Jumaat, 6 Januari 2012

Home » » .:: Miss Zue Tanya, Cik Nur Jawab... ::.

.:: Miss Zue Tanya, Cik Nur Jawab... ::.

.

Assalamualaikum..!

JUMAAT pertama pada tahun 2012…!

Alhamdulillah, kita masih di sini. Bersyukur sangat-sangatkan.

Okeyh.! Entry kali ni, aku telah di TAG oleh Miss Zue. Tapi kali ini tidak melibatkan contest, segmen ataupun  GA. Sebaliknya di TAG supaya menjawab soalan cepu cemas dari Miss Zue

InsyaALLAH, akan cuba menjawab sejujur-jujurnya..!!

Jom Layan 10 soalan dari Miss Zue…!!!

1. Antara makan dengan tido,korang paling suka buat ape,sebab ape paling suka?
Erm….dua-dua suka sebenarnya, tapi lebih suka makan, kalau lapar tak boleh tido. Jadi suka makan, pastu boleh tido..( nampak sangat ke arah obesiti melampau..hahahaha…!! )

2. Korang ade first sight love tak??Cinta pandang pertama..Kalau ade cite la skit..camna rasa mula2 terpandang..debor2 ke?hihi
Hahahaha..! aku gelak dulu untuk soalan yang ini. Pernah kott..! mula-mula terlihat tu, tak rasa debor pun, Cuma dalam hati kata “looks like good men”.  ^__^

3. Korang penah tak berangan-angan nak jadi glemer?sebab ape nak glemer tuu?
Berangan memang selalu la, sebab tu penuh jeruwat kat dahi ni haa..! sebab ape nak jadi glemer dalam berangan tu, sebab saja je berangan-rangan…hehehehe…boleh?

4. Sape idola korang?Knp?
Selain daripada kedua ibubapa, orang tu ialah insan yang sudahpun di anggap macam kakak sendiri. Sentiasa ada di sisi, waktu senyum mahupun menangis. Dan orang yang selalu beri sokongan sekali gus penyuntik semangat di kala diri ini jatub tersembam. Terima kaseh ‘T’

5. Moto dan visi hidup korang ape??
Vroomm…! Vrommm….! Senang je, ‘LIHAT KEAIBAN DIRI SENDIRI, SEBELUM MELIHAT KEAIBAN INSAN LAIN, KERANA KITA SEMUA TIDAK SEMPURNA’ mendalam tak??

6. Apa pendapat korang,kalau bakal anak korang jadi artis?
Eh…tak payahlah, jadi insan biasa yang metaati ALLAH dan Rasul, serta kedua ibupada, masyarakat dan bermaruah sudah mencukupi. Tapi KALAU, sebagai orang yang lebih faham dengan selok belok dunia seni, akan nasihat supaya pandai jaga Agama, maruah diri dan maruah keluarga.

7. Apa perasaan korang,kalau Datuk Siti Nur Haliza ajak korang bergambar?? bukan korang ajak,dia yang ajak.ape perasaan?
Best tak hengat kott..! setakat ni belum pernah real dengan Datuk Siti, tapi penguna tegar prudok Datuk Siti. Kalau betul bestlah, tak payah berhimpit-himpit dengan jutaan peminat dia yang lain kan.. Hahaha..!!

8. Apa cita-cita korang masa tadika?
Doktor. tapi tak kesampaian, Cuma bersekolah di Sekolah Doktor Burhanuddin je. ( ohhh..Sekolah terchinnta..!!)

9. Kalau secret admirer bagi adiah kat korang?First thing yang korang pk ape ye?   
First..takuttt…! pastu mesti blur, sebab tak suke la terima hadiah dari orang yang tak di kenali. Lainlah, kalau kita kenal..Hiiiii..!! (bukan Admirer la tuhh..!)

10. Nak tanya ape ek, Korang rasa korang vouge x?Sebab rasa camtu?
Vouge??? Tak rasa pun..!hehehe 


Okeyh Miss Zue, selesai dah menjawab soploh solan dari Miss Zue, Sekali lagi, Terima kaseh buat Miss Zue, yang sudi TAG Cik Nur di sini... ^__^ 





Kata Hati : Nekad..! Petang ni nak pergi potong berukband...!!



.


3 ulasan:

Miss Zue berkata...

hehehehe menarik jwpn cita-cita masa tadika tuu..hihihi miss my scondary school..

:: Cik Nur :: berkata...

Miss Zue, rindukan... :)

Miss Zue berkata...

aah rindu sangat!