Rabu, 4 Julai 2012

Home » » .:: Wordless Wednesday #16 ::.

.:: Wordless Wednesday #16 ::.




Depan.


Belakang




Kata Hati :
Duit Lama ni...Tapi tak pasti tahun bila.

Siapa di antara kita pernah guna duit ni ?

.

40 ulasan:

ieedaz @ mama_isha berkata...

tak pernah pun...

9n0L4 berkata...

tak pernah gune. ni pun baru first time tgk. ;)

Nyue berkata...

Mmg agak lama la..nyue rs cam xpernah guna...ahaahhaahahaa

dayteen lea berkata...

ni zaman 70an ni rasenye
yeke? haha

are_lin@yu berkata...

lama2..hehe..rasa macam ada jugak.tapi tak pasti..haha

lelamaisara berkata...

tak pernah guna..tapi pernah tgok ..:)

Yumida berkata...

1st time tgk sis....sis punya ke

Mrs Velentine berkata...

xpena..duit tahun bila ni

Ummi Iman berkata...

Rasa akak sempat lg jumpa duit ni masa kecil dulu

nanieybarnieylurviey berkata...

mcm xpernah guna.. nilai mesti tinggi skang ni.. :)

Masz Sidek berkata...

duit lama... family sy pun ada simpan gak...
thn ni sy merancang nak framekan duit2 lama tu... pagi tadi sy dah bagi tahu mak saya.. dia pun setuju gak... :)

Deqla manjew berkata...

rasanya arwah ayah pernah simpan.. arwah pernah tunjuk kat deqla..cuma tak tau pulak kat mana duit tu..dah hilang kot.

LadyBird berkata...

pernh tgk.. tp xth bl.. m gkn kt x wujud lg kot d dnia ni..

Masha Meisters berkata...

macam pernah tengok...tapi di mana ya???

dulu mduit kertas 20 enget pun ada kan? :)

|shuhadaothman|TM berkata...

shu pon x pasti tahun bila. hehe

Mieya Atiera berkata...

Serius, Mieya baru first time tengok :)

hairy berkata...

cantiknya!!!

~Sweet Honesty~ berkata...

tak penah guna duit ne??ble punya nee???

Wanieys berkata...

lama beno duit ni nampak gayanya psl wani xpena guna hikhik

syiela berkata...

ini zaman ayah akak punya cerita ni.. pernah tengok je kot :)

Farhana Oh Farhana berkata...

hahaha.. penah guna.. zaman duit ni.. ade simpan lagi ea?? ;)

wan nurul hezrina berkata...

tahun berape ek duit nie??takpernah lak guna rasanyalah

kaki bola berkata...

boleh guna lagi ke?

Tinta Lana berkata...

Salam..

wow! tak pernah guna. Tapi rasa macam pernh tgk, koleksi kuarga.

Ni, lagi lama simpan, lgi tinggi nilainya ^_^

NAL berkata...

tak pernah pulak guna duit ni.. :)

izan mama mia berkata...

pernah kot..masa baby..hihihihi..mana dok ingat dah cik nur..

Chic Na berkata...

menarik. nur simpan ke?

azizah :) berkata...

alamak... jijah tak pernah tgk..hehe

wan niahix berkata...

tak pernah gune duit ni.... hehe... mcm dh lame btul dh duit tu...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Kesuma Angsana berkata...

tak ingatlah.. dh lama sangt kot duit ni! hehe

ameerul ashraf berkata...

waa. x pernah nengok pon.. :)

drzira berkata...

wah tk pena pegang pon haha

Faizul Osman berkata...

duit ni dah terlalu lame... sy rase sy tak pernah menggunakanya...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/eqbal-zack-brisbane-giveaway.html

nn lylyn berkata...

pernah pegang dulu mase sekolah rendah..dalam almari simpanan tok kat kg

Yana Libra berkata...

entahlah eh..dah tak ingat design duit kertas seringgit sebelum ni pun..huhu~

nadzirah sofia berkata...

err...x penah tgk pun duit ni..

~~oOpEt~~ berkata...

xpernah tgok y nh.. tp y seringgit biru jenis lama tu pernah tengok.. hehe..

Misya Mialen berkata...

Eh x prnah gunala.;)

elyna mirsada berkata...

nth le..xingt pnh gna ke x.hehe

dyabunga berkata...

dya tak pernah guna duit ni.hihi