Isnin, 23 April 2012

Home » » .:: Terima Kaseh Mama Alesya ::.

.:: Terima Kaseh Mama Alesya ::.







Alhamdulillah. Kita masih di sini. Semua atas IzinNYA.
Tanpa izinNYA, kalian pasti tidak akan sampai ke sini kan..?

Maka bersyukurlah sabagai tanda kita berterima kaseh pada DIA.

Selain berterima kaseh dan bersyukur pada DIA,
Yang sentiasa menurahkan rezeki aku. 

Aku juga ingin mengucapkan  jutaan terima kaseh juga pada pemilik BLOG BUNGA HATI MAMA.

Kalau yang bukan dari GENG SEGAR FOLLOWER mungkin tertanya-tanya sebab apa aku berterima kasehkan..?

Kalian nampak tak gambar di atas, itulah hadiah yang aku terima dari MAMA ARINA sebagai FOLLOWER TERBAIK SEPANJANG BULAN MAC. 

Dan alhamdulillah selamat sampai ke tangan aku pada 17 April yang lalu.

Bersyukur sangat-sangat. hadiah di hantar mengunakan alamat pejabat. Maka ingatkan pos laju menghantar dokumen penting di pejabat. Sebaik nama aku di sebut, terpinga sekejap dari siapa. 

Jenuh duk ingat, aku ada beli barang online ke..? Bila tengok mana di belakang sampul tu, terus aku senyum lebar.

"Dari Mama Alesya rupanya..!"

Suka betul aku dengan Keychain n broch comel tu. Tak nyempat-nyempat aku test letak dekat tudung. Macam-macam gaya aku buat..! Heeeee... # Akak..terukkan perangai saya..! Hahaha.

Lepas dah test, laju je aku capai telefon pejabat, dail nombor yang ada kat belakang tu. 

Mula-mula, aku ingat nak menyamar. Tapi di sebabkan jantung ni dup..dap..dup..dapp megalahkan telefon boiperen, maka niat nak menyamar tu tak jadi..! hehehehe.

Pertama kali dengar suara mama comel tu..! Fuhh..! yang hebatnya dia tahu siapa yang menelefonnya..! Akak memang hebat..cayalah..!

Apa-apapun kak, terima kaseh sekali lagi. Nur hargai semuanya. Sayang nak guna. Sebab bila Nur tengok barang tu, terus Nur ingat akak. Ada kenangan antara kita di situ.

Sekarang kita berhubung hanya melalui alamaya, insyaALLAH satu hari nanti, kita pasti ketemu. InsyaALLAH..!


Kata Hati : 
Balik dari kerja aku tunjukkan keychain dekat adik, tiba-tiba dia nak juga..! ohh..mana boleh...!

#Nampak tak kecomelan keychain tu..?

.

39 ulasan:

9n0L4 berkata...

sgt comeyyyyy. sooo cute! nak jugak. hee.

zaza iman berkata...

kiutnya keychain tu.. =)

Yana Libra berkata...

Wah, bestnye..hehe~

Masz Sidek berkata...

memang comel nur... tahniah.. :)

are_lin@yu berkata...

wah comel lah dear..tahniah!!!;-)

@ deqla manjew berkata...

wahhh bestnye... jeles ni korg siap borak2 dlm fon..haha... tahniah ya cik nur..mmg comey keychain tu.. apa slhnya bg kat adik..kakak kan kena mengalah...hihihi...

YanaHime berkata...

tahniah ciknur...yana pun ada simpan hadiah ciknur tpnak hantar ke mana ye?

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh..untungnya.. tgk muka mama rina tu, sdh terbayang suaranya msti comel..hihi

Cik Aini Lavender's berkata...

wah cik nur mmg suka wat ai jeles kan..
x aci btul lah,lps ni ai nk bodek mama arina..tgk la nti.hahaha

Haruno Hana 하나 berkata...

comelnya :D tahniah! hehe

Nurul Aisyah berkata...

wah best lah....dpt hadiah dr blogger lain...haritu aRelan pun dpt..hhuhuhu...sy xde pun....kecuali menang contest..

papepun..mmg cute..especially yg bunga tu...

tahniah! :))

si kiut lavender berkata...

wah,,,

comel2...den suka...:D

Chic Na berkata...

bestnyaaa.. comel keychain & brooch tu. mesti sayang nak guna kan. simpan wat kenangan. :)

Arina Shamsul berkata...

iskk..terharu baca entri ni..

terima kasih adikku sayang :) muah!

Ardini Izzati berkata...

Nampak nampak :)

aku HaniAsyira berkata...

wahhhhh... hadiah!!!

Yumida berkata...

tahniah...tp mmg comel...letak kt beg pn ok..kt hp pn ok....

etuza berkata...

Tahniah ya cik nur

Dak Fisha berkata...

Wahhh. bestnyer.. hehehe. tahniah cik nur. lame tak jenguk cik nur.
sihat ker? da mkn? da mnom?

Iena Eliena berkata...

comel nye key chain:)

aReLaN berkata...

comey je keychain tu.huhuhu..nak jugak

Fahz berkata...

wahhh bertuahnya dia.rezeki dariNYA.alhamdulillah punyai sahabat alamaya yang begitu menghargaikan?seteruskan menjadi sahabat/teman/kawan yang baik.gudluck dear :)

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Yes...sangat comel, Nur! Bertuah Nur dapat... (^_^)

Miss BaNu berkata...

wahhh bertuahnyer cik nur kite nih..ni semua berkat kerajinan cik nur jugak kan sampai kak arina pun menghargainya hingga bagi hadiah lagi..tahniah yer cik nur..semoga terus rajin yer ^_^ tumpang happy utk cik nur.. =)

Mieya Atiera berkata...

Wahhh, comelnya. Jeles Mieya tau !

Cik Nur berkata...

@9n0L4
sila minta dengan mama cute ye..hehehe

Cik Nur berkata...

@zaza iman
kiut kan zaza.. :)

Cik Nur berkata...

@@ deqla manjew haha..adik yg kena mgalah.hehehe

Cik Nur berkata...

@YanaHime
oh..yeke.? hantar ke opis.. :)

Cik Nur berkata...

@~Sweet Honesty~
serius..mmg comel. :)

Cik Nur berkata...

@Cik Aini Lavender's
wahh..cik ai dah jeles..!
hehehehe..jangan marah ye..

Cik Nur berkata...

@Nurul Aisyah
cute kan..syg nk guna.. :)

Cik Nur berkata...

@Chic Na
betul..syg sgt nk pakai.. :)

Cik Nur berkata...

@Arina Shamsul
sob..sob..sob..jgn nangis kak.. :)
terima kaseh seklai lagi.. :)

Cik Nur berkata...

@Dak Fisha alhamdulillah..sihat.. :)

Cik Nur berkata...

@aReLaN la..sila minta dekat mama arina.. sekian..heheheh

Cik Nur berkata...

@Fahz

insyaALLAH...dengan IzinNYA akan terus setia.. :)

Hanis Aliya berkata...

Tahniah . Anyonyo comelnya keychain tu secomel tuan punya blog ni :)

ecadwinkyasha berkata...

terberkenan dengan keychain bunny tue.hehehe