Sabtu, 21 Januari 2012

Home » » .:: Segmen #2 | Hobi Saya : Blogwalking + Follow ::.

.:: Segmen #2 | Hobi Saya : Blogwalking + Follow ::.

.





Rasanya lama dah tak join segmen yang syaratnya perlu keluarkan entry. Semuanya atas desakan masa yang tak terlalu lapang seperti hujung bulan lepas. Mula je musim persekolahan, masa yang dulu sewenang-wenangnya terbuang, langsung tak tak boleh buang bila masuk saja pada angka 2012.

Dan hari sabtu yang santai ni, bila buka je belog, dekat fibox ada yang hantar pesanan ringkas berbunyi cam kat bawah ni :

KLIK BAGI BESAR


Yup..! segmen kali ini, aku diTAG oleh Cik Siput . #Terima kaseh ye Cik Siput, sebab sudi TAG Cik Nur. 

Untuk pengetahuan kalian, Segmen ni dibuat oleh Mimie Michiko . Dan hari ni memang sedikit kelapangan, aku ambil keputusan untuk join..! 

Kenapa? Sebab memang kena dengan hobi aku yang suka BW dan follow. Heeee… ^_^

Segmen #2 | Hobi Saya : Blogwalking + Follow

Opkos la kan…! Kalau kita blogwalking, pastu tak follow rasa macam tak lengkaplah blogwalking tu. Lagipun, bukan makan masa lama pun bila tekan button follow di blog seseorang. #melainkan line tenet macam gaban.

Jadi kalau blogwalking tanpa follow, rasanya macam tak lengkap kerja blogwalking tu. Kita follow blog seseorang bukannya kena bayar pun. Yang kita dapat ramai kawan di alam maya ni adalah. Tak salahkan kita nak meramaikan lagi sahabat-sahabat dari yang sedia ada.

Tapi kalau sombong, duduk hutan seseorang..! okeyh? Dan untuk segmen kali ni, Cik Nur nak TAG :


Buat kalian yang singgah ke blog ni pun boleh join juga, KLIK SINI UNTUK JOIN




Kata Hati : Senyum Je.. ^_^


.

16 ulasan:

Mak Usu berkata...

Thank Cik Nur sudi tag.. :):)

Iffika | Ruslan berkata...

awww tak sangke pulakk di tag ni dah lama tak kena tag hihi

btw , thanks Cik Nur ! :))

<3

Mimie berkata...

thanks join.. happy blogging :)

:: Cik Nur :: berkata...

mak usu, your welcome.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

sama2 iffika.. :)

:: Cik Nur :: berkata...

mimie, :)

gades pelik berkata...

done follow :) follow back ya :) dari segmen yang sama :)

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Engku Muzahadin berkata...

Singgah dr segmen yg sama`
Done follow you!
Kalau sudi singgah sini sama ek`
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html?showComment=1327194828689#c1833615986907732242

Niena Sofea berkata...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena datang dari segmen yang sama .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Cik Rose Cute berkata...

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Mohd Billy berkata...

BW n fllw cni
dr segmen yg sama
http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/01/segmen-2-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri nur afiqah berkata...

hai akak...
saya dari segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri hanisah berkata...

datang dari segmen yg sama
suda follow awak
jemput ke blog saya
http://nysahanysa97.blogspot.com

Assilah Ismail berkata...

Hye, bw kat sini dari segmen yg same :)

myu berkata...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

9n0L4 berkata...

jalan jalan intai kawan satu segmen. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html