Khamis, 22 Mac 2012

Home » » .:: Tips Untuk Promot Blog ::.

.:: Tips Untuk Promot Blog ::.





Terima kaseh buat kalian yang tak jemu singgah di blog ini.

Kalau dulukan, blog ni, sunyi je. Tapi sekarang dah meriah.
Semuanya di sebabkan kunjungan kalian yang tak jemu-jemu ke sini..!

Tambahan pula, dengan adanya GROUP SEGAR lagi bertambah serinya blog ini.

Syukur Pada DIA..!

Tanpa izin DIA, kalian tentu tak berada di sini kan..?

Okeyh, entry ni ringkas je.
Tengok tajuk pun dah tahukan..?

Macam mana ye nak promot blog kita..?
Bukan setakat promot, nak tambahkan kenalan pun boleh.

Cuma satu, HATI MAU IKHLAS yeee.. ^__^
Senang je caranya.  Kalian kenalah sertai kumpulan tersenarai di bawah ni.

Lepas di sahkan keahliannya, kalian boleh promot setiap entry baru yang kalian buat.
Mudahkan..? memang mudah...!

Sebenarnya banyak tau kumpulan yang ada.
Tapi yang aku sertai, 10 kumpulan jeee… ^__^ :












Apa lagi…jom la terjah dan join..!

Lepas tu, jangan lupa terjah blog 
HIKAYAT CERITERA TERINDAH.
 Pemilik blog tersebut AINE AINUN, sangatlah baik..! Tak caya..? [ KLIK SINI ]  dan terjahlah sendiri.. ^__^



Kata Hati : SAYANG KAMU SEMUA……!!
.

59 ulasan:

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

wah..bgs tip ni..thanks cik nur :)

BERT berkata...

wah banyak tu.. snang nak promo nih hehe bagus2

nurazwanienadia berkata...

thanks!

Aine Ainun berkata...

Eh, cm kenai je blog tu.. Mekasih nur..

Nur, kalo awak bkak blog akak berat x skrg? Sbb akak kn da tukar template, myb kalo berat sbb tu la kot..

Akak pling xsuka blog berat, so ada org kate blog akak berat skrg, wisau ler.. Akak bkak pakai hp ok je..pakai lappy pun ok..

9n0L4 berkata...

TQ cik nur. bertambah lagi la group blogger kite. ;)

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh..rajin die promote kumpulan blog yg ade yee.. ade free nnti sya terjah sana ekk..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Nur pun rajin tggl jejak sbb tu blog nur tak sunyi, :-) keep up the gud work dear!

teha berkata...

bnyk nyee group die join ! :)

dyabunga berkata...

dya bila tak busy dya mesti promot kt situ..hehe

whitecappuccino berkata...

Aine memang friendly..nur pun sama

nur fadhilah berkata...

hye there..already follow u..hope u follow me back pliz...^^

Aine Ainun berkata...

Heheee..betul2 kaji blog akak,
orait, mekasih nur..legaaaa....;)

Fakhrul Haiyin berkata...

hehe. siap promote blog lagik. hoho. btw, thanx 4r dat info :D

Errah berkata...

wah..tips yg bagus..nak join la yg belum join tu...hihi

Misya Mialen berkata...

yeayyy. pandai cik nur promote blog;D. sy sudah mula sukakan kawan2 group fresh blogger tau;D

YanaHime berkata...

huhu! rajin ciknur ye

etuza berkata...

asalam Cik Nur..tak terkejar masa..
Hehe..mana satu terbaik nak ikut..pesona dah letak satau banner 1Malaysia..tq info

etuza berkata...

Wahai cik nur yg baik hati ni, macamana nak buat scroll list blog yg kita pilih..macam tempat cik nur ni pada ruang AKU SUKA..ajarlah org mahu belajar ni..tak faham2 jg bila ke tuturial buat blog..ajarkan lah ya..kejap ja tu..

nur fadhilah berkata...

tQ ^^ follow me back oky..

Karukord Jagau's berkata...

wokeeyy skrng saya terjah ◕‿◕

mzhany berkata...

a'ah stuju tang kena ikhlas tu.

Miss BaNu berkata...

saya ahli group segar melapor diri kt sini hehe..aah promote blog kt fb pun leh naikkan trafik juga..

Chic Na berkata...

10 kumpulan jee?? byk tu. rajin Cik Nur. sy baru 1 jee. hihi..

::CIK LYNN:: berkata...

byknya cik nur join...=p

YanaHime berkata...

assalam...

hi ciknur, tq sbb singgah & congrats! nombo bertuah 100 ada gift...email add ciknur kat Yana di hime.diary@gmail.com. Insyallah, hujung bulan ni tggu cik posto dtg yer

Iena Eliena berkata...

wah bnyk nye group
hihihi cik iena join yg abg ben nye je
huhu
yg lain2 x..
da penuh notification dgn group2 yg ade skrg
cik iena bnyk modelling & make up artist group..

Arina Shamsul berkata...

waahhhh akak nak terjah nanti kena siapkan kerja dulu la..hihihi.

Cik Nur berkata...

welcome zaza.. ^__^

Cik Nur berkata...

hihihi... silalah promot.. ^___^

Cik Nur berkata...

welcome... ^__^

Cik Nur berkata...

sama2 kaseh kak AA.. :)
jgn risau, blog akak xberat. :)

Cik Nur berkata...

sama2..:)

Cik Nur berkata...

sila2..jgn segan2 nak terjah ye.. :)

Cik Nur berkata...

selagi mampu YM.. insyaALLAH.. :)

Cik Nur berkata...

teha...ade yg lagi byk dari cik nur... :)

Cik Nur berkata...

bagus Dya..nur pun selalu gak promot situ.. :)

Cik Nur berkata...

akak juga friendly.. :)

Cik Nur berkata...

insyaALLAH...nur akn terjah kembali.. :)

Cik Nur berkata...

sama2... :) sentiasa menkaji.. :)

Cik Nur berkata...

welcome Fakhrul.. :)

Cik Nur berkata...

sila2 errah..jgn segan2.. :)

Cik Nur berkata...

hehehehe....sy juga suka dgn geng fresh..!

Cik Nur berkata...

yana, ade mase je cik nur rajin..huhuh..

Cik Nur berkata...

waalaikummussalam.. :)
semua terbaik cikgu etuza.. :)

Cik Nur berkata...

dah boleh kan.... ^__^

Cik Nur berkata...

welcome... insyaALLAH Fadhilah.. ^__^

Cik Nur berkata...

Sila-sila.. :)

Cik Nur berkata...

Heee..ikhlas tu penting kan.. ^__^

Cik Nur berkata...

betul tu miss banu.. :)

Cik Nur berkata...

sebab ade lagi byk tau chic na.. :)

Cik Nur berkata...

rasanya sikit je..hihi

Cik Nur berkata...

Syukran..!
ada girt ke..?
xpayah la susah2...
*maluu..hehehe

Cik Nur berkata...

oklah kan, ade juga join.. :)

Cik Nur berkata...

sila2..akak sekarang bz kan..pelan2 selesaikan ye.. :)

.........cP~ berkata...

Salam..bukan tu je..Nur rajin jalan blog. Mestilah orang suka komitmen yang Nur bagi..terima kasih rajin sangat datang blog saya. Nanti laptop dah baik, insyaAllah kalau ada kelapangan saya jalan sampai lebam..hehe

Cik Nur berkata...

sama2 kaseh.. :)
di IzinNYA..insyaALLAH, sampailah nur ke sana... :)

azzra berkata...

@Cik Nur

wahh cik nurr..banyak nye tempat nak promote aduiiii tak lalu dah..heheheheehapep pun tq share yer..sharing is caring

Mrs Velentine berkata...

tq ciknur

QasehnyaRania berkata...

tips yg bagus..
ciksu kdng2 ghajin je .ni pon mcm nk stp je