Jumaat, 13 Julai 2012

Home » » .:: Segmen Ayu : Saya Blogger Dari... ::.

.:: Segmen Ayu : Saya Blogger Dari... ::.







Hari ni  yang mulia ini, mulakan entry dengan join segmen dari salah seorang ahli GSF .

Saya blogger dari  Perak.

Kalian pula blogger dari mana...?

Moh le join..! Senang je segmen ni..!

Segmen tamat : 12 Ogos 2012 , Jam 11.59pm.

Nak join....?

KLIK BANNER.

Nur nak TAG ahli GSF yang Nur jumpa semalamlah ...!

Siapa lagi kalau bukan Cik Aini ...!



Kata Hati :  Moh join wehhhh...!

.

66 ulasan:

BERT berkata...

oh ayu dah buat segmen dah... boleh la join ni hehehhe

Deqla manjew berkata...

selamat bersegmen... deqla pun dah join...huhuhu... :)

Chenta Eyfa Latieyfa berkata...

GUd Luck yer awk..hehe

Miss BaNu berkata...

dh join gak tadi..aah perak ngan penang x jauh sama2 di utara gitu hehe..

are_lin@yu berkata...

hihhi nasib cik nur tersilap tarikh..hehe..tq cik nur support ayu..yong nur lah ni ya..hehe

Wanieys berkata...

elamat bersegmen nur :-)

Anis Nisa (SH) berkata...

selamat bersegmen Nur..same2 meriahkan segmen Ayu..:)

cynta ieda berkata...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html MARI JOIN SINI DEAR..banyak hadiah menarikk

cynta ieda berkata...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html MARI JOIN SINI DEAR..banyak hadiah menarikk

Chic Na berkata...

sudah menjoinkan diri. ai mana senyap je. :)

Arina Shamsul berkata...

lama lagi nak tutup..insyaalah nanti kak join..ngeee

Si Matatajam berkata...

Utara gak la kan...bleh geng la..

Misya Mialen berkata...

Hai org perak ;) hehehehe.happy weekend dear;)

Yumida berkata...

salam perkenalan org perak..sgt manis...
thanks byk komen kat entry sy..terharu...sob sob...

Masha Meisters berkata...

ohh...dah gather2 rupenyer...huh! xaci nih...hiihi...gud luck cik nur :)

Aida Omar berkata...

saya blogger dari kuala lumpur.. hai2! haha.. tetiba interprem.. :P

Yana Libra berkata...

selamat bersegmen..hehe~ :)

N.Aima K berkata...

insyaallah ada kesempatan saya join

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat bersegmen Cik nur..

Nyue berkata...

nyue pon join jgkkk...ehheheehhe

Mieya Atiera berkata...

Rajinnya Cik Nur join segmen.

Errah berkata...

dah lama errah tak join segmen2 nih...

cendol berkata...

yong !! same le kite. ^__^
ate moh le beraye ke ghumah teman!
hahaha

~~oOpEt~~ berkata...

gud luck cik nur :)

izan mama mia berkata...

udah same ler kiter orang perak yer..hihihi..teman udah lame tak cakap perok..entoh betol entak idok..kome..

M@W@R Q@SeH berkata...

ate...moh lerah...perak mali juga ni...hehee

Cik Penguin_Solehah berkata...

orang perak rupanya,jangan lupa singgah ke melaka ye nanti =)

~Sweet Honesty~ berkata...

lama tak melawat cni..dilarang tag ahli gsf yea..sebab gsf wajib join..hehehhe

Cik Aini berkata...

ai dh join,thanks ye TAG ai :)

dyabunga berkata...

slmt bersegmen.ihihih

Ikmal berkata...

Assalam,,,

salam perkenalan dari Sabah...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

Aine Ainun berkata...

Oh adik manis,
bz ye? Awat x update?
Sihat dak?

Natasha berkata...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
snggah n follow dr selangor :)

UmmiSyarni berkata...

salam kenal.dtg dr segmen ayu.sy blogger dr KL :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nabila azmi berkata...

hi...sy pun dri perak...follow here=)

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

saya dah join dah ;)

are_lin@yu berkata...

Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

LYAfrina berkata...

gud luck dear

Michelle Hopell berkata...

hye awak .. dtg dari segmen sama.

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat bersegmen cik nur.

IntaNBerliaN berkata...

ooo nur perak yer.. kat mana tu?

Deq's Qienz berkata...

owhh owg perak kew??heheee..
gud luck ya :)

Deary Ainn berkata...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Lea Athira berkata...

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

QasehnyaRania berkata...

dari kedah ke perak ;)
ciksu follow-folow sini perak area mana?

shedameor berkata...

sheda pon join jugak :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

taqiee din berkata...

salam..dtg atas segmen yg sama..salam perkenalan...:)

RiEsA berkata...

assalamualaikum..dtg menambah kenalan dari segmen yang sama ^^,

http://chintariesa.blogspot.com

TiranaAduka berkata...

salam kenal juga....
Thanks sudi singah

http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Najib berkata...

salam kenal..
done follow :)

Lieya Zalia berkata...

singgah dari segmen yang sama jugak :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Noor berkata...

hi..sy datg..tq singgah blog sy..slm perkenalan..

AINI CHE DIN berkata...

orang penang datang membuat kunjungan balas..

Cik Aya berkata...

thanks follow..follow anda balek..salam kenal..jemput singgah

Misz Mieza berkata...

Hai Cik Nur! MM datang membawa kunjungan balas dari segmen cik ayu kita ni.. Btw, salam ukhwah dari MM.. Terima kasih sudi melawat ke blog MM.. ^^,

Momo berkata...

selamat bersegmen darl..:))

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

wan nurul hezrina berkata...

membalas kenjungan.sya blogger dr mlk.hehehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

salam kenal dear.. =)

Masz Sidek berkata...

Selamat bersegmen nur...

Momo berkata...

selamat bersegmen..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

IntaNBerliaN berkata...

akak dr mana ek... kedah kot sbb duk kat kedah skrg ni.. hihi

perak kat mana?

SuparMan SuaRez berkata...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah berkata...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus berkata...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Salam kenal dan follow
Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
Hanif bin Idrus Bloglist
Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
Tapi yang penting kita dah berkenalan...