Jumaat, 2 Mac 2012

Home » » .:: Jom Curang Nak..? ::.

.:: Jom Curang Nak..? ::.







Fuhhh...! Jahatnya aku. Nak curang pun ajak orang..! Nampaknya tak payah bersuluhlah tentang kejahatan ini.

Err...! Jangan tuduh tidak tentu pasal ya. Aku ajak curang bukan dengan manusia. TETAPI ajak curang dengan chatbox yang aku guna pakai sekarang ni.






Okeyh..! mula-mula ingatkan line tenet aku sakit. Tapi bila jalan-jalan ke blog mengunakan chat Fibox ni, ternyata, punya masalah yang sama.

Jadi bukan masalah line internetlah ni...! Masalah Fibox..! Selalu fibox ni buat hal kejap je. Tapi hari ni lama la pulak..!

Tu yang nak ajak pengguna fibox curang nih..! Jahat tak....? Heeee,... ^__^


INFO : UNTUK KAKI BLOGGING [KLIK SINI]


Kata Hati : Ke FIBOX aku sorang je yang buat hal.....?? Konpiuss..!

.

21 ulasan:

teha berkata...

kite xbole nk tulis kt fibox cik nur.. die jadik mcm kt ats tu :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

sama la is pun... hohoho

deqla manjew berkata...

yela, fibox wat hal..huhh...x best ar cam ni...nk curang gak ar...jom....

dyabunga berkata...

lew..patut lah dia nk komen kt situ xblh.. dya guna busuk.org.. kalau mcm fibox jugak dya pun nk curang

Yana Libra berkata...

patutlah..saya ingatkan tenet saya tadi..nak chat ngan cik nur tak leh..

Hans berkata...

esok elok la tu :-)

Shazana Hanis berkata...

nana punya Fibox pun sama la..jom curang jom..teheeee ;)

AiSyA LiEzA berkata...

saya pun samaa... dah curang dah... whahahha.. --' :P

Vanessa berkata...

haha..msa bw kat blog lain pun gni jg kejadah fibox diorang..

aReLaN berkata...

sama la.fibox slalu je wat hal.memanjang problem tapi saya setia pada yang satu.hehehe

YaYaNsMuM berkata...

Patut le...akak tgk error je...
ekeke...

Cik Nur berkata...

FIBOX dan baik..jadi xjadi nak curang...selamat dia mrajuk tak lama.hihih

Haruno Hana 하나 berkata...

jadi camtu gak.. so sorry Inche Fibox.. terpaksa curang sbb takut jd camtu lg.. ehe~

steffany daph berkata...

fibox da masalah.. susah gak ni. ish3..

::CIK LYNN:: berkata...

jom pakai BUSUK.org...=)

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

haha..fibox dh baik :)

ecadwinkyasha berkata...

fibox dah oke cik nur..klu x ok,guna ishoutbox...yg best,boleh wat sticky post kt ishoutbox :D

Arina Shamsul berkata...

a'a cik nur fibox buat hal..huh! padahal saya dah bayar gaji dorang laju2 minggu lepas..tu pun buat kerja selow2 lagi..muahahaha.


jangan curang CIK NUR,MADU kan saja si fibox tu,baru dia rasa kesepian sikit kalau tiba giliran CN ke yang satu lagi..hahaha..

eh?apa aku mengarut ni?hahaha.

Kazman / Sue berkata...

salam kenal dari kami sekeluarga...

fibox tu memang selalu macam tu... heee3x

EYFAalias berkata...

hhehehe. sy pn guna fibox. tp ada backup cbox kalau fibox rosak. ehehe

Arina Shamsul berkata...

hah!akhirnya..sampai juga ke sini..yang ni dah baca dah..dah komen juga kan?kan?hahaha.