Khamis, 19 April 2012

Home » » .:: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com ::.

.:: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com ::.





SYARATNYA:

1. Sediakan satu entri khas yang bertajuk :  
dan linkkan ke entri ini

2. Copy & paste senarai hadiah di bawah ini ke dalam entri kamoo-kamoo.

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang

3. Terbuka kepada blogger warganegara Malaysia sahaja.


4. Nak follow blog ini dialu-alukan tetapi tidaklah diwajibkan. Tapi make sure la masa pengumuman pemenang nanti dapat alert dan beri feedback dalam masa 3 hari selepas pengumuman dibuat. Lepas 3 hari tak der feedback, automatik LR akan buat cabutan baru untuk pemenang baru k.

5. Nak tag kawan-kawan juga dialu-alukan tapi tidaklah diwajibkan.

6. Tinggalkan link lengkap entri kamoo-kamoo di ruangan komen entri ini. Oh ya.. letakkan sekali ID facebook atau alamat emel untuk mudah dihubungi nanti.

7. Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.


Kata Hati : Nak Join..? KLIK HEADER LIDA RAHIM.

.

4 ulasan:

ecadwinkyasha berkata...

rajinnya cik nur kita ne join GA malam ne..GA eca jgn lupa pla nak join ye syg~ :D

dyabunga berkata...

best nya ga ni..tpi xde masa lagi nk join

Mieya Atiera berkata...

tade apa la. Cuma, semalam iklan nuffnang tu keluar perkataan erroe je. Hari nie dah oke pulak.

9n0L4 berkata...

good luck cik nur. ;)