Ahad, 8 April 2012

Home » » .:: Jom Terjah...! Part 2 ::.

.:: Jom Terjah...! Part 2 ::.




Selamat hari minggu semua..! 

Okeyh..Hari ni, tak ada entry pasal makanan ye..! Heeee..

Apa aktiviti kalian hari ni..?

Masih bosan macam minggu lepas?

Kalau macam tu, jom kita semua jalan-jalan 

ke semua blog yang ada di bawah ni.

Untuk terjah, KLIK je dekat gambar.

Mudah kan..?
























Apa lagi..? Terjah jangan tak terjah..! Tak rugiiii....!!


Kata Hati : Sekali lagi saya mohon maaf pada kalian berENAM, jika header di ambil oleh saya tanpa kebenaran..! Maafkan saya...!

.

17 ulasan:

Chic Na berkata...

selalu terjah blog2 GSF. huhu.. lewat tido cik nur. :)

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum dik.awal update..da bfast :) akak da keluar semalam,so arini stay rumah je kot..ngeeee...

hahaha.pas ni dorang ber 6 kelip2 mata je tengok header mereka di colek dik..haha.

adik sht?

9n0L4 berkata...

curik utk promote takpeee. hee. TQ ciknur. ;)

etuza berkata...

Asalam
Wah..terbaik lah cik Nur,lelaki kalau kena up macam ni kembang lah pesona saya ..Syukran terpilih part 1. GFS kan..hebat2 semua. Tq jg pada BHM-AS

Karukord Jagau's berkata...

selamat berhari minggu :)

Yana Libra berkata...

jom terjah ramai2~~~ :D

Cik Nur berkata...

samalah Chic Na... nur pun hari2 terjah.. :)

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah..!
shat2 sgt2... hehehe..
harap diorg xmarah la sy colek header diorg..hehehe

Cik Nur berkata...

xpe eh.. :)
sama2 kaseh... :)

Cik Nur berkata...

hehehe..sama2.. :)

Cik Nur berkata...

selamat berhujung minggu karukord... :)

Cik Nur berkata...

jom yana....!

Masz Sidek berkata...

rajin betul nur promot...

jom terjah... :)

Imran nyambek berkata...

blog gua takde ke? (TT)

Dieyna berkata...

promot promot.. jangan tak promot

p/s : Akak search Top commentator widget kat google, pahtu jumpa widget tu.. huhu

@ deqla manjew berkata...

terjah....!!! deqla pun lom promote utk part two punye...tunggu idea pantun spontan muncul...hihi

QasehnyaRania berkata...

utk kebaikan tak pa kan. hihi