Selasa, 24 Januari 2012

Home » » .:: Segmen Berani Mati : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana... ::.

.:: Segmen Berani Mati : BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana... ::.

.







Okeyh. Sedia maklum, tajuk entry di atas amatlah menakutkan. Tapi apakan daya, nama pun Segmen Berani Matikan?  Jadi bersedia jelah kan..!

Bila di beri peluang untuk jadi bagus dari blog yang sedia maklum bagusnya, apa lagi, aku hentam sajalah..!

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana  blog aku yang putih bersih lagi suci ini berbanding dengan blog Ben yang merah menyala. #mungkin mood Tahun baru Cina.

Blog ini juga hanya mengunakan header yang comel gituww, berbanding blog Ben yang headernya serius lagi macho. # Bro…kembang dak? Heeeee..!

Selain daripada itu, sesiapa saja yang datang berkunjung di blog aku akan merasai hujan bunga, bukan saja di Kuala Lumpur, malah di mana saja anda berada walaupun di dalam tandas. #dasyatkan…!!

Nak rasa hujan bunga di mana sahaja? Rajin-rajin singgah di blog ini. Oyeahh…!!


p/s: Akhirnya berpeluang join segmen Bro Ben Ashaari. ^__^



Kata Hati : Gila perasantan aku…! Maluuuuww..!!


.

23 ulasan:

Lyssa Faizureen berkata...

Fuhhh . Kalah ben ashaari macam nih . hahaha :)

:: Cik Nur :: berkata...

Lyssa...upss..boleh kalah ke ben dgn blog xseberapa ni..mustahil... huhuh..

ape2pun, terima kaseh sudi singgah dan follow sini ya.. :)

Pn. Sheila@CC berkata...

hehehe... syok bc...

Belog Sambal Belacan berkata...

singgah bls dari segmen yg sm..salam pknln:)..polo kamoo gak

Belog Sambal Belacan berkata...

laa sy da lm polo awk laa..:)

Ezy Chiaki berkata...

dh mcm duk korea.. ade musim luruh..
hujan bunga.. hehe

Mak Usu berkata...

uishh,,,memang terbaik dah ni.. haha.. apepon gudluck k...

Ain SSB berkata...

Siap ada hujan bunga! haha.

Thanks for following my blog! Followed yours too! :)

Hans berkata...

hehehe
sempoi2

사유리 하나 (SaYuRi) berkata...

Singgah dari segmen sama..follow sini :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/01/segment-blog-aku-lagi-best-dari-blog.html

Princess Feyqa berkata...

lawat ke sini Hehe hebad2 !

Wanie Zulkifli berkata...

http://coretanhatiwanie.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Arra Ahmad berkata...

sempoi jek..:P

Yasmin Aris ♥ berkata...

Amboii . berani mati nih . haha :D

Lady Milo berkata...

dan.. tuan belog jauh lebih ayu dari B.A hehe

:: Cik Nur :: berkata...

Lady Milo, lupa la nak masukan tadi...hehehehe

Clara berkata...

Kemas and simple jugak blog nieh ^^

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

:: Cik Nur :: berkata...

clara, terima kaseh..blog ni mmg tlalu simple.. :) kadang2 teringin juga bhias bagai, tapi sy xpandai...huhuh

E y r a a Atiqa berkata...

dari segmen abang pemess jugak :)
thankyou bertandang ke belog kecik eyraa. ngehngehngeh :)

akuamir berkata...

wahaa... good the luck tawoo.. :D

Masz Sidek berkata...

membalas kunjungan dr segmen yg sama...

AYNORA NUR berkata...

Nice blog
Dtg dari segmen BA dan follow,
http://www.aynoranur.com/2012/01/blog-aynoranur-vs-blog-ben-ashaari.html

Friends,
Aynora

::WafaIrdina:: berkata...

heee..belog ni simple but isi ny awesome..huhu
all da besh yaa...
akan selalu dtg cni pasni.,..:D