Isnin, 18 Jun 2012

Home » » .:: Terima Kaseh YaALLAH....! ::.

.:: Terima Kaseh YaALLAH....! ::.





Alhamdulillah......!

Syukran YaALLAH...!

Pertama sekali, syukur yang tidak terhingga kepada Yang Maha Pencipta, kerana telah mengembalikan kudrat untuk terus teguh berdiri.

Tidak lupa kepada kedua ibubapa yang tidak pernah jemu untuk berdoa PadaNYA agar diri anakda mereka sentiasa dalam keadaan sihat sentiasa.

Buat saudara juga, terima kaseh atas doa yang di utuskan buat diri ini. 

Dan Jutaan terima kaseh yang tidak terhingga buat sahabat blogger terutama dari keluarga GSF yang juga tidak jemu mendoakan kesihatan diri ini juga..!

Hanya ALLAH saja yang dapat membalas segala jasa baik kalian teradap diri ini.

Alhamdulillah, Sangat-sangat bersyukur ke hadrat Ilahi, kerana kesihatan diri semakin baik. 

InsyaALLAH dengan kudrat yang ada, aku akan berkunjung ke teratak kalian sesegera mungkin.

Sebenarnya rasa janggal malu mahu mengudarakan diri. Sebab macam dah lama tidak menaip sebegini. 

Bercampur pula dengan rasa malas, Bertambah-tambah rasa janggal di buatnya..! Heeeeee.....

InsyaALLAH, akan cuba membiasakan diri kembali...!

Dan Terima kaseh yang tidak terhingga sekali lagiii..!


Kata Hati : Aku sayangkan kalian.....!

.

38 ulasan:

Anis Nisa berkata...

Alhamdulillah...:)

Deru Ombak berkata...

Alhamdulillah dah sehat.

Jaga diri leklok. :)

Wanieys berkata...

Alhamdulillah cik nur dh sihat :))

are_lin@yu berkata...

nur tak sihat ya..semoga cepat sembuh dear ;-)

~Sweet Honesty~ berkata...

sayang kamu jugak cik nurr.. welkam back yea.. sweety sentiasa menunggu kehadiran cik nur ke blog n cbox..(^_^)

nanieybarnieylurviey berkata...

Alhamdulillah... :)

Deq's Qienz berkata...

sama² kaseh.. :)

Si Matatajam berkata...

Takpa2 M paham.... Pelan2 ye... Nanti ok la balik tu... Cik Nur hapdet je M mesti terjah Punya ...

ecadwinkyasha berkata...

welcome back :)

cendol berkata...

alhamdulillah !!
cik nur dah kembaliii...
smoga kmbali ceriaaa.. :)

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah..

pelan2 dik :)kami semua memahami :)

take care :)

Deqla manjew berkata...

deqla pun sygkan nur..hihi..alhamdulillah dah sht....

izan mama mia berkata...

dah sihat yer...Alhamdulillah..welcome cik nur..

Masha Meisters berkata...

alhamdulillah....

dah sihat pun....

Chic Na berkata...

selamat kembali nur. agak lama nur off air. :)

Nurul Nadia berkata...

Amin..Amin..
semoga mendapat kesihatan yg shat
hndaknya...:)

aku HaniAsyira berkata...

kalau tak cukup kuat lagi tak apa cik nur.. rehat sampai sihat ei..

Nur Emilya berkata...

hai :)

Miss BaNu berkata...

cik nur dh sihat ker??alhamdulilah lau dh sihat..semoga Cik Nur terus sihat dan ceria2 selalu..

JaNnaH berkata...

alhamdulilah =)

Yana Libra berkata...

jaga kesihatan betul2 pasni tau~~~ :)

syiela berkata...

Moga cepat sembuh ye

5zol berkata...

sayangkan kalian je? 5zol x syg?

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/

sop.name.my berkata...

setiap nyawa yg diberikan olehNya kita perlu bersyukur.. :)

Cinta Misteri berkata...

CiM juga syg kamu,
Walaupun kita tk prnah brtemu,
ikatan ukhwah ttp brsatu.
Allah shj yg tahu, prsbhabatan kita trjalin ikhlas dan padu,
Doa kita sntiasa brsatu,
Moga suatu hari kita semua dpt brsatu.
InsyaAllah...

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

YM sayang Nur jugak!(^_^)

Nor Nadia Syakila Jamal berkata...

Alhamdulillah, jemput juga singgah ke teratak saya ya :)

M@W@R Q@SeH berkata...

Nur moga bertambah sht ye...miss u :)

Mieya Atiera berkata...

Yeah, akhirnya ada jugak post terbaru dari Cik Nur. Rindu :3

LYAfrina berkata...

sentiasa bsyukur pada allah swt

9n0L4 berkata...

yeayyyyy. cik nur dag kembali. alhamdulillah. ;)

aReLaN berkata...

moga cik nur sembuh dengan kadar segera ye.sayang cik nur gak.hehehe

::CIK LYNN:: berkata...

nur, jgn mls2:) chaiyok2!!

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah... syukur pada Tuhan... :-)

dyabunga berkata...

slmt kembali cik nur..=)

Shamirul Afiq berkata...

nak tinggal jejak kat shoutbox tp xboleh loading pulak. so tinggal kan kat sini lah


www.princemiruljr.com

Ummi Iman berkata...

Alhamdulillah. Semoga pulih sepenuhnya dan terus berblogging ;)

Masz Sidek berkata...

alhamdulillah nur dah semakin sihat... :)