Sabtu, 17 Mac 2012

Home » » .:: Banyak Lagi Tempat Kosong... ::.

.:: Banyak Lagi Tempat Kosong... ::.







Selamat bersantai di hari Sabtu. Semoga kita semua dalam keadaan sihat belaka. Kalau tak sihat, jangan lupa jumpa doktor ya.

Okeyh. Nampak tak gambar di atas? banyak lagi kan tempat kosong yang perlu di isi. Sebenarnya aku ni bukanlah gila sangat nak kumpul perhiasan magnet pada peti sejuk tu.

Tapi boleh jadi gila bila aku terjumpa buah-buahan yang tergantung tu. Mula-mula aku ingatkan itu buah-buahan untuk perhiasan atas meja.

Rupa-rupanya bukan. Bila tengok ada magnet, baru tahu itu perhiasan untuk peti sejuk.

Apa lagi terus belilah. ..!

Balik-balik terus lekatkan dekat peti sejuk. Alahai..comeinya..!! Kalau buah betul dah lama lesap dah tu. Sebab plastik je buah-buah tu kekal sampai ke hari ni. Heee.. ( ^___^ )

Sejak hari tu, kalau pergi mana-mana aku mesti nak cari benda magnet tu. Tapi di sebabkan aku ni jarang keluar kawasan. 

Apatah lagi nak keluar negara, susahlah nak kumpul dari negara-negara lain. Sebab tu banyak tempat kosong lagi.

Tapi tak kisah sangatlah..! Dapat dari mana-mana pun aku tak kisah, Janji cantik dan comel pada aku. Heeeee..!!

Pada mereka yang ada minat mengumpul fridge magnets ni, pasti  peti sejuk rumah kalian pasti dah penuhkan..?

Waaaa..Jelessssnyaaa..! hihihi.



Kata Hati : Kadang-kadang lupa nak beli bila ke luar kawasan..hohoho..!
.

40 ulasan:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

is pun tetiba asa macam nak kumpul fm pulak... haha.. adoi~ (^___^)v

Aine Ainun berkata...

wahhh...ada jgk!
akak skrg suka bangat kumpul FM ni=)
ada buat n3 dulu..

ehhh, akak pon ade buah tu...hihiksssssssssss!!
beli kat kedai 5sen..ngeeeee..! =)

Cik Nur berkata...

hehe..kumpul, jgn xkumpul.. :)

Cik Nur berkata...

haaa..betull..! nur pun beli kat kedai 5 sen..hihihi...

Dieyna berkata...

ni yang rasa teruja nak tunjuk FM sendiri jugak ni.. hehe tunggu akan Dieyna buat entri khas untuk FM ...hehe tunggu... ))

9n0L4 berkata...

suke jugak bende ni tapi takde peti sejuk. hihi.

♥AieN ChoiN♥ berkata...

wa..hobbi menarik niy.. :)

ecadwinkyasha berkata...

comel2 FM tu..lepas ne mngumpul la FM segala yer.heehee

Cik Nur berkata...

nanti dah siap entry bgtahu cik nur ya.. :)

Cik Nur berkata...

xpe..nanti bila2 de peti sejuk boleh letak..sakarang ni beli je dulu..hihi

Cik Nur berkata...

hihi..hobi saje2.. :)

Cik Nur berkata...

insyaALLAH...tp kadang2 tlupa nk mbeli..hihih

dyabunga berkata...

kalau dya suka kumpul keychainn..:D

whitecappuccino berkata...

dah banyak tempat akak pegi tapi dulu2 takder plak nak kumpul FM ni..skrg baru start..rugi betul la kalau tak dah banyak dah FM tu.

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wahhhh...cantiknye...YM suke!YM tak byk oun, ader dlm 5-6 je kot...ekeke.

Cik Nur berkata...

keychain nur de gak kumpul, kebanyakannya org bagi.. :)

Cik Nur berkata...

ruginya..xpe...nanti pasni kumpul balik... :)

Cik Nur berkata...

Nur pun xbyk lagi YM..baru nak mula kumpul.. :)

Yana Libra berkata...

wah...besarnye buah tu..nasib baik peti ais pun besar..hehe~~

-gedek! berkata...

lain kali beli lah peti es kecik sikit.... haha

Cik Nur berkata...

xbesar pun yana...kecik je..

Cik Nur berkata...

Uncle G...kecik je peti es tu.. :)

aimaniman berkata...

anak akak suka fm binatang..cam lebah ke..kumbang ke..kupu2 ke...peti ais akak dah macam zoo hinggap la plak

Cik Nur berkata...

mesti cantikkan.. :)

Lady Milo berkata...

peti sejuk saya bersih dari 'jerawat'.
hweh hweh hweh.

Arina Shamsul berkata...

wohooo...comelnya dik..nampak menarik da peti ais tu..i like..ihik.

etuza berkata...

Anak bongsu saya jg suka lekat2 ni..
Menyerikan suasana dapur..

Cik Nur berkata...

yeke..LM xminat kot..hihih.. g jepun lagi x..nak oderrr..haha

Cik Nur berkata...

hihihi...belum penuh lagi..hihi

Cik Nur berkata...

hehehe..kami punya hobi yg sama.. :)

Cik Aini Lavender's berkata...

cik nur...ai pun ada byk,tp kbyakan kwn2 bg time dorang g bcuti..terbaru dpt dr london,yg gmb bas merah london tu..hehehe

Cik Nur berkata...

wahh..yeke....untung laa....nur xde lagi dari luar negara...huhuh

etuza berkata...

Cik Nur..betul tu loading pantas atau slow kerana line ternet. Tapi blog Cik Nur dalam kiraan jari saya..paling pantas tau! Tahniah. Mudah dan ringan..Terbaik dari segi kepantasan. Di sana line tu. Sini pedalaman Sabah..
Saya nak kaji kebenaran kata2 kawan2 kerana pernah di tegur alat2 saya banyak, so berat.
teguran yang bernas bagi saya, agar terus belajar blog. Saya 2009 ada blog..banyak belajar sendiri..tengoklah tu masih tak setaraf dgn yg lain. Bukan nak ngadu ya..,saja berkongsi.

Cik Nur berkata...

nur faham.. tp blog pesona kiraan nur dlm 9-10 sudah buka semuanya..
kadang2 line intenet di sini juga buat hal..tak selalu okay...
sama juga seperti di sana..

Aine Ainun berkata...

Nur...kedai awak yang mane...?
heheeeeeeeeeeee!
Awak nmpak akak ke tadi??

td akak terfikir gak, katanya awk keje sebelah tesco, TS la kan...eheheee=P

tp serius la mmg x cam nur..=)

aReLaN berkata...

saya nye fridge baru ada satu.hehehe..suka beli pape yang ada kenangan tempat pernah gi.sebelum ni kumpul phone strap je.pasni FM lak.jom kasi penuh fridge

Cik Nur berkata...

jomm...ade yg menarik share2lah ye.. :)

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn dpt pn dr GA2 yg join...tp syg nk guna...hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

setiap kali pergi melancong pasti kena beli benda ni, lekat kat peti ais;) hehe

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

wah..cik nur minat eh...zaza kt rumah ada 1 je...hehe