Isnin, 16 April 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Sekali Lagi..! ::.

.:: Terima Kaseh Sekali Lagi..! ::.





Selamat hari isnin..! Jangan bermalas-malasan yer.

Kalau ada di antara kalian yang selalu singgah di sini,
Tentu perasaan header baru blog aku kan..?
Macam mana..? Cantikkan..?

Semestinyalah cantik tau..!
Kalau tidak, taklah Cik Aini Lavender Jeles kan..?

Lagipun orang yang desingkan header ni pun cantik lagi cute.
Tengok si kecil Alesya, dah tahu yang mamanya memang cantik..!
Tak berpeluang je nak jumpa, kalau tak tentu merah pipi Alesya. Hehehe.

Sebenarnya ini bukalah header PERTAMA yang aku dapat dari pemilik blog BUNGA HATI MAMA.
Tapi ini adalah header KEDUA.
Yang bukan dari GROUP SEGAR FOLLOWER tentu tertanya-tanyakan
macam mana aku boleh dapat header ni.

Kalau kalian nak tahu, terjah sendiri ke BLOG BUNGA HATI MAMA
Segala info ada di sana. Ini kerana, pemilik blog itu adalah BIG BOSS dalam group GSF.

Okeyh..! Di kesempatan ini, sekali lagi Nur ingin mengucapkan jutaan Terima kaseh pada Kakak ARINA kerana telah bersusah payah memberikan header yang cantik pada Nur.
Moga rezeki akak, sentiasa murah, walau dimana sekalipun akak sekeluarga berada.

Terima kaseh akak...!!



Kata Hati : Senyum...!
.

26 ulasan:

saffiya_aleesya @ echa berkata...

cantik laa header baru...comei..tambah2 warna pink lagi laaa saya suka..

Arina Shamsul berkata...

ANYONYONYO..terharunya baca entri ni,iskkk..

Terima kasih dik..muah!..hihihi

Nyue berkata...

kini cik nur tampil dgn berheader baru...sgt sweet taw...huhuh....

Masz Sidek berkata...

semalam perasan nur guna headaer baru... hehehe ;p

keeya mustafa berkata...

untung la ade yg nk bg header FREE!hehe~

leave comment..
http://keeyamustafa100490.blogspot.com/2012/04/boleh-caye-ke.html

Errah berkata...

waa..dah tukar header lah...cantik

Miss BaNu berkata...

kak arina mmg kreatif orgnyer kan..semua header die uat cantik sgt2...

dyabunga berkata...

header tu mmg cantik lah nur..dya pun jeles..huhhuhu

lelamaisara berkata...

Beruntung la cik nur...header tu memang cantik sangat.....suke suke suke

aku HaniAsyira berkata...

peweeeeettt.. org tu ada header baru.. =)

~Sweet Honesty~ berkata...

tgh tggu header free dri mama rina..bila la bernasib baik nyh..

Yumida berkata...

cantik header tu..pndai diorg lukis doodle comel tu

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Nur,,

Anty singgah petang. Tenkiu folo Dan komen blog anty ya..

fizafantagirO berkata...

cantikk ! . a'ah sy pun suka pegi blog arina .. betul2 kreatif :) cantik2 blog hasil tangan dia :) tahniah ye cik Nur ..

etuza berkata...

Tahniah!

Iena Eliena berkata...

untung nye:)
comel header baru cik nur..
(^_~)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Mmg sangat Happy bila org memberi kan?Akak, dapat dua, serba salah nak letak yg mana satu...huhu.mereka itu sgt2 baik...namapun sahabat kan?:D

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ berkata...

cantikknyerrr blog nii ~

#petamakalijejaksini, follow ?_?

zaza iman berkata...

comel header dia bt..suka tgk =)

Chic Na berkata...

sy pun jeles jugak tau. hehe.. gurau je. :) rezeki cik nur.

Yana Libra berkata...

kak arina mmg terbaik~~~ :D

mzhany berkata...

cantik, ceria sangat tengok...

9n0L4 berkata...

untunglaaaaa yg kedua. huhu.

AiSyA LiEzA berkata...

hehehe.. comeyyy.. >.< jom terjah.. heheh

Aine Ainun berkata...

Hasil kerja mama arina mmg comel blaka kan nur...;)

akak da balik smlam, tp pnatla, mood kelaut mana tah, xlalu nk update..hehe,

aReLaN berkata...

nice.untung la ada orang buatkan.hoho