Rabu, 14 Mac 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Mama Arina ::.

.:: Terima Kaseh Mama Arina ::.





Waaahh....!! 

Nampak tak apa yang lain..? Header baru...!!

Dapat-dapat terus bertukar wajah..! Gelojoh sungguh..!!

Tapi tak kesahlah....! Yang penting ianya comel dan percuma lagi.

Siapa yang beri..? siapa lagi kalau bukan hot mama kita, MAMA ARINA

Terima kaseh sangat-sangat dekat Mama Arina, Kalau boleh nak lagi..! Hahahahaha...#itu sudah lebeyy..!

Kalian nak juga ke..? Cepat-cepatlah terjah Blog MAMA ARINA ye. Segala keterangan ada di sana.

Mana tahu, lepas ni reseki kalian. Kan..kan..kan..?


Kata Hati : Seronok sangat..!!

.

20 ulasan:

Arina Shamsul berkata...

wah kenmain suke ye,hihi.tapi saya terharu pulak,tak sangka cik nur suka header tu..huhu.

thanks entri ni dear:)suka!suka!suka! ahaks

tapi asal tak center ek?huhu.cik nur pernah dak centerkan header tu?ke header tu terlalu lebar?

takpe kita try kecilkan ye..jap kak edit semula.

AiSyA LiEzA berkata...

ehhehe.. comel2... ;D jom terjah.. hekhek

Cik Aini Lavender's berkata...

cik nurrrrrrr..........
seyes ai jeles tau.shantekkk =p
ai nk jgk mcm ni.x kira!hahaha

esok ai nk g taiping..cik nur kat kan kan :)

Cik Nur berkata...

@Cik Aini Lavender's
ai..sila jgn jeles ye...hihihih

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wah,bestnye.:-) yayan tggl ngan aunty dier.xleh tgk citer ganasz2 :-)

Aine Ainun berkata...

Amboi, dia dpt jugakkk...

Akak mmg suka design dia, sbb nmpak ceria..

P kat template, centerkan header tu nur..

Aine Ainun berkata...

Dok taiping ke??nur..

nur nadzirah berkata...

cantik sangat :)

Cik Nur berkata...

@YaYaNsMuM a.k.a YM
O..ingtkan Yayan ikut sekali.. :)

Cik Nur berkata...

@Aine Ainun
Yup..sy duk taiping.. :)

Cik Nur berkata...

@nur nadzirah
Terima kaseh..org yg design ni pun cantik tau.. :)

9n0L4 berkata...

nak jugakkkkkkkkkkk. huhu.

Cik Nur berkata...

@9n0L4
cepat terja MAMA ARINA..pemilik blog BUNGA HATI MAMA.. :)

Chic Na berkata...

wahhh.. cun header die.. :)

ecadwinkyasha berkata...

wahhh.lawa header baru eh...

yana halim berkata...

wah....nak juge. Kat blog mama arina tu akak x leh komen la. apesal ek? Tapi akak follower ke 333. Nombor cantik takde hadiah header free ke? hahaha..

Masz Sidek berkata...

cantik... cute jer... tahniah nur...

Cik Nur berkata...

yeke..? kenapa eh xboleh komen.. :)
akak try requwst kat mama arina, xde free gift ke untuk followe ke 333..hihih

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Mas.. :)

dyabunga berkata...

cantik lah header tu..jeles3..hehe