Sabtu, 28 April 2012

Home » » .:: Keyword ::.

.:: Keyword ::.




Di hari Sabtu yang mulia ni,
Boring tak tahu nak buat apa.
Sajalah aku gedik-gedik semak keyword yang singgah di teratak aku ni.

Aku semak di Nuffnang , biasa-biasa saja.
Tapi bila aku semak sumber trafik di statistik.
Bekerut dahi aku...!

Nak tergelak pun ado.
Yang BAYAM GORENG tu oklah lagi.
Tapi bab curang-curang tu yang tak tahan...!
Mungkin gara-gara entry yang INI dan INI .

Ya..! Dulu memang aku pernah curang dengan FIBOX ni.
Sekarang ni kira dah berbaik baliklah.
Sebab tu FIBOX masih kekal di teratak ni.

Tapi kalau curang dengan kekasih.
Maaflah, aku tak pernah lagi curang ye.
Sebabnya aku belum ada boiperenn.! 
Hahahahaha..! #Segmen peromot diri..!

Pastinya, kalian pun mesti ada keyword yang pelik-pelikkan...?
Ke kalian ada keyword tak ada kaitan langsung......?
Haaaa...cuba semak cepatt...!


Kata Hati : Jarang semak keyword ni, sekali semak terhibur pulak... kehkehkehkeh...!

.

24 ulasan:

M@W@R Q@SeH berkata...

ada yg tengah cari kekasihnya yg curang la tu kot tp tersesat kt blog ni...hehehe

M@W@R Q@SeH berkata...

ada yg tengah cari kekasihnya yg curang la tu kot tp tersesat kt blog ni...hehehe

nanieybarnieylurviey berkata...

hehe.. betul tu.. kdg nk gelak tgk keyword yg ntah apa2..

yg paling nni x lh lupe org cri "no tel diana pondan". erk.. sampai nk google jugak benda mcm ni :P hehe.. Segalanye dihujung jari la katakan

nanieybarnieylurviey berkata...

hehe.. betul tu.. kdg nk gelak tgk keyword yg ntah apa2..

yg paling nni x lh lupe org cri "no tel diana pondan". erk.. sampai nk google jugak benda mcm ni :P hehe.. Segalanye dihujung jari la katakan

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Hahaha, kan?kelakar...naseb baik ler, YM banyak tang nama2 food jew..ekeke

zaza iman berkata...

haha, zaza semak ade satu keyword pelik...macam2 org search kan.. =)

~Sweet Honesty~ berkata...

mmg klakar kalo tgk keyword kt nuffnang..pelik2 pun ada.hihi

Miss BaNu berkata...

hehehe..aah kadang2 mmg tergelak gak bila tengok keyword..tu hehe

Cik Anis Nisa berkata...

ngeh3..:)

Iena Eliena berkata...

hihihi cik iena pun bru cek bile cik nur ckp:)
stakat nie xde keyword yg pelik la..
ehehhe tp keyword yg paling bnyk org cari mia sara nasuha:)

lelamaisara berkata...

Wah promot diri eh.....heee
Nur cam ne nak semak akak tak tau...huuu

Nur...akak dah sampai cheras...sini pon sesak oooooo

whitecappuccino berkata...

akak jarang semak keyword..so far takder yg melampau kot.

AdilaAzmir™ berkata...

keyword apa nih cik nur? tak tahu pun, hee :)

Ayuni berkata...

haah, kelakar....

Chic Na berkata...

ooh ingatkan nur curang ngn boyfren. huhu.. :)

steffany daph berkata...

kekekke. org nak spy tu curang dgn siapa :P

Mieya Atiera berkata...

Kalau pasal curang tu Mieya tak pernah lah dapat. Tapi ayat minta putus memang selalu la jugak.

aReLaN berkata...

hahahaha..curang?ok lagi kot.saya nye lagi parah.ngan parti seks la apa.langsung takde kaitan

etuza berkata...

maaf late ke sini ya.

Ada lagu ya. Cik Nur pasti dijodohkan dengan lelaki yg baik ya. Insyaallah

etuza berkata...

maaf cik nur di blog kunang-kunang pula lagu tu. kalau x silap hetti kosendang. Maaf ya dek...nilah BWalking ni..

Arina Shamsul berkata...

hihih...kak nak p cek la..haha

Dieyna berkata...

haha...bagusnya keyword.. kalau keyword kat blog akak, mesti pasal dapur hehe

@ deqla manjew berkata...

haha... tu la curang lg... :p

9n0L4 berkata...

pernah jugak semak tapi takdelah yg pelik². okey lagi setakat ni. ;)