Sabtu, 30 Jun 2012

Home » » .:: Jauh Perjalanan.... ::.

.:: Jauh Perjalanan.... ::.




Assalamualaikum.
Dari Bandar Warisan Ke Kota Damansara.
Terus ke Bandar Putra Klang.
Sekarang ni dekat Putrajaya.
Lepas ni nak ke Nilai pula.
Aktiviti hari ni, jalan..jalan dan jalan...!
Yang syoknya,hari ni bukan aku yang memandu.
Tenang kaki...! Hehehe.
Kata Hati : Jauh perjalanan... Penat o..!

32 ulasan:

Cik Fie berkata...

Segmen Ni Dah Dapat Sambutan Ramai La . Hope Join Segmen Baru YG Gempak Ni Ramai2 K . SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

lelamaisara berkata...

oh...g kl eh Nur...:)

Si Matatajam berkata...

Hati2 masa perjalanan tu...

Che Rosliza Che mat berkata...

seronoknya jalan2...siapa yg drive tue cik nur hihihi

Cik Rongoks berkata...

bestnye dapat berjalan-jalan :))

zera eira berkata...

seronok nya dia berjalan2. kita ni, hmmm. sensorang je kat uma. :(

Arina Shamsul berkata...

hati2 dalam perjalanan dik :) minta driver sebelah tu berhati2..ngeee..

whitecappuccino berkata...

ooo..selamat meronda pakai supir ya

cendol berkata...

wahhh bjln sakan ye cik nur!! jelessss

Chic Na berkata...

syoknya jalan2. penat tp seronok. ;)

Yana Libra berkata...

kalau tak drive, leh la tdo~~~ hehe :p

Rohani Hashim berkata...

berjalan sakan eh, hihihi tang ke nilai tu sronok...mesti penat kaki pas ni bila dh ke nilai ;)

dyabunga berkata...

jln2 bukan nk ajak dya..:P

aReLaN berkata...

datang nilai??tak roger awal2.kalau tak leh belanja.hehehe

9n0L4 berkata...

amboi kemain lagi ye. nnt nak gi jugak lah. hehe.

Wanieys berkata...

best cik nur dpt g jenjalan...wani weekend kat umah jer hihi

Rizki Pradana berkata...

aku suka banget sama blognya..
isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

oia salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Mieya Atiera berkata...

Wah, gi jalan-jalan ye dia? Patutlah kemain lagi mengupdate blog, rupanya bukan dia yang drive.

Deqla manjew berkata...

wahh.. dah sihat trs berjalan...hihi...sapekah tukang bawak nur tu? untungnya!

aku HaniAsyira berkata...

pergi nilai nak shopping lah tuk kan..kan..kan..

Miss BaNu berkata...

slmt berjln-jln yer

LYAfrina berkata...

selamat bjalan-jalan

N.Aima K berkata...

take care!!

Zaza Ridzlan berkata...

syoknya jalan2..dah lama zaza xbpeluang nak kluar jln2 dgn kawan mahupun family...

Nyue berkata...

best ar cik nur...jalan2...hehehehe

IntaNBerliaN berkata...

mmg penat kn.. tp seronok.. hihii

wan nurul hezrina berkata...

bila g putrajyani...nurul dok pjaya..skangnie ada pesta munge...

Dieyna berkata...

bestnye jalan2..

Ummi Iman berkata...

Jauhnya berjalan... luas pemandangan ;)

~~oOpEt~~ berkata...

waa.. meriahnya :D g jenjalan :D

Solehah Shamsuddin berkata...

wah berjalan sje cik nur ni ye.hehe

QasehnyaRania berkata...

ciknur maaf ye ciksu tak singgah byk hari.p melaka melawat sedara meninggal, blk kg ...bizi ssikit :)

ciknur sihat ke ?