Jumaat, 29 Jun 2012

Home » » .:: Cuti Lagiiii....! ::.

.:: Cuti Lagiiii....! ::.





Nampak tak tajuk di atas...?
Haa.. kali ni blog ni akan meyepi seketika tau..!

Sepi bukan sebab masalah kesihatan ye.
Tapi sepi sebab aku nak bercuti sekejap.

InsyaALLAH, lepas solat jumaat petang ni,
Aku akan drive terus ke Kota Damansara.

Pergi bukan seorang, tapi berempat.
Emak, abah , adik bongsu dan aku selaku ketua pemandu..! <---Ecehh...! inilah kerja aku selalunya kalau jalan jauh..!

Kalau ikut had laju di tetapkan 
Mungkin perjalanan ambil masa dalam 3 setengah jam gitu..!

Tapi aku tak naklah drive deret je kan.
Tentulah nak berhenti-henti sekejap.
Dan mungkin akan ambil masa 4 atau 5 jam ke sana.

Apa-apapun, doakan semuanya dalam keadaan selamat ye..!
InsyaALLAH, kalau tak sibuk, aku akan post entry melalui MMS.

Macam mana nak tahu itu post entry melalui MMS..?
Kalau kalian tengok entry aku yang tak bertajuk tu,
Haaaa...itulah entry dari MMS..!

Oklah, aku masih di opis lagi ni, siap-sipa nak balik..!
Selamat berhujung minggu semua...!


Kata Hati : Akan rindu kalian semua tau...!

.

26 ulasan:

Masz Sidek berkata...

selamat bercuti nur...

ohh... patutulah selalu tengok entry nur tak de tajuk... baru tahu ni... hehehe :)

nanieybarnieylurviey berkata...

selamat bercuti nur.. drive carefully.. :) have fun!!!

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wahhhh...Nur pi jenjalan!owh tidakk!dah dekat ngan IKEA tuh Nur, bleh la cuci2 mata, :)

Si Matatajam berkata...

Rindu cik Nur gak.... Take care...

are_lin@yu berkata...

gi damansara nak watpe tu cik nur..hehe

Siti Rohaida berkata...

anda di tag
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/06/contest-teka-dan-menang-by-cik-shakira.html

Nyue berkata...

nty mai la taman keramat :)
elok2 memandu....eheheh

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ berkata...

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak, waaaa, gonna misss u soon XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

ieedaz @ mama_isha berkata...

wahh watpe kt KD tu?..mama pun keje area KD ni ha...apepun have a safe journey yer:)

izan mama mia berkata...

selamat bercuti..hati2 memandu...bye

9n0L4 berkata...

hati hati di jalan raya cik nur ye. ;)

cendol berkata...

waah selmt bercuti lah cik nur :) smoga selamat sampai dn selamat balik :D

Ayuni berkata...

ala, ilang lagi....

Chic Na berkata...

safe journey nur. have fun. :)

Wanieys berkata...

selamat bercuti cik nur...take care :))

ct kamaliah berkata...

bercuti sakan..:)

Ummi Iman berkata...

Selamat bercuti cik nur. Balik cuti jgn lupa join segmen akak ya

Yumida berkata...

moga perjalanannya selamat pg n balik ye..happy holiday :)

N.Aima K berkata...

cntknya pelangi u dpt captured

Cik Penguin_Solehah berkata...

bwk kete elok2.. will miss you gak =)

Yana Libra berkata...

hati2 di jalan raya ye~~~ :D

Cahaya Ketingian berkata...

Haiii salam sejahtera
Nak Tudung?Voucher & brooch?
Jum join
Setiap pemenang akan membawa pulang 2 hadiah bukan 1!
http://f4chumel.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-al-qaseh.html

lelamaisara berkata...

semoga selamat NUr...
selamat bercuti..;)

Che Rosliza Che mat berkata...

cantiklah gambar pelangi tue..

Arina Shamsul berkata...

wah seronok dia bercuti..take care dear..safe journey :)

~Sweet Honesty~ berkata...

weee..bestnya bejalan2 kan..nak2 lgi ngn familiy..best ooo