Selasa, 6 Mac 2012

Home » » .:: Fuhhh....! Puas Aku Setia, Akhirnya Aku Curang Jugakk..!! ::.

.:: Fuhhh....! Puas Aku Setia, Akhirnya Aku Curang Jugakk..!! ::.







Pergghh..! Ayat di atas memang tak boleh belah. Apatah lagi nak di cincang. Memang tak boleh..! 

Mana tidaknya, berjanji untuk setia bagai, tiba-tiba sekali lagi dia buat hal..!

Argghh..! Hangin aku. Sampai jadi pening sebab dengar lagu latin tu. Puas aku cari punca. Tapi tak jumpa..!

Bila ada yang bagitahu di ENTRY INI , Fibox bermasalah. Terus aku terjah mana-mana blog yang guna FIBOX. 

Sah..!! memang masalah fibox..! Lagu sama macam blog aku. Cuba lagi di blog yang lain. Tetap sama...!

Okeyh..! sebelum ni, aku pernah cakap di ENTRY INI , aku aku nak curang kan..?

Dan kali ni, aku memang dah hilang sabar, jadi aku perlu curang..!! Kena curang..!! 

Tak guna setia tapi dia bebel bahasa latin dengan aku. Bukan aku faham pun..!

Grrrr...! Geram sebenarnya..!!

Dengan ini rasminya..! Aku madukan fibox...Rasakan...! Hahahahaha.. ^__^


Kata Hati : Hamikk..! Aku letak dua ruangan borak, ketamakkan melanda..! hahaha

.

17 ulasan:

Masz Sidek berkata...

hahaha... sy dah lama curung dgn fibox ni...

harap2 lepas ni tak de problem lain pulak...

ecadwinkyasha berkata...

ne kalau busuk shoutbox pun masalah.meh bermadu dgn eca guna ishoutbox pula :))

fizafantagirO berkata...

xde dengar pulak kt blog sy td ..

Yuyu Ashari berkata...

hahaha, curang eh. gune je cbox. senang. :)

Ckin Kembaq berkata...

ok je stakat ni..hehe

Nyue berkata...

ehem3x...cik nur,
curang nie xpe lagi..huhuhu..
fibox mmg bermasalah...

Cik Nur berkata...

mgkin ade sesetengah blog je yg dpt lagu kot..

apix berkata...

saya pun dengar lagu tu , aduuihh , macam sial lagu tuh ,, naik marah jugak lar nih .. huhh !

kayyana berkata...

alamak.. saya pun gune fibox.. so far sekarang ni takde dgr ape pun.. erm..

Arina Shamsul berkata...

hahaha..la ye ke ada lagu tu..tak dengar lagi lah..huhu..saya jarang on volume..tu yang tak dengar tu..hahaha

AiSyA LiEzA berkata...

cik nurr... saya pun dah bercerai talak 3 ngn fibox.. grrr... >.< sekali kuar lagu latin.. perghhh...

fizafantagirO berkata...

mmg sy guna chrome .. tp xde .. =)masa cik nur pegi blog sy .. ada dgr lagu latin tu ker?

aReLaN berkata...

tulah pasal.my fibox pon bengong je.aiyaa...nak kena talak gak nampak gaya ni.hihi

Nurul Aisyah berkata...

laaaaaaa.....baru saya tau...lepas tgk dekat blog aRelan.

Hmmmmmm....tp sekarang dah ok lah...
tukar lah balik...hohoh

dyabunga berkata...

dya pun dah bercerai ngn fibox talak satu..haha

Yana Libra berkata...

akhirnya cik nur dah curang..hehe~ :p

Cik Aini Lavender's berkata...

tajuk mmg x bleh blah la cik nur =p

ingt cik nur wat entry curang dlm percintaan td..skali rupanya Fibox daa.. =p