Rabu, 13 Jun 2012

Home » » .:: Wordless Wednesday #14 ::.

.:: Wordless Wednesday #14 ::.






Kata Hati : Slurrrppp.....! Terliur tak....?

.

42 ulasan:

Wanieys berkata...

sedapnyer...mkn dgn garam belacan mmg mantap ler hikhikhik

mrs mell berkata...

saya sedang terliur... harap maklum... hewhew... ngidammmm......... huk!

Anis Nisa berkata...

wawawa...sedapnyeee.....

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Uiksss...sedapnyerrr...nak sikit, Nur...Hiks...

Yana Libra berkata...

tak terliur sangatlah..hehe~ :P

Nyue berkata...

Terrrrrrrrliurr sgt2 cik nur....glup glup !!

~Sweet Honesty~ berkata...

mangga muda..cecah ngan kicap cmpur belacan letak gula sikit taruh cili api..perggghhh...

Elysa Sofia berkata...

buah apa tuu??hehehehe :DDD

lelamaisara berkata...

uittt...
memang terliur la...

lelamaisara berkata...

uittt..memang terliur la Nur...

Nur akak dah bg dah Alesya makan Aiskrim...Dari awal lagi akak dah bg...

sekarang ni die dah ok dah..:)

Deqla manjew berkata...

tak pun.. hihihi....

whitecappuccino berkata...

erk! rasa ngilu gigi..

Masha Meisters berkata...

wah...xsabar nak tngu dah besar...makan cicah dengan gula...ermmmm

cendol berkata...

apeee tu?mempelam telo ke ?

BERT berkata...

mangga muda memang terliur.. lagi bess cicah dengan kuah rojak atau kicap campur gula hiihi

are_lin@yu berkata...

cedappnya ;-)

Che Rosliza Che mat berkata...

terliurnya.....cicah dengan kicap sedap giler...

Si Matatajam berkata...

Adoi terlioq la M kat sini. Nak kena p serang buah pelam kat umah mak M pas ni.... Nyum..nyum..

Hasrina berkata...

TERLIUR SANGATTTTT

IntaNBerliaN berkata...

tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tayang buah pelam pulak.... dah la peberet ibu mngandung ni.. kikikiii

Yumida berkata...

mangga kannnn..
sedap..so yummy!

Mieya Atiera berkata...

Cis, ini favourite Mieya tau.

Btw, Says kalau dah cukup RM50, dah boleh cashout da.

Cinta Misteri berkata...

Adusss...cecah kicap cili padi letak gula sikit..psti terangkat

Miss BaNu berkata...

hehehe terliur ke cik nur

Masz Sidek berkata...

buah apa tu nur...

Arina Shamsul berkata...

hadoiiii..bukan terliur je,dah menitis dah dik..haha.

Dieyna berkata...

tak minat asam...

N.Aima K berkata...

boleh buat sambal nyum nyum

Ummi Iman berkata...

Dulu akak hantu asam. Gelaran mak akak bg, bila pergi rmh org dia siap minta untuk akak ;) skrg dah slow mkn masam2 ni. Tp sekali sekala makan. Makan cukup2 :) sedap cicah kicap, cili, gula dan asam jawa

Chic Na berkata...

erkkk.. cik na tak suka masam. pedih perut. kalo yg masak terliur gak. :)

Rohani Hashim berkata...

wow, lebat buahnya...terbaek.

aku HaniAsyira berkata...

main cica2 sodap ni.. huhuhu

fizafantagirO berkata...

terliurr.. tp kat rumah akk pun ada ni :p

aReLaN berkata...

waaaa...nak jugak.teringat pokok mangga depan rumah nenek.

dyabunga berkata...

sedapnya..geram dya tgk..

.........cP~ berkata...

Salam.

Terliur sebab masammm..

9n0L4 berkata...

meleleh air liur menengok nyeeeeeeee. huhu. air hidung pun kuar. ;)

Errah berkata...

sedapnyer...aihh meleleh..tp skrg ni errah lagi terliur dengan durian..kalau blh hari2 mau makan..ehehhe

Sally Yatiey berkata...

Sedapppppnya mangga ni. Saya suka sangat makan buah ni dengan belacan. ^.^ hehe

~Sweet Honesty~ berkata...

lawat cik nur cni..selamat malam(^_^)

Norzie hany berkata...

Sedapnya...terliur sudah.

::CIK LYNN:: berkata...

sedap kalu boleh mencicah ni...=p