Khamis, 26 Januari 2012

Home » » .:: I Follow...| Tapi Mana Button Follow Anda..? ::.

.:: I Follow...| Tapi Mana Button Follow Anda..? ::.

.

Pinjam Dari Abang Google


Apa khabar semua? Sihat?

Alhamdulillah, kerana kita semua di berikan kesempatan untuk bersua secara tidak langsung di sini. Syukran YaALLAH..!

Dari pagi, sampai sekarang, aku tak henti lagi blogwalking. Boleh nak di katakan, semua belog yang aku singgah, aku follow dan tinggalkan jejak. Bila dah tinggalkan jejak tu, terpulang pada tuan rumahlah, sama ada nak buat kunjungan balas ataupun tidakkan.

Kalau diorang buat kujungan balas, terima kaseh aku ucapkan. Kalau tak, tak mengapalah. Aku akan tetap ke belog itu lagi. Semua tu terpulang. Aku tak paksa, tak memaksa dan aku sendiri tak suka di paksa. Heeee..!

Tapi ada juga belog yang aku lawat, aku tak follow. Perhatian ye, bukan tak mahu follow. Tapi aku tak jumpa tempat nak follow. Kadang-kadang naik pening mencari kat mana button follow untuk di klik..! 



Mungkin aku sorang je kot yang tak jumpa, yang lain-lain jumpa kot. Ke aku yang rabun? Aku pun tak tahu. Huhuhu..!

Kebanyakkan belog yang aku susah nak jumpa button follow ni, belog diorang cantik dan memang cun habis. Dah tu canggih pula tu. Mungkin di sebabkan kecanggihan itu, aku langsung tak Nampak button follow.

Sayang…aku berlalu tanpa meninggalkan follow. Kan dah rugi…! Eh..kalau aku sorang je yang tak follow tak ruginye kan..kecoh rr aku ni..!! tapi cuba fikir balik kalau 10 orang yang macam aku ni? Haaaa…tak ke rugi tu..! hehehe…renung-tenungkanlah ye… Heeee.. ^__^



Kata Hati : Aku saorang je kot yang alami mende nih..!



.

6 ulasan:

Masz Sidek berkata...

betul tu... ada sesetengah blog tak de button follow...
dan lagi satu blog sy tak dpt nak follow blog yg hanya ada butang follow kat atas yg duduk berjiran dengan butang dashboard...
huhuhuuu

:: Cik Nur :: berkata...

Masz, oo...masz pun sama eh...ingtkan cik nur sorg je..huhuh

Ckin Kembaq berkata...

betul tu..nak follow guna button atas tu tak boleh..sebab katanya dah lebih 300..jadi mengharap pada Google friend connect je..hehe

[ wanni ] berkata...

nasib cik nur sudah wanni follow, hehe..

dulu wanni sering guna button follow yang ala-ala tumblr tu, tapi mcm ada yg tak kena jep, jadi sekarang lebih suka yg "join this site" tu :D

Lady Milo berkata...

erm.. masih tak faham konsep follow... apa beza follow dan tak follow...? tak semestinya mereka yang follow bace ek..

:: Cik Nur :: berkata...

milo, betul tu... :)