Jumaat, 2 Mac 2012

Home » » .:: Semak Senarai Link BLOGLIST APRIL 2012 ::.

.:: Semak Senarai Link BLOGLIST APRIL 2012 ::.






Selamat hari Jumaat semua..!

Alhamdulillah, dengan izinNYA, kita masih di sini. Syukran YaALLAH..!

Okeyh..! Seperti mana yang kita semua tahu, jam 8 malam semalam tamatlah sudah segmen yang di anjurkan oleh abang ketak-ketak kita kan.

Pertukaran link pun berlaku atas persejutuan diantara kita semua. memang tak di nafikan, semalam bukan setakat lenguh jari jemari ni, tapi terpening jugalah bila persetujuan dan permintaan datang serentak.

Alhamdulillah, Lebih 50 Link sudah tersimpan dalam senarai BLOGLIST APRIL 2012.

Terima kaseh pada semua yang sudi bertukar link dengan blog yang cikai-cikai ni. 

Cuma yang merisaukan aku, kalau-kalau aku tertinggal mana-mana link. 

Dan jika kalian lihat, link kalian tidak ada dalam senarai BLOGLIST APRIL 2012, TOLONG ya..! TOLONG beritahu aku  di ruang komen ini. 

Risau beb..! Sebab aku dah setuju, tengok-tengok link kalian pula tak ada dalam senarai. Masak aku..!


INFO



Kata Hati : Kerjasama kalian amat di hargai..Terima Kaseh..!

.

18 ulasan:

AiSyA LiEzA berkata...

saya punya ada.. ^^ thanks ye ^^

Errah berkata...

eh yeke..adui melepas..ni la cik berukbend ni jalan kura2..

Dabel Aa berkata...

thanks jugak sbb sudi bekerjasana

fizafantagirO berkata...

blog sy dah ada =) Happy Blogging =)

Arina berkata...

tahniah cik nur ramai betul bloglis..lepas ni insyaallah kebabom la blog cik nur ramai orang komen dan join..hehehe.

saya klik iklan sunway cik nur:)

emm,tapi boleh ke klik banyak kali orang yang sama ea?huhu

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

zaza xsempat join..huhu

'idun sa'idun berkata...

Assalam'alaikum dan tq cik nur.. Semoga ukhuwwah berkekalan.. :)

Lida Rahim berkata...

hoyyey dah ada! tq sis

Muhamad Azam berkata...

nice entry.. jejak sini harap sudi balas

Diyana Norman berkata...

dah ade dah... :)

kayyana berkata...

blog i ade dlm ur list.. tq.. i dah add ur link dlm mylist.. selamat berkenalan.. follow kamu juga..

nuhara berkata...

:) tq

dyabunga berkata...

dya pun ada..hehee..

NahriNet berkata...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

YaYaNsMuM berkata...

Wahhhhhh...banyak tuhhh....pamesss adik Nur kita nie...happy blogging ya!:)

teha berkata...

kite ade.. terima kasih.. hahaha ! :)

arasewel berkata...

saya punya ada :)
Thankyou!

faridah nazurah berkata...

sy punya pun ada..link awk pung ada kat bloglist sy :)