Isnin, 2 April 2012

Home » » .:: Nak Lip ice Percuma Tak..? ::.

.:: Nak Lip ice Percuma Tak..? ::.





Syukran YaALLAH...!

Selamat hari isnin semua. Harap semua dalam keadaan sihat hendakNYA...InsyaALLAH.

Kalau tak sihat, jangan lupa jumpa doktor ya..!

Al-maklumlah, sekarang cuaca tak menentu, maka dengan mudahnya penyakit nak hinggap dengan kita.

Kalau sabtu lepas aku selsema, tapi hari ini, Alhamdulillah, sudah kering.

Cuma pedih-pedih hidung je. Akibat kerap hembus keluarkan mukus...! Heeee... ^_^

Okeyh..!

Siapa nak Lip ice percuma..?

Cepat angkat kening macam Ziana Zian...! Hehehehe.

Sebenarnya, lip ice ni, aku dapat pertengahan bulan mac hari tu, dan di sebabkan kemalasan nak meng'upload' gambar, jadi ditangguhkan hingga kehari ini.

Jadi hari ni, kalian berminat nak cuba lip ice, bolehlah dapatkan sample percuma. Nanti aku beritahu caranya ye..!

Aku isi Form ni untuk sample percuma ni bulan januari 2012, dapatnya bulan mac 2012. Makan masa jugalah. Mungkin ramai kot yang apply sample tu.




Kalau sebelum ni, aku guna pelembab bibir Maybeline, tapi di sebabkan sample itu percuma, maka applylah satu. 

Tengok pic di atas, comelkan sample lip ice tu. Dah la bau wangi, lepas pakai, terasa sejuk je kat bibir. Memang bestlah..!

Okeyh..! Kalau kalian nak dapatkan lip ice yang cute tu, KLIK je dekat GAMBAR di bawah ni. Lepas tu KLIK dekat It's FREE tu. Dan isi FORM tu ye. 




Lepas dah isi dengan betul semuanya, KLIK pada SUBMIT. Siap..! Dan tunggulah sample tu sampai ke rumah kalian. #dalam masa 2 bulan.



Kata Hati : Rasa nak makan je bila bau Lip Ice Strawberry tu..!
.

63 ulasan:

aReLaN berkata...

tak nak.nanti jambu lak jadinya.hahaha..cukup la pakai lip balm yang menthol tu

Aine Ainun berkata...

Akak suka pakai lip ice, lip glos, tp kurang suka pakai gincu...

Sat nk apply;)

Aine Ainun berkata...

Nur, akak x ble bukak,
myb sbab pakai hp kot,

xpe t try pakai lappy lak

@ deqla manjew berkata...

haha...tu la, rasa nk telan jew kan...ada x perisa coklat?? lg best kalo telan trs...haha

aku HaniAsyira berkata...

bibir jd ok eik bila pakai..

Moon Robi berkata...

Wow, macam best jew . hehe

Dak Fisha berkata...

uwahh. dah ade tapi nak lagi lah..hehehe

Miss BaNu berkata...

haha mcm best je..tambah2 percuma kan..nak try gak la isi t.. ^_^

iedchan berkata...

alah tomelnyee lip ice tu..hehe..free ek..boleh la i apply jgk..

butterfly berkata...

waa... benda free free ni memang kite suke...=)

Iena Eliena berkata...

nakkkkkk
hihi tq :)
nk try

lelamaisara berkata...

Cik Nur saye dah isi form tu..heee

Comel je lip ice tu..

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh..nak nakkk...

Haruno Hana 하나 berkata...

waaaa :D suka guna Lip Ice.. bau pun best.. hehe.. ni yg baru ke? sbb nmpak lain design dia :)

Eima Ari berkata...

heehehee..tetibe rasa nak pakai lip balm

saffiya_aleesya @ echa berkata...

alalala comeiii nyer lip ice tu

Masz Sidek berkata...

suka bau lip tu... :)

Masz Sidek berkata...

sy tag Nur

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-comelnya-doodle.html

cendol berkata...

nak jugak! yeah thanks for sharing ye cik nur ! :D

Nora Karim berkata...

lamanya nak dpt sampel... 2 bulan?! hm...

::CIK LYNN:: berkata...

waaa...nk jgak! =p

^_^ Cik Zaza House berkata...

wah syokknya dapat..

Ezy Chiaki berkata...

taon lpas kite pon ade dpt lipice percuma!
taon ni nk lagi la.. haha

Yana Libra berkata...

wah....nak apply gak lah~~~ :D

Iffika | Ruslan berkata...

tak berminat sangat le pakai lip ice ni , rasa pelik nak makan nanti haha :P

Iena Eliena berkata...

cik nur
nk tag cik nur:)
http://www.ienaeliena.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

whitecappuccino berkata...

oh! best jugak ni.

dyabunga berkata...

best nya..nk free juga.. dya selalu guna pelembab bibir dri elianto..hihi

Cik Penguin_Solehah berkata...

fuh,lamanya nak tunggu.. Tapi tak pa lah berbaloi sebab free^^

mzhany berkata...

cute jer yg kecik molek tuh ;)

Solehah Shamsuddin berkata...

memang ramai yg mintak ni,patotla berbulan tggu bru dpt.solehah apply form ni awal mac lepas.bln dpn bru dpt la cmni..

Cik Nur berkata...

Lan, yg ni xde perwarna, bila pakai terasa berangin je.. de menthol gak..
hehehe

Cik Nur berkata...

nur pakai dua2..hehehe

Cik Nur berkata...

ok..jgn xapply.. :)

Cik Nur berkata...

lip ice xtahu lak. tapi kan, veseline de lotion bau cklat, mmg sedap..!

Cik Nur berkata...

ok je.. :)

Cik Nur berkata...

cubalah.. :)

Cik Nur berkata...

menda free..apply je.. :)

Cik Nur berkata...

apply, jgn xapply.. :)

Cik Nur berkata...

mmg kiut..!

Cik Nur berkata...

nur pun suke.. n semua org suke. :)

Cik Nur berkata...

sila2.. :)

Cik Nur berkata...

bagus...tggu tau..!

Cik Nur berkata...

sila2... :)

Cik Nur berkata...

mgkinla... hana..aplly la.. :)

Cik Nur berkata...

apply. nanti boleh pakai.. :)

Cik Nur berkata...

mmg comei..besar lagi jari kelingking kita.. :)

Cik Nur berkata...

sgt wangi..!

Cik Nur berkata...

terima kaseh mas.. :)

Cik Nur berkata...

sama2 kaseh.. :)

Cik Nur berkata...

dua bulan sekarang kejap je.. :)

Cik Nur berkata...

sila cik lynm, jgn malu2.. :)

Cik Nur berkata...

zaza pun boleh dapat.. :)

Cik Nur berkata...

boleh 2x eh..? best la... habis je apply..hihihi

Cik Nur berkata...

sila yana. jgn malu2..

Cik Nur berkata...

apply je.. free..heee

Cik Nur berkata...

terima kaseh Iena.. :)

Cik Nur berkata...

apply je.. :)

Cik Nur berkata...

Dya, cuba ni pula.. :)

Cik Nur berkata...

haa..betul tu..!
setuju sgt..!

Cik Nur berkata...

itulah yg free.. :)

Cik Nur berkata...

tu la..hehehe..

QasehnyaRania berkata...

dah lama tak guna lip ice ni..

Nur, cantik la no follower.. ada amik tak yang 2222.. hari ni dah 2223 :)