Khamis, 21 Jun 2012

Home » » .:: Segmen BEN ASHAARI Dan Saya... ::.

.:: Segmen BEN ASHAARI Dan Saya... ::.







Blog yang aku suka baca tentulah blog ringan downloadnya dan penuh dengan entry-entry yang menarik.

Dan yang paling penting, blog itu mestilah mengunakan ayat yang senang di fahami. 

Maksud aku, blog yang guna ayat singkatan yang terlalu singkat, 

Sampaikan nak baca pun tergagap nih..!
Acaner nak lepak lelame blog macam tu..?
Lagi lama lepak, migrain di buatnya..!

Tak kiralah blog tu cantik ke tidak, tapi kalau entrynya santai dan mudah di fahami, aku pasti singgah selalu..!

Okeyh..itu saja..!


Kata Hati : Nak join segmen ni..? Klik Banner ye..Tutup 11 malam nih..! Cepattt..!

68 ulasan:

Syakir Rahman berkata...

dtg dari segmen yg sama :)

~Sweet Honesty~ berkata...

blog sweety bleh bt cik nur migrain x?? huhuhu

Nana Lam berkata...

blog nana lambat downloading ke?? huhuuu. nana dtg berkunjung balas :DD
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
eh, nana follow jugak :D

Mk Syahir berkata...

yeahh..betul tu =) sy join jugak..follow sini lama dah =p

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim berkata...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

hairy berkata...

hahah betul3...ayt jgn pelat2 kn...blog sya ok kn :p

Deqla manjew berkata...

blog deqla camne ok tak?? dulu2 mmg la guna short form terok bebenor...sbb tak rasa pun ada yg nk join.. akhirnye dah tukar gaya penulisan tu, riso jgk kalo nur x singgah kang..hihi..selmt bersegmen... :)

nanieybarnieylurviey berkata...

kunjungan balas.. :) blog nani berat x??

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty berkata...

salam kenal ,

setuju2 tulisan font nya ayat dak2 zmn skrg.. adoii

Thania Ismail berkata...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Yumida berkata...

wah..sis pn join..hihi..slmt bersegmen..jom kita godek sm2 yg lain..
betulkan sis..yg santai tu yg kita suka..eh lupa nk masukkn yg senang di komen - yg x perlu melalui verification word..hihi

Zamani berkata...

Zam singgah sini :) thanks ae dtg melawat td :))

Ayiesha Sani berkata...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Eyqa Hasnan berkata...

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija berkata...

betul tu, kalo cantik tp x best x gune jugak btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

kire-kirenyer blog akak ader ciri2 tu ke Nur?Hiks....pasan jap...muhaha...

whitecappuccino berkata...

ringkas tapi bermakna

Masha Meisters berkata...

gud luck cik nur ^_^

fizafantagirO berkata...

selamat bersegmenn Nurrr :)

Wan Din berkata...

Salam ziarah Cik Nur... :)

Que Achmad berkata...

Que Achmad da join jugak. Siap follow blog ni dah pun, hehehhe
jom singgah blog Abe lagi yeee....

http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

ieka farhana berkata...

wooot dtg golek-2 sini
6be bertuah saya #1444

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma berkata...

dh lama follow sini... salam kenal =)

Que Achmad berkata...

Que Achmad da join jugak. Siap follow blog ni dah pun, hehehhe
jom singgah blog Abe lagi yeee....

http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Wanieys berkata...

dr segmen sama juga nur hihihi

Dedah Kini berkata...

Dah follow...TQ follow...Pautkan blog saya di blog ini dan saya akan pautkan blog anda di blog saya juga.

Solehah Shamsuddin berkata...

wah cik nur pn join jgk ye.hehe solehah pn xske masuk blog yg gne ayat singkatan dlm entry.smpaikan solehah sendiri ssh nk bce.kdg2 nk bce tu kna fikir pe ayat pnuh yg dy tlis ni ye.haha klu kt komen,xpe gak kan.

CikMai berkata...

mai dah lama follow kamu..hehe..dari segmen yg sama :)

slumberdek berkata...

hamboiii cik nur....love kiri kanan.

Ayuni Yusop berkata...

balas kunjungan

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Cik Adieb berkata...

Datang dari segmen yg sama,peace :p

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dulu,sy pun slalu guna ayat yg ringkas tapi skrg dah tobat..hehehe~

sueMUNCET berkata...

Hai..sueMUNCET singgah sini..

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Anis Athia berkata...

sangat setuju dengan pendapat kamu...anis balas kunjungan ^_^

Eera Shera berkata...

simple dan senang nk baca kn

Abey Mirul berkata...

Betul tu.

Nak kutuk sikit..- ada blog tu, guna guna bahasa sms /rempit.. susah sgt nak baca. Hahaha.

Jadi,adakah blog abey antara blog yg cik Nur suka baca? Hehe.

Salam perkenalan.

hawa berkata...

#1451 :)) hee , salam kenal :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin berkata...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad berkata...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

AyueJean berkata...

Salam kenal... Saya pn dri segmen yg same....
Suka tak nk jenguk blog saya yg x bape nk comel tu???
Hehheheheh...

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ berkata...

salam..betul saya setuju nan nur.tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Belladeone berkata...

as-salam..done follow ur blog...10q =)

maszull berkata...

assalamualaikum ....mamadtg dr segmen yg sama....dah follow awk...;)

Siti Fatimah Fuzz berkata...

cik siti da follow...nice to know u ...=)

DsCaRNiA NaDiA berkata...

Salam ziarah! dari segmen yang sama.. balas kunjungan.. follower #1454 :)

SuparMan SuaRez berkata...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

apisz a.k.a alhafiz berkata...

balas kunjungan kat sini sambil follow..

Cik Rongoks berkata...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn pn suka yang santai2 :)

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

huda berkata...

Salam dari segmen yang sama, balas kunjungan and already follow you ^_^
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak berkata...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam berkata...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

♥Mr.Petak♥ berkata...

Assalamualaikum..
petak dah jejalan kat blog ni.. hebat..

dr segmen yang same..

singgah la kat blog petak selalu ye.. nantikan siri animasi terbaru ..

http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

fizafantagirO berkata...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan Cik Nur :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas berkata...

cool la...dah follow balik ^_^

Mr. E'raz Fadli berkata...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ain berkata...

Singgah sambil follow =D

Dieyna berkata...

xsempt join pung

Mimie berkata...

singgah dr segmen sama...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura berkata...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Purple berkata...

Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN berkata...

akak pun join.. hihii

Arina Shamsul berkata...

kak tak sempat join.huhuhu

luqman zakaria berkata...

byknya komen komen,..arep terlambat dah nih..hehe..neway ..thnx follow arepnakbebel yer..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

Kunjungan balas dari nieza :)

Cik Honney berkata...

Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda...thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

9n0L4 berkata...

hehe. lambat bw. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html