur..ingat dah komen dah... cume nak komen...i miss u.....heee

jaakechik berkata...

murahnya rrezeki cik nur...semua hadiah sgt2 menarik.... mesti seronok kan...

QasehnyaRania berkata...

nur, nanti ciksu singgah lagi ye ;)
kurang sihat ..