Isnin, 19 Mac 2012

Home » » .:: Nak Di Edit Blog Dan Header Percuma Tak..? ::.

.:: Nak Di Edit Blog Dan Header Percuma Tak..? ::.







Alhamdulillah, kita masih dapat bersiaran di sini secara tidak langsung. 

Selamat hari Isnin semua. Memang hari ni, hari paling berat nak bangun pagi ye dak..!

Apa-apapun, selamat bertugas buat kalian yang telah pun berkerja, dan selamat pergi ke sekolah buat adik-adik semua ye.. ^__^

Nampak tak tajuk entry di atas..?

Ini bukan tipu-tipu ye, tapi ini betul-betul. Baru-baru ni, memilik blog BUNGA HATI MAMA telah umumkan, akan memberi header secara percuma kepada mereka yang berada di top 5. Kalau sebelum ni, top 3 je. 

Bila sambutan sangat mengalakkan, Mama Arina, telah mengubah fikiran untuk memberi khimat mengedit blog mengikut citarasa kita dan header juga akan di beri secara percuma jika kalian berjaya mengekalkan kedudukan  kalian di TOP 3 sehinggah 20 MAC 2012, tepat jam 2.00 PETANG.

Manakala yang berada di TOP 4 dan TOP 5 , cuma akan di beri header percuma. JELAS..??

Kalu kalian semua nak keterangan lebih lanjut, jangan segan silu KLIK HEADER COMEL di atas entry ini.

Di BLOG BUNGA HATI MAMA kalian akan dapat lihat, cara-cara untuk menyertai. 

Ingat, peyertaan ini hanya untuk mereka yang menjadi follower yang sah di BLOG BUNGA HATI MAMA. 

Jadi, sebelum nak JOIN, jangan lupa FOLLOW dulu. 

Okeyh..! Semoga Kalian berjaya....!!


Kata Hati : Cepat serbuuuu...!!!
.

34 ulasan:

@ deqla manjew berkata...

amboi2... promote nmpk? huhu... deqla pun teringin header dari mama...tp x tahu lah dpt ke x.. :)

Cik Aya berkata...

link blog bunga hati mama??hehe

M@W@R Q@SeH berkata...

pandai tuan blog tu main dgn warna2 yg ceria...mmg cantikk

Arina Shamsul berkata...

wah..nak mengalir pulak air mata keharuan ni dik..huhu..terima kasih sayang..huhu.

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

wah..bgs2 promot :)

Ms Velentine berkata...

nk jg tp saingan byk

BERT berkata...

cantik header tu.. nmpak ceria..

Yana Libra berkata...

aik, bukan tempat 1 ngan 2 je ke dpt edit blog tu?

etuza berkata...

Wow..terlonjak2 nak jg tapi apakan daya..laluan terbuka untuk semua ya cik nur. Pacik tolong2 tengok ja ya..usah gaduh2 dah lah ya..tahniah tempat ke 2 tu..

etuza berkata...

Saya tengok pun, pacik ja ..male selalu lalu kat sini..ramai bunga2 lah.Mujurlah tak kena lempar....sebab pacik menyibuk cara beradab ...hehe..

etuza berkata...

Macam rumah kat udara lah header dia..mesra maya..ada tea tak petang ni hehe...tumpang lalu ya.

dyabunga berkata...

serbu!!!

~Sweet Honesty~ berkata...

nak ikut tpi mmcm tak layak jerkk..huhu.. salam kenal(^_^)

Cik Aini Lavender's berkata...

wah cik nur...trs promote nmpk =p
bagus2 :)

~Sweet Honesty~ berkata...

cik nur silap baca kot..bukan tak dilayan..tapi saya tulis tak layak..hihi

Aine Ainun berkata...

nak nak...eheheeeee=)

9n0L4 berkata...

terjahhhhhhh cepat. ;)

Cik Nur berkata...

insyaALLAH dapat.. :)

Cik Nur berkata...

klik banner.. :)

Cik Nur berkata...

tuan blog tu pun cantikk.. :)

Cik Nur berkata...

akak..jgn nangis kak.. akak nangis sy pun nangis.. huhu

Cik Nur berkata...

saling tolong menolong.. :)

Cik Nur berkata...

saingan sgt2 sengit dan tengit..hihih

Cik Nur berkata...

empunya header tu pun cun.. :)

Cik Nur berkata...

a'ah..nur salah infomasi ni..hihihi.
thanks tolong beritahu.. :)

Cik Nur berkata...

terimakseh... :)

Cik Nur berkata...

hehehe..terbuka pada semua..jgn risau2 :)

Cik Nur berkata...

sila2... :)

Cik Nur berkata...

apa lagi..hihihi

Cik Nur berkata...

ni yg cik nur salah baca ni ye..hihih maaf..terkeliru semalam..

Cik Nur berkata...

hihihih... :)

Cik Nur berkata...

baru perasan..maafkan cik nur ya.. :)

Cik Nur berkata...

blog akak pun dah cantik..tahinah.. :)

Cik Nur berkata...

cepatt..!