Selasa, 6 Mac 2012

Home » » .:: Bila Tamak Haloba Menguasai Diri..! ::.

.:: Bila Tamak Haloba Menguasai Diri..! ::.





Hamik...! Sekali aku tepek sikit punya besar..! Hahaha..Motif..? xde motif pun, saje-saje je tepek. Sebab aku dah curangkan dengan dia. 

Tapi jangan pelik tiba-tiba kalian tengok FIBOX ni ada kembali dalam blog aku..! 

Entahlah weh, aku akui, aku sayangkan fibox ni. Tak sampai 24jam pun aku halau Fibox ni dari belog ni, aku asyik teringat-ringat je..!

Jujur weh, aku kalau dah setia dengan satu menda tu, aku akan setia sampai bila-bila. Tapi siapa suruh Fibox buat perangai kan..?

Dengan orang lagilah aku setia. #huang..huang..huang..!!

Petang tadi, bila aku chek balik, tengok fibox dah ok. Dan malam ni baru aku tepek balik Si Fibox ni. 




Kira aku dah rujuk balik laa..Hahahaha. Tapi kali ni aku madukan si Fibox ni. Aku tepekkan sekali Si Shoutmix.busuk.

Sekali aku jadi tamak daa..!! Dua-dua aku tepek..! 

Dan memang aku akui, susah nak handle dua kotak chating dalam satu masa yang sama. Tapi tak apalah, aku cuba untuk beberapa hari.

Agak-agak tak boleh handle, aku terpaksa buang salah satu. Adill..!!


Kata Hati : Ikutkan CBOX oun aku nak tepek sekali..Tapi tak jadi sebab takut berat. Hohohoho.

.

32 ulasan:

Cik Aini Lavender's berkata...

ewah2..tamak haloba ye cik nur =p

agak2 dua2 tu yg mn pilihan cik nur eh?
ai nk wat jgk lah..br bleh chit chat ngan cik nur.hahaha

CiK FizA berkata...

Ishhh2~ tamak la Cik Nur nie. Buang salah satu cepat ! Ahakkkss :DD

Vanessa berkata...

hahah..bila cek dua2 kotak chat 2..kat fibox nma sy 'lea'...yg sekor lg, 'mockingbird'...puas ati la jg..ada variasi, ngee~

apix berkata...

he3 , madu chatbox , aishh ,

nuhara berkata...

hahaha comel jer kak nur :)

Cik Nur berkata...

Jujur cik nur sygkan FIBOX lebih dari Shoutbox..hahahaha

teha berkata...

syg , xbaik tamak2.. hahaha !

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

hahaha..cik nur curang ye...cpt pdm slh satu..hehe :)

AiSyA LiEzA berkata...

hehehhee... ^^ xpe laa.. beljr setia dgn y baru.. ekekkek..

AMALINA YA'AKUB berkata...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html

dyabunga berkata...

haha.. dya suka lgi yg baru tu..:D

Cik Nur berkata...

Hehehe..xpe..biar diorg bermadu dulu.. Nanti Cik nur buang salah satu..huhu

aReLaN berkata...

perghhh...poligami ni.kesian fibox kena bermadu.hehehe

steffany daph berkata...

moral of the story, jgn curang :P nanti terindu rindukan fibox.. hehe..

akuamir berkata...

amboi,, setie pade yang due?? bagus ah cik nur,, lagi pon cik nur setie melawat blog blog orang kan,, ^^_

Zakaria's daughter berkata...

haha.
ta bole belah.
fibox mmg salu wt hal der

Cik Nur berkata...

InsyaALLAH..selagi mampu cik nur akan setia..ecehh..!!

Cik Nur berkata...

rasakan berpoligami..sape suruh baut hal..skali lagu tengo kan..hahahah

ace berkata...

meriah blog dia dgn kotak mesej.hehehe

Errah berkata...

cik nur, errah pun tempek dua2..bukan apa, sebab sbnrnya errah xdpt pon tgk kat fibox tu..kadang2 mmg dpt baca kdg2 x..mmg xkuar na ada la pa tah yg dia tulis..error cam tu..but cbox ok,boleh nampak je..cuma sayang nak buang...sbb bila kt rumah ok jer..kt cni jer yg internet cam siput

Iffika | Ruslan berkata...

mengada betul cik nur ni hahaa tak abis ngan curang dia tu :P

::CIK LYNN:: berkata...

xpa ada 2...bleh wat spare...=)

iEnA eLiEnA berkata...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

"wahh sampai ade dua chatbox"

Haruno Hana 하나 berkata...

hahaha :D Hana pun terkejut gak sbb tetiba aje ada lagu tango daa~ rupa2nya masalah Fibox.. suka guna Fibox tp terpaksa cerai talak sepuluh terus.. huhu

Cik Adieb berkata...

hehe , sy setia ma cbox :)

Nyue berkata...

dua2 dia nk tepek sekali...ooo..tamak dah nie...he3
dun tamak2 keh...huhuhuhu..

Masz Sidek berkata...

hehehe... fibox dan busuk terpaksa hidup bermadu....

yana halim berkata...

tak suka kat fibox sbb akak hanya nampak kotak je....huhu

deqla manjew berkata...

amboiiii tamaknye....jgn nk cari suami pun tamak camni sudah la yer cik nur.. haha... naseb deqla x buang fibox...syg fibox..sbb fibox comel lain dari yg lain...lgpun deqla mmg jenis setia..hahaha =)

Cahaya Qaseh berkata...

laaa... tu yg pelik, nape nur ade 2 box.. ngeee~~

Arina Shamsul berkata...

hahaha..orang tamak selalu kaya cik nur..kekeke.

saya pun hampir nak tukar ari tu,ni gara2 pengaruh kamu la ni..haha.tapi saya pun sayang fibox ni juga.so tak jadi nak ceraikan..keke.

ecadwinkyasha berkata...

fibox dah xde lagu latin dah..hopefully lepas ne xde mslh lgi.xde la cik nur rindu2x :D