Rabu, 25 Julai 2012

Home » » .:: 5 Ramadhan 1433H | Selamat Ulangtahun Kelahiran..! ::.

.:: 5 Ramadhan 1433H | Selamat Ulangtahun Kelahiran..! ::.




Sedia maklum, rata-rata sahabat dari muka buku dan sabahat GSF pasti sudah tahu sejarah hari ini kan..?
Kalau kalian ada singgah ke teratak Chic Na , pemilik blog TheCoklatBlog .
Dan baca entry ini . Kalian pasti tahu...!

Terima kaseh Chic Na..!
Dari tengah malam tadi, sampai sekarang tak habis rasa terharu Nur tau..!

Oh ya..!
Sebelum terlupa, semalam 24 Julai 2012 adalah ulangtahun kelahiran abah.

Dan hari ini 25 Julai 2012 , ulangtahun kelahiran aku.
Selang sehari je...!




Di atas kesempatan ini juga, aku ingin ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat abah.
Moga dimurahkan rezeki , di berikan kesihatan yang sempurna
Dan moga sentiasa di rahmati ALLAH selalu..!

Dan di atas kesempatan ini juga, aku ingin mengucapkan
Jutaan terima kaseh pada keluarga , sahabat sekolah, sahabat dari muka buku,

Sahabat dari blog terutamanya keluarga GSF ,
Yang tak putus-putus doakan yang terbaik untuk aku.

Moga segala doa kalian di bulan yang mulia ini, di makbulkan dan moga kita semua sentiasa di bawah lindungan ALLAH...Amin...!

Terima kaseh sekali lagi...aku sayang kalian semua...!


Kata Hati : Kalau nak kad kawin dari aku, doa-doakanlah aku..InsyaALLAH.. ^_^
.

38 ulasan:

Wanieys berkata...

hepy besday cik nur.....cepat2 kawen..wani dia ni hihii

~Sweet Honesty~ berkata...

hehe..dah wish tadi..tpi nk wish skali lagi...

Moga doa2 cik nur termakbul..aminn..

Selamat hari lahir tuk abah cik nur juga yea..(^_^)

nanieybarnieylurviey berkata...

lps bc entri ni bru thu
selamat hari lahir nur...
semoga pjg umur n murah rezeki selalu.. and dpt apa yg nur nk dlm hidup ni :)

IntaNBerliaN berkata...

happy bzday nur... moga kebahagiaan akn sntiasa jd milik nur :-)

n happy belated bzday utk abah nur ;-)

Deqla manjew berkata...

happy befday nur..happy belated befday abah...hihi... ulang tahun yg ke brapa ni nur?

hairy berkata...

eh!! hepy belated birthday....salam ramdhan skali :-)

nur anis berkata...

birthday kita sama la..happy birthday..:)

Ummi Iman berkata...

Happy bestday cik nur.
Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki.
Juga sentiasa mendapat keberkatan hidup dari Allah.
Alfatihah buat arwah.

Cik Rongoks berkata...

happy birthday ! cepat2 kahwin. hihihihi

Masz Sidek berkata...

Wah... selang sehari jer... boleh sambut sama2...

happy birthday Nur...
Untuk abah Nur... Selamat Ulang Tahun Pak Cik...

Errah berkata...

cik nur sayang..besday ari ni ea...wah clbrate makan bsar la time buka nanti..hehe..

selamat hari lahir, semoga murah rezeki, semoga berjaya dalam apa jua yang dilakukan dan jadilah anak yg solehah..peace..=)

are_lin@yu berkata...

selamat hari lahir nur and abah nur..moga kalian dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ;-)..salam 5 ramadhan nur ;-)

BERT berkata...

epi besdey buat abah nur ngan nur sekali.. smoga pnjang umur diluaskan rezekei yaaaa.. leh la sambut sesame sebab selang sari je hehe

Masha Meisters berkata...

amin...hehe

selamat hari lahir cik nur :) semoga cik nur cececepat dapat jodoh...hehe :P

izan mama mia berkata...

Hapy besday cik nur...yg ke berapa nie...heheh..yaa..mama doa cpt bertemu jodoh..hiihih..boleh kami mkn nasi minyak...
mg cik nur murah rezeki dan sihat selalu...amin

jg untuk abah cik nur...sat lg nk g jenguk cik na pulak...

Chic Na berkata...

takde ape lah nur. wish je kot. waa special la semalam birthday abah, hari ni nur. celebrate sesama la malam ni ye. :)

lelamaisara berkata...

selamat ulang tahun Nur...
semoga dimurahkan rezeki kamu dan dirahmati Allah hendaknya..:)

lelamaisara berkata...

eh...selamat ulang tahun untuk abah juga....

LYAfrina berkata...

wah..
selamat hari lahir dear..
smoga dikurniakan ksihatan y baik.serta dpermudahkan sgala urursan d dunia & akhirat... amin..amin..

&

happy belated birth buat ayah nur

Miss BaNu berkata...

HaPPy BESday Cik Nur..moga bahagia dan gembira selalu yer n dipercepatkan jodohnyer aminnn...

jaakechik berkata...

semoga cepat jodoh ciknur tiba..amin3x...hehehhee

ieedaz @ mama_isha berkata...

Slmt hari lahir... moga sehat2 dan ceria2 selalu :-)

Yumida berkata...

SELAMAT ULANG TAHUN NUR...MOGA TERCAPAI SEGALA YG DIIMPIKAN...
SLMT ULANG THN UTK ABAH NUR JUGAK...
BEZNYE BDAY DI BULAN RAMADHAN NI

Misya Mialen berkata...

happy befday dear.;) moga pnjg umur dan murah rezeki sllu;) happy befday jg utk abah awak);

Deru Ombak berkata...

Happy birthday Cik Nur..

Anty doakan semoga Nur diberikan Kesempurnaan dunia Dan akhirat. Dan sentiasa di dalam lindungan kasih sayang, rahmat Dan redha Allah SWT . Stay sweet ok gud girl.. Miss you Suda...

etuza berkata...

selamat hari lahir tuk ayah cik nur. bila nak kawen tu, kirimkan kad ya..akan cuba kirim kan hadiah pengganti diri..insyaallah

Hans berkata...

selamat hari lahir

miz ruha berkata...

selamat ulang tahun,,,
moga diberkati Allah selalu,,,

Cendol berkata...

selamat hari lahir.moga ceria n comel2 selalu.hehe

NoRaQiLah JohaRi berkata...

hepi belated besday dear --->
Semoga dikurniakan iman yang sempurna..
akhlak yang terpuji..
pekerti yang mulia..
umur yang bermanafaat..
rezeki yang halal..
ilmu yang berguna..
jodoh yang membahagiakan..
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat..aamiin...

YanaHime berkata...

hepi besday ciknur :)

moga panjang umur & dimurahkan rezeki, happy2 selalu yer

9n0L4 berkata...

hepi befday cik nur. patutla rase mcm serasi jeeeeee. huhu. befday selang 2 hari. ;)

Cinta Misteri berkata...

Ucapan ke-2 utk Cik Nur (wlaupun dh wish smlm d n3 sblm ni)...






↑↑bertafakur↑↑


Sdg doakn Cik Nur cpt2 dpt Mr. Right..

whitecappuccino berkata...

hepi birthay nur! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Boni Kacak berkata...

saya nak kad daripada awk..hehehe

dyabunga berkata...

semoga cik nur cepat2 kawin..hihihih..

Arina Shamsul berkata...

Happy belated birthday dik :) muah! Ngeeeee...

Sory kak lambat wish..hukhuk..

wan nurul hezrina berkata...

hepi buffday 2 u cik nur=)semoga sampai jodoh cepat2 join korum ibu cepat2.hahahah