Selasa, 19 Jun 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Audrra Blossom ::.

.:: Terima Kaseh Audrra Blossom ::.







Sepatutnya entry ni di siarkan pada hari Jumaat minggu lalu.

Tapi memandangkan kesihatan pun tak berapa nak mengizinkan ketika itu, 
Maka di keluarkanlah hari ini entry ini.

Dalam duk menanggung kesakitan yang di alami hujung minggu lepas, 
Alhamdulillah, rezeki tak pernah putus.

Buktinya bila blog ini di umumkan sebagai 
Pemenang "GiveAway Tersempoi" anjuran Audrra Blossom.

Nampak tak gambar di atas..? Cantikkan...?

Itulah yang aku terima daripada Kak Yana selaku pemilik Audrra blossom.

Suka sangat-sangat..! Bangle tu, aku simpan sebagai kenangan. Sayang nak pakai.
Manakal FM tu, dah selamat di tepekkan ke peti sejuk kat rumah.
Punya tak sabooo..!

Apa-apapun jutaan terima kaseh tidak terhingga buat Kak Yana, penganjur GA tersempoi...!
Memang sempoilah GA ni...!



Kata Hati : Pada kalian yang nak shopping untuk anak-anak, bolehlah pilih-pilih di blog Audrra Blossom ataupun Facebook Audrra Blossom . Semuanya cun-cun belako...! Tak caya, terjah cepat.....!


.

42 ulasan:

izan mama mia berkata...

tahniah cik nur cantik..boleh pakai raya nnt..heheh

N.Aima K berkata...

tahniah ;)

Wanieys berkata...

Tahniah nur...bestkan klu join GA N menang hihihi

Deru Ombak berkata...

Waaaa Nur,, bangle tu mmg sgt cantiiiikkk! :)

Si Matatajam berkata...

Tahniah cik Nur. Cantik sgt bangle tu...Bertuah awak na...

Deqla manjew berkata...

wahh.. rezeki masa sakit kan tu? ada hikmahnya..rasanya nur dpt hadiah dari jaa jugak kan?? tahniah!

Nyue berkata...

huhuhu...sempoii la cik nur..ehehhehe

Ummi Iman berkata...

Tahniah cik nur

cendol berkata...

cantiknyee gelang..wah untung lah..tahniah cik nur ! :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wah...Bangle tu cantek...Pakai la Nur, sayang taw kalau jadi perhiasan jer...:)

Masz Sidek berkata...

tahniah nur....

mdmZ berkata...

nice...cantek la bangle tu...

lelamaisara berkata...

Tahniah Nur..:)

semoga cepat sembuh..

aku HaniAsyira berkata...

kalau nak try kat tgn sy boleh?? keh2..

IntaNBerliaN berkata...

cantik.. tahniah :-)

Masha Meisters berkata...

cantik...tahniah cik nur ^_^

kelas gitu...

amranaiman berkata...

taahniah menang gA :D

Yumida berkata...

alhamdulillah..rezeki..tahniah cik nur...bangle tu nampak cantik...sy pn ske lekat FM kt freezer..

9n0L4 berkata...

wahhhhhh. dpt hadiah aje cik nur ye. ;)

ecadwinkyasha berkata...

tahniah cik nur...

ecadwinkyasha berkata...

tahniah cik nur...

Chic Na berkata...

bestnya dapat hadiah lagi. bertuah betul nur. :)

hairy berkata...

wahhh tahniah :-)

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh cutenya gelang tu.. lop lop lagi.. tahniah la yea cik nur..

shida'R berkata...

tahniah cik nur..jom join GA shida plak mna tau de rezki kat sna plak kan :)

amy syahiera berkata...

wahh ! tahniah sys :D

izan mama mia berkata...

cik nur suka makan tempoyak gak eks..kalau taknak bg tempoyak tu masam...awet ngan garam..nnt bila nak buat sambal atau gulai jgn letak garam dah..saya buat gitulah..tempoyak ttp sedap walau dah nak sampai musim baru nie,..makna yg thn lepas masih elok...saya kalau tempoyak dah masam mmg terbantut selera...

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahhh tahniah berjaya menang giveaway ;-)

Arina Shamsul berkata...

tahniah..dik :)

LYAfrina berkata...

comel...
tahniah..dh rezeki tu

Yana Libra berkata...

cantik gelang tu..hehe..rugi tak pakai~

putryteya berkata...

waahh , seronoknye dapat GA ..! nak satu .. hehe

TAHNIAH

jaakechik berkata...

gud luck dear.. hehe.

jaakechik berkata...

gud luck dear.. hehe.

jaakechik berkata...

gud luck dear.. hehe.

Rohani Hashim berkata...

tahniah, syok kan join ga/contest ni...

aReLaN berkata...

congrats cik nur!!!!huhuhu...

Dieyna berkata...

tahniah laa.. hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ berkata...

cantiknya:)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah cantiknya.ni FM masjid ubudiah ye?

yana halim berkata...

selamat sampai pun...hihi.. :)

QasehnyaRania berkata...

tahniah c.nur

*nur tahu tak, kalau ciksu terlupa atau buat2 lupa cik abe ciksu mesti pergi godek dalam kuali tu sama ada dah masuk sudu belom. hihi

org perak mmg letak sudu errrkk...