Khamis, 14 Jun 2012

Home » » .:: Novel Boss garang ::.

.:: Novel Boss garang ::.





Pelik tak..?
Inilah hasil dari keyword yang aku semak tadi.
Hehehehe..

Pada yang nak ketawa, silakan.
Jangan malu-malu.

Aku akui, aku dah lama tak baca novel.
Dan aku juga akui, langsung tak tahu novel-novel baru yang ada di pasaran sekarang.

Jadi, aku nak tanya pada kalian yang sentiasa mengikuti perkembangan dunia novel.
Ada ke tajuk novel "BOSS GARANG" sekarang..?

Kalau ada sila beritahu aku ya..!
Teringin juga aku nak membacanya.

Yang resepi brokoli tu pula,
Memang sedia ada dalam blog ini.

Pada yang ingin mencuba,
Bolehlah search je resepi tu di blog ni.
Selamat mencuba..!

Sejak semalam, kesihatan aku kembali terumbang ambing.
Dugaan apa pula yang ALLAH berikan pada aku kali ini,
Aku pasrah dan redha....!

Jika masih gagah perkasa, InsyaALLAH sampailah aku ke blog kalian.
Jika tidak, aku mohon jutaan kemaafan ye..!

InsyaALLAH nanti kita jumpa lagi...!


Kata Hati : Jaga kesihatan ye semua....!


.

40 ulasan:

Wanieys berkata...

eh ader ker novel tajuk tu..hihihi...wani pun xtahu la xtau plak kot wani telepas pandang sbb wani suka baca novel :)

Si Matatajam berkata...

Ntah la, M ni dah lama tak baca novel sejak start berbelog ni.

Nyue berkata...

haahhahah....bos garang nyue xpernah baca ag..."Yes bos" adalh hehehehhee

Yana Libra berkata...

xpernah dgr lak novel tu..

cik nur ni kena makan supplement kot..asyik sakit je..dah g klinik??

nanieybarnieylurviey berkata...

Cik Nur.. Jga kesihatan.. Semoga cepat sembuh :)

are_lin@yu berkata...

hehe bos garang mmg wujud ;-)

lelamaisara berkata...

heee...tak pernah dengar plak la...

Deq's Qienz berkata...

insyAllah sihat sokmo..hehee

Masz Sidek berkata...

hehehe... sy belum pernah jumpa novel tajuk bos garang...
kalau dlm novel tu ada watak bos garang, pernah sy jumpa.. ;p

aku HaniAsyira berkata...

nanti sy karang novel tuh..

izan mama mia berkata...

samalah kita nur...tenggelam timbul..bilalah nak sihat semula nih...moga kita cepat nur..

~Sweet Honesty~ berkata...

moga cepat sembuh ye cik nur.. boss garang?? setakat ne xde lagi novel tajuk cmtu..huhuhu

Masha Meisters berkata...

sejak dah bekerja ni jarang beli novel lagi la cik nur...kiki

IntaNBerliaN berkata...

xpnh dgr lak nama novel tu.. hihii

Arina Shamsul berkata...

heehehe..kalau ada dik mesti best jalan ceritanya..

alahai dik demam lagi ke?cian..

rajin2 makan ubat ye dik :)

take care

Chic Na berkata...

boss cik na memang garang tp bkn cik na yg search tu. hihihi.. mcm2 la kan. sedap eh brokoli goreng tepung? ok nk try. tq nur. :)

Ummi Iman berkata...

Pelik-pelik tgk keyword org lain ;) ada juga org cari.. agaknya adalah kalau tak takkan org carikan.
Get well soon cik nur. Akak pun selsema tak hilang2 lg. Memekat je kat hidung ;)

Miss BaNu berkata...

sy pn jarang baca novel skrg..jaga kesihatan tau..smoga cpt sembuh yer..

Deqla manjew berkata...

haha...novel bos garang?? kelakar lak tajuk novelnya... :p

Ayuni berkata...

samerlah, take care....

Yumida berkata...

tajuk novel dh gempak...hmm...lama dh x layan novel ni..sila rujuk pd peminat setia novel: masz sidek...

Wanieys berkata...

wani tag cik nur :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Sally Yatiey berkata...

Saya pun nak baca novel "boss garang" kalau ada. hahaha :D

BERT berkata...

ehhe... macam2 keyword pelik2 leh jmpa lam blog kan.. sy pon suka cek

ejulz berkata...

smoga sihat slalu.. :)

N.Aima K berkata...

boss garang? ha ha

boboob berkata...

uit..jgn la garang2..! hihi

Qaseh Qhaleesh berkata...

hahaha :DD apa pun tak boleyh . dia lupa tajuk novel kot . tu yg dia tekan je .

btw , bw kamu sambil follow kamu :))

Qaseh Qhaleesh berkata...

hahaha :DD apa pun tak boleyh . dia lupa tajuk novel kot . tu yg dia tekan je .

btw , bw kamu sambil follow kamu :))

Dieyna berkata...

ada novel tu, nur penulisnnya. hehe semoga cepat sembuh lalink

9n0L4 berkata...

brokoli pun ade celup tepung ehhhh. mesti sedap. ;)

Cik Aini Lavender's berkata...

take care ye ciknur..
jgn lupa mkn ubat,minum air putih byk2..tidur n rehat secukupnya..apalagi eh ai nk pesan?dh mcm doc plak kan..kang ciknur x nk baca lak..hehehe

apapun..jg kesihatan baik2 ye ciknur..hugs ciknur ketat2 bg ilang sakit ^___^

Errah berkata...

haha..boss memang garang...

Cik Penguin_Solehah berkata...

tak tahu lah ada novel tu ke tak sbb Solehah pun dah lama tak bc novel.. btw,semoga akq sihat selalu =).. #tq akak,mmg terasa dihargai pun ^_^

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehe, keywords mmg pelik2 jer kan, Nur.sabo jelah.Semoga Nur cepat2 sembuh yer.Makan ubat taw...

whitecappuccino berkata...

tak penah jumpa lagi novel tajuk ni..

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn pun xpenah dengar tajok novel tu...hehe

cendol berkata...

smoga cik Nur cpat smbuh n ceria sprt sedia kala..heehe Cendol pn tak tau lah pasal novel bos garang tu haha mcm kelakar pn ade..

dyabunga berkata...

semoga cepat sembuh ye cik nur

wan nurul hezrina berkata...

kadang2 keyword mcm tak logik kan?huhu blum yang lucah2 lagi.sabo jer..