Selasa, 20 Mac 2012

Home » » .:: Indah Alam ::.

.:: Indah Alam ::.





Siapa setuju lukisan alam tanpa edit di atas sangat-sangat cantik..?

SubhanaALLAH..! Cantikkan..?

Kalau tengok dalam gambar pun dah cantik, tengok depan lagilah bertambah cantik.

Betul, aku tak tipu, sebab aku sendiri terpesona dengan lukisan alam semula jadi ini. Sampai terpaksa berhenti ke tepi jalan semata-mata ingin snap gambar tu.

Dan hasilnya, memang cantik..!

Kalau nak tengok koleksi awan yang ada dalam simpanan aku, kalian boleh [ KLIK SINI ] 

Yup...aku suka awan dan juga bulan, dan menangkap gambar awan, masih menjadi sebahagian daripada hobi aku. ^__^

Hobi kalian apa ya..?

Kata Hati : Psstt..! Nak kongsi sikit ni. Ada tak dia antara kita yang ingin menambah PENDAPATAN SAMPINGAN..? Kalau ada , atau nak cuba servey-servey, meh jangan segan silu klik BANNER dekat bawah ni ye. ^__^





40 ulasan:

M@W@R Q@SeH berkata...

Subhanallah...mmg cntik sungguh Nur...tenang je tgk ...

Pka Rahim berkata...

subhanallah :) indah sungguh ciptaan tuhan kann..

Masz Sidek berkata...

Subhanallah... memang cantik dan indah...

@ deqla manjew berkata...

baiknye hati nur tlg promote blog kwn2...promote blog deqla jgk eh.. haha...tp blog deqla xde apa yg menarik pun... :)

dyabunga berkata...

kalau dya suka tengok laut..rasa tenang je..hilang tekanan bila tengok pemandangan ciptaan Allah.

Arina Shamsul berkata...

subhanallah memang cantik dik..ciptaan ALLAH tiada akan ada tolok tandingnya..

hobi akak pa ya?design mendesign kot..hihih.

mzhany berkata...

cantik... hany lak suka cahaya ;)

whitecappuccino berkata...

sungguh cantik!!akak suka ambil gambar bunga dan juga pemandangan..

Cik Nur berkata...

tenangkan..tiada yg secantik ciptaanNYA yg sungguh semulajadi ni..

Cik Nur berkata...

sangat indah.. :)

Cik Nur berkata...

betul tu..apapun xdapat menandingi lukisan alam ni.. :)

Cik Nur berkata...

insyaALLAH deqla..Cik nur akan promote..
semua cik nur promot mengikut giliran.. :)

Cik Nur berkata...

Dya..laut pun best juga tak..pemandangan laut siang dan malam punya kecantikkan yg berbeza... hebatkan DIA..

Cik Nur berkata...

haa..betulah tu kak..hobi akak mendesing..nur bab design mmg xpandai..

Cik Nur berkata...

cahaya semula jadi..cntik jugak tu.

Cik Nur berkata...

bunga juga salah satu ciptaanNYA..mmg semua cantik2..ada keunikan masing2.. :)

Aine Ainun berkata...

cantik..mmg cantik..

Akak suka dok kat taman tasik..tenang je=))

izan mama mia berkata...

terpesona dengah keindahannya...syukur kita masih bernafas di tengah keindahannya....suka ambil gambar pemandangan alam yang menghijau..

LELAKI INI berkata...

subhanallah..
indahnya ciptaan Ilahi

Cik Nur berkata...

akak..taman tasik mmg cantik...
tapi yg tak cantikknya bila ada yg buat bukan2...huhuh

Cik Nur berkata...

syukurrr pada ALLAH.. :)

Cik Nur berkata...

sungguh cantikkan..

Eima Ari berkata...

Cantik sgt2 Cik Nur...macam awan tu kena tiup angin..

Subhanallah...

fizafantagirO berkata...

memang super duper cantik . ciptaan Allah SWT mmg semuanya cantik =)

Cik Nur berkata...

unikkan..sebab tu nur sanggup berhenti amik pic.. :)

Cik Nur berkata...

SubhanaALLAH..

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

ciptaan DIA sangat indah :)

Cik Nur berkata...

SubhanaALLAH.. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh...sangat indah.. subhanallah..tiada yang lebih indah selain daripada ciptaan-Nya..

Cik Nur berkata...

betul tu...CiptaanNYA memang tiada tandingan.. :)

lelamaisara berkata...

betul tu..cantik sangat...

Cahaya Qaseh berkata...

cantikkkk..... anugerah Allah... ;))

tag kamu di sini..

http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

9n0L4 berkata...

terbaikkkkkk. ade bakat ni cik nur. ;)

etuza berkata...

Indah mempersona..Blog Nur kali ini sangat bercahaya ya..tahniah, besat nampak pesona tiap pic..

Cik Aini Lavender's berkata...

ermm..mmg cantik la cik nur,ciptaan Allah mmg tiada tandingan =p

Cik Nur berkata...

cantik kan..

Cik Nur berkata...

subhanaALLAH.. tQ cz TAG.. :)

Cik Nur berkata...

biase je..tgkp guna cmera phne.. :)

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah.. terima kaseh juga buat en.etuza, cz sudi singgah sini.. :)

Cik Nur berkata...

betul tu cik ai ku syg..hihi