Khamis, 1 Mac 2012

Home » » .:: Sedar atau Tidak...? ::.

.:: Sedar atau Tidak...? ::.








Fuhh..! Lenguh jari juga bila blogwalking ni. Lagi penat bila kelajuan internet mengalahkan siput sedut. Memang menguji kesabaran dalam diri nih..!

Okeyh..! Nampak tak gambar yang aku tepek dekat atas tu. Pernah terserempak tak..? 

Tipulah kalau tak pernah terserempak, melainkan kalian memang tak pernah komen langsung di mana-mana blog.

INFO

Aku banyak kali jugalah terserempak. Kadang-kadang sampai patlimanam kali mencuba, tapi masih tak lepas-lepas.

Bagi aku, ianya agak merimaskan. Al-maklumlah, aku ni bukan pandai membaca sangat..!







Aku cuma nak tahu sebagai seorang blogger, adakah kalian tahu kewujudan benda ni di dalam ruangan komen kalian..? 

Haaa....Cuba tanya orang yang selalu singgah tu. Atau kalian memang tahu, sebab saja nak pekenakan orang yang singgah blog kalian. Heeee....!

Bagi aku, kalau ayat yang senang boleh terima lagilah. Tapi bila tiba ayat yang bersambung dengan huruf kecik besar, dua kali cuba tak lepas, terus aku tinggalkan tanpa komen..!

Yup..! itu aku. Penatlah, cuba banyak kali.

Kalian..? Suka ke dakk..?

[ INFO 1 ]

[ INFO 2 ]


Kata Hati : Tepuk dada tanya selera yee.. ^___^

.

24 ulasan:

dyabunga berkata...

dya pun tak suka..bila dua kali tak lepas dya terus tak komen kt blog tu..hehe..

aku HaniAsyira berkata...

tak suka... aritu tak pasan pun kat blog sendiri ader.. beria lah ngomel2 kat blog org padahal blog sendiri pun ader... selamat ader tgur..

berusaha selongkar mcm mana nak buang.. dan akhirnya berjaya... yeah!!

.........cP~ berkata...

ada yang masih berpegang benda tu kena ada demi keselamatan blog.

AiSyA LiEzA berkata...

saya pun x suka.. --' grr.. :D tapi saya try jugakk.. 3x x mnjadii.. down.. --' tingglakn je tnpa komen.. hek3... :D

Yana Libra berkata...

setuju..hehe..susah sikit nak komen kalau ada camni..panjang ooo..hehe~~


dulu, saya tak perasan blog saya ade camni..dah tau terus tukar..hehe~

Hanis Aliya berkata...

tu lah kan... malas dah nak komen bile nampak bende tu... :)

Mak Usu berkata...

hahahaha..selalu juga la jumpa.. kdg2 memang bengang jugak kalau tyme line xok...huhu..sabar je l :)

YaYaNsMuM berkata...

akak pun tak suka!dah le tulisan tuh mcm cacing kerawit kekadang tuh, mmg skit ati taw.huhuhu

teha berkata...

ssh laa bnde alah tu ! geram jugak kenkadang.. hee ~

p/s : anda di tag :)

Diyana Norman berkata...

sangat tidakkk suke!

Lady Milo berkata...

rasa malas komen bila ada verification words ni..

saya punya blog takde...(kot) LOL

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

masa buat blog zaza xtahu tau..tp zaza tgk tutorial mn ntah tuk buang benda tu..bru thu.. :)

Hafizin Jamil berkata...

terima kasih kerana sedarkan saya..hehe

jom tukar link..

aReLaN berkata...

saya pon tak suka.kadang2 bukan senang nak nampak pe dia tulis tu.adoiyai...

Fakhrul Haiyin berkata...

mmg leceh bnda tu. hahaa. tp aku taip jaaa. :D

Iffika | Ruslan berkata...

TAK SUKA ! MENYUSAHKAN DEN SAJA ! HAIHH , MARAH NI .

ecadwinkyasha berkata...

merimaskan benda ne :(

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn pn kdg2 rimas gk...tp lyan je la...kalu xleh gk, mmg xda tgl komen...

whitecappuccino berkata...

memang tak suka dah la payah nak pastikan huruf apa tu..akak punya takde kan??

M@W@R Q@SeH berkata...

sebelum ni kt blog akak ada kn...skang ada lg x, sbb akak dh ejas...

EYFAalias berkata...

Dah lama dah sedar. tapi bersabar jelah :D

kiwi_sengal berkata...

aisehh mg pening kot kalau jpe ayat yg bersambung n then look alike ngn hurup lelain..jadah betul.haha

deqla manjew berkata...

blog deqla xde mende ni kan? kalo ada tlg bgtaw eh...

QasehnyaRania berkata...

tak suka..noktah