Selasa, 17 April 2012

Home » » .:: Selamat Ulangtahun Ke-2 Sayang..! ::.

.:: Selamat Ulangtahun Ke-2 Sayang..! ::.





Sumber : Google

Selamat Ulangtahun Ke-2 Sayang....!!

Ulangtahun siapa pulak ni..? Siap ber"sayang" bagai..!

Heeee..!!  ^__^

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan..?

Nak kata ulangtahun kelahiran anak, Bila masa aku kawin..?

Sebelum aku beritahu,

Pertama, Jutaan kemaafkan pada sahabat blogger yang lebih tuan dari Nur, kerana mengunakan bahasa "AKU" dalam setiap entry.

Kedua, Terima kaseh buat sahabat yang tak putus-putus sudi berkunjung ke teratak aku yang tidak seberapa ni.

Di sebabkan kunjungan dan sokongan kalian, aku masih berada di sini.

Dan hari ini, 17 April 2012. Genap 2 tahun usia teratak ini. 

Ingat lagi perasaan aku waktu mula-mula mahu terjebak ke kancah ini.
Macam-macam perasaan ada.

Dan di saat ini, kalau tengok ENTRY PERTAMA aku, memang gelak tak hengat..!
Sebab time tu memnag buta bab blogging ni.
Tapi lama-lama jadi pandai.

Terima kaseh yang banyak beri tunjuk ajar pada aku.
Terima kaseh yang tak terhingga buat semua yang sudi singgah ke sini ye.

Memang di awal penglibatan aku ke sini hanya untuk meluahkan segala isi hati. 
Tapi lama-lama jadi tempat berkongsi cerita pula.
Aku seronok berblogging. Dan aku harap kalian juga seronok berkunjung ke sini.

Sekian Terima kaseh sangat-sangat..!!

Aku sayang kamu..kamu..kamu dan kamu...eh..Kamu juga..!


Bisik Hati :
 Doakan aku sihat dan di murahkan rezeki selalu..!


Kata Hati : 
Nak tengok ENTRY PERTAMA aku..? Sebelum KLIK, tolong gelak dulu ek..! Hahahahahha.

Dah gelak..? 

[ KLIK SINI ]
..................................
.

66 ulasan:

Nyue berkata...

wahhhhh....da genap 2tahun blog kesayanagan cik nur erk...tahniah...da lama cik nur berblogging..he3

Cahaya Qaseh berkata...

happy 2nd bday, Dear... ^^,

Masz Sidek berkata...

hehehe... entry pertama nur... macam nak buat ucapan atas pentas.... ;p
sy dulu entry pertama letak gambar family... sbb tak tahu nak buat apa... ;p

BERT berkata...

epi besdey blog cahayacita2!! moga suksesss yahh!!

ecadwinkyasha berkata...

eh eh,usia blog kita sama..eca pun nak masuk dua tahun..tpi bulan 5 :)

aku HaniAsyira berkata...

selamat ali lahir untuk ini punya blog yea.. sy kira kwn baru kamu lah kan.. kih2..

Vanessa berkata...

Hepi Bday blog Cik Nur~

izan mama mia berkata...

hepy besday ...dh 2 thn...tahniah..patutlah dh bertukar header baru...cantik sangat..

@ deqla manjew berkata...

haha... ingatkan ulang tahun kelahiran ank kucing td.. hihi... hepi besday to blog aku cinta dan cita2... wahh.. 2 tahun tp followers ramai! hebakk !!! :)

lelamaisara berkata...

Akak tak gelak..akak senyum je....:)

Ape pon...Happy birthday untuk Blog Nur...
Semoga tuannya sihat selalu dan dapat terus menulis ye...

Pka Rahim berkata...

hi.. jom join segmen pka nak..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

terima kasih :)

are_lin@yu berkata...

dah dua tahun??dah boleh berlari ni..hehe..slmt ulngthun ke 2 utk blog nih!!;-)

zaza iman berkata...

wah dah lama cik nur blogging..igt baru lg... =)

M@W@R Q@SeH berkata...

epy eniberseri Nur...hehee
dh 2 thn ye...akak jugak yg baru nk merangkak2...

whitecappuccino berkata...

Selamat Ulangtahun ya..semoga jadi blog terkenal nanti :)

Dieyna berkata...

jenguk cini.. hehe tak sabar nak pi gelak kat entri pertama... hehe

p/s : Minat ke nak beli?? Akak jual rm12.00 sebungkus, 200 gm... postage rm6.00... Lepas ni, harga cheese tu dah naik.. supplier nak up harga huhu

Arina Shamsul berkata...

wah..selamat ulang tahun sayang juga..kekekeke..

tekejot beruk kak kamu call td dik..hihi..tak sangka dengar suda suara kamu :) tapi face 2 face bila la agaknya ye..hihihi

Aine Ainun berkata...

Tahniah nur;)

akak suka bc blog nur,..tp sampai skrg x smpat lg nk bc karya nur tu, nanti betul2 lapangakak baca;)

Chic Na berkata...

tahniah. dh 2 tahun nur blogging, msti byk pengalaman. hahhahahhahahahh.. dh gelak siap guling2 lg. bleh klik eh? :)

Nurul Aisyah berkata...

tahniah!!!!
hari ni hari jadi kawan saya...hihi :)

Syira Qahira berkata...

salam...

2 tahun tu bukan temph yang singkat jika benar masa itu memang dihabiskan dengan berblog ;)

Rafflesia™ berkata...

dah macam ucapan majlis PIBG dah ni.. hihihi -.-
syieda xda kenangan entri pertama. sbb blog lame kene roboh. sob2...

selamat ulangtahun.. -.-

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Nyue, Lama dah..tapi tenggelam timbul..heheh

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Cahaya Qaseh.. :)

Cik Nur berkata...

hahaha..poyo kan..! mmg time tu xtahu nak tulis ape..hahha

Cik Nur berkata...

Amin..!! Terima Kaseh Bert.. :)

Cik Nur berkata...

sama eh..? Blog Cik Nur keluar awal sikit dari eca... :)

Cik Nur berkata...

Terima Kaseh Hani.Tak kira Lama atau baru, semuanya sahabat Nur.. :)

Cik Nur berkata...

Terima Kaseh Vanessa.. :)

Cik Nur berkata...

Terima Kaseh.. Header tu mmg cantik.. kira mcm hadiah ulangtahun blog ni.. :)

terima kaseh sgt2 pada yg hadiahkan header tu, siapa lagi kalau bukan mama Arina.. :)

Cik Nur berkata...

Kucing cik nur xsampai setahun lagi..hehehe.
Terima kaseh deqla.. :)

Cik Nur berkata...

Amin..!!
Terima kaseh Kak.. :)

Cik Nur berkata...

Sama2

Cik Nur berkata...

a'ah..boleh lari dah..org kata tgh buas..hehe..
terima kaseh Lin.. :)

Cik Nur berkata...

lama dah zaza....
cuma tenggelam timbul je.hhehehe

Cik Nur berkata...

Terima kaseh kak.. :)
apa2pun blog akak lagi hebat dari nur..
nur yg baru nk mrangka sebenarnya..hehehe

Cik Nur berkata...

Terima kaseh WC.. :)
eh..xnaklah terkenal..
segan...huhuh

Cik Nur berkata...

hehehe..dah gelak ke..?

ok2..nanti ape2hal nur info akak balik ye.. :)

Cik Nur berkata...

Terima Kaseh akak...!
saya pun nebes sebenarnya tadi..hihihi..
insyaALLAH satu hari nanti kita akn jumpa face to face..
cuma belum tahu bila..
apa2pun terima kaseh byk2 sekali lagi... :)

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Kak.. :)
xpe..nanti bila2 lapang bacalah..tapi karya tu cincai2 je..huhuh

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Chic Na.. :)
pengalaman tu, adalah sedikit..

sila2 Klik..hehehe

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Aisyah.. :)
wah..sama dengan blog cik nur lah.. :)
sampakan salam ulangtahun buat sahabat Aisyah ye.. :)

Cik Nur berkata...

betul tu syira.
di awal pembabitan cik nur, blog ni mmg byk tggelam dari timbul..

tapi sekarang sudah brusia 2 tahun..cik nur sendiri tak percaya..

Cik Nur berkata...

hehehe...entry pertama mmg poyo xhengat...!
hahahaha...

terima kaseh Rafflesia.. :)

9n0L4 berkata...

wahhhhhh. tahniah cik nur. 2 tahun. lame tuh. keep it up. ;)

Yumida berkata...

yeah! TERUSKAN BERKARYA N BERBLOGGING CIK NUR....x sabor nk klik link tu

~Sweet Honesty~ berkata...

hehe..entry pertama saya bahasa london sokmo..tpi mcm xda yg nk baca sgt..maka,kembali ke pngkal jln,melayu,baru la setat ade yg nk membaca n komen..hihi

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Happy Birthday Belog ini...:D Semoga sukses selalu...:D *mcm ayat nak wish peksa jer...hehe*

AiSyA LiEzA berkata...

heheeh.. smga terus berblog ye.. hehee.. slmt ulang tahun la.. ekekkee.. :))

aReLaN berkata...

hahahaha..hepi anniversary. dah dua tahun pon rupanya.lebih kurang sebaya ngan aku start alam keje.teruskan berblogging selagi terdaya ye.

NY berkata...

happy 2nd bday blog cahayacita2...smga terus berblogging dgn kisah menarik dan pengisian yg bermakna.. :)

mzhany berkata...

selamat ulangtahun..yeayyyyy;)

etuza berkata...

sempena hari lahir blog tu, tak ada kah buat award. Hehe saya biasa buat awar setahun sekali ja, dan tahun 2012 ni rasanya CIK NUR bakal terima award dri saya ya. Insyaallah..panjang umur murah rezki..

Cik Nur berkata...

xde cikgu...sy xpandai nk lukis2..hihihi...
Amin..! Dengan izinNYA...insyaALLAH..!
Terima kaseh ye cikgu,..,

Cik Nur berkata...

Terima kaseh..!
Nur pun xsangka.. :)

Cik Nur berkata...

InsyaALLAH... :)
mohon kesihatan yg baik dariNYA..

hehehe..klik jgn xklik.. :)

Cik Nur berkata...

wow..!yeke..tapi ye lah, nur sendiri suke blog yg berbahasa melayu..
almaklumlah, nur ni bukan pandai sgt...huhu

Cik Nur berkata...

Terima kaseh YM.. :)
hehehe...lama xamik pekse dah..huhu

Cik Nur berkata...

InsyaALLAh..
Terima kaseh Aisya.. :)

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Lan..
dah dua tahun dah...boleh berlari dah..hihih.

InsyaALLAh.. :)

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Kak NY..
InsyaALLAH..dengan IzinNYA.. :)

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Hany.. :)

dyabunga berkata...

lama tu 2 tahun..dya tak sampai setahun lagi..hihi

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah Dya. :)

Haruno Hana 하나 berkata...

haha.. ingat kan entri sal org tersayang ;p .. teruskan berblogging ^_^

Cik Nur berkata...

Terima kaseh Hana... :)
blog ni pun kategori sayang gak..hehehe