Selasa, 10 April 2012

Home » » .:: Alhamdulillah Serasi Bersama ::.

.:: Alhamdulillah Serasi Bersama ::.








Alhamdulillah..Serasi bersama.

Hanya itu je ungkapan yang aku mampu luahkan.
Tapi untuk mengambarkan perasaan sebenar, 
Memang tak dapat di copy dan pastekan di sini.
Sebab perasaan itu, Hanya DIA yang Maha Mengetahui.

Dah hampir dua minggu aku guna minyak " ANUGERAH SEJUTA RAHSIA"
Air tu pula, aku minum satu gelas kecil setiap kali lepas solat.
Alhamdulillah, memang serasi.

Minyak Anugerah ni, telah pun di kombinasikan dengan
Kekuasaan 30 juzuk Al-Quran , doa-doa terpilih serta 
Herba tradisional, untuk mengembalikan tenaga dan kesihatan.

Begitu juga dengan air yang telah dibacakan dengan 30 juzuk Al-Quran tu.
Memang bagus di amalkan setiap hari.

Harga Minyak Anugerah tu,130ml ialah RM48.00.
Air mineral tu pula, Rm3.50 sebotol.
Rasanya semua mampu miliki kan..?

Aku bukan nak berniaga, cuma mahu kongsi rasa.
Lagipun tak naklah berniaga dengan barang 
yang terkandung zat Al-Quran di dalamnya.
Takut di langkah, dilempar sesuka hati,
berdosa aku nanti..!

Tapi, kalau kalian semua mahu memiliki,
Cari je di di kawasan berhampiran.
InsyaALLAH ada..!

Untuk kalian yang berminat, boleh call nombor ni 03-2072 555. Tanya, stokis mana yang terdekat dengan rumah kalian.


Kata Hati : 
Terima kaseh banyak pada Sepupu, yang memperkenalkan minyak ni pada aku..
Terima kaseh Kak Ana..!
.

42 ulasan:

Nyue berkata...

Alhamdulilah...serasi bersama....
=)

lelamaisara berkata...

Alhamdulillah....

Mrs Ariena berkata...

minyak ni ape khasiat dia?cambest je

Chic Na berkata...

Nur, sy pun br bberapa minggu guna minyak ni. sy punye period pain mmg teruk. sapu minyak ni Alhamdulillah kurang sket sakitnya tu. :)

Masz Sidek berkata...

terima kasih kerana berkongsi nur... :)

@ deqla manjew berkata...

berbaloi2 kalo beli barangan kesihatan lagi2 mengandungi ayat2 Al-Quran...slalunya sng nk cari kat mana nur?

zaza iman berkata...

kt kedai mana eh..farmasi atau kedai2 yg jual2 produk mcm tu ye..bgs juga..mcm nak cuba je..n 1 lg jus tok guru,nak try la nti :)

Pka Rahim berkata...

hi..
jemput join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

tq :)

yana halim berkata...

produk maahad Tahfiz ke?

Errah berkata...

minyak tu mcm best je..lau skit2 lumur mesti ok kan

~Sweet Honesty~ berkata...

kat mana di jual ne?? cik nur dealer ke?? nak try la juga..

teha berkata...

sis , bole guna utk sembuhkan dmm ke ?

saffiya_aleesya @ echa berkata...

kalau untuk kesihatan dan kecergasan tenaga apa salahnya kita mencuba kan ;-)

Ayuni berkata...

sis, betul ke?

~Sweet Honesty~ berkata...

mana nak cari ne cik nur?? nak mnta tlg beli kt sana bole??

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah.. :)

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah..

Cik Nur berkata...

mcm2 khasiat dia.. :)

Cik Nur berkata...

minyk ni sesuai untuk semua pyakit..!
kita ikhtiar, DIA menentukan..

Cik Nur berkata...

sama2 kaseh mas. :)

Cik Nur berkata...

nur de update nombor phone, cuba call tnya.. :)

Cik Nur berkata...

kedai kedai2 jual brang2 kesihatan ni ada zaza..cuba cari

Cik Nur berkata...

insyaALLAH...

Cik Nur berkata...

xpasti lak kak yana...sy terlupa tgk pada kotak..

Cik Nur berkata...

minyak ni pelbagai guna errah..mmg best..!

Cik Nur berkata...

x..nur bukan dealer..cuma berkongsi rasa je di sini..

sweety, nur de tinggalkan komen di entry baru kamu ye.. :)

Cik Nur berkata...

minyk ni kegunaan pelbagai, insyaALLAH boleh..

Cik Nur berkata...

betul..kita ikhtiar, yg menentukan DIA.. :)

Cik Nur berkata...

ayuni, ape yg betul..?

Cik Nur berkata...

nur de update no.tel, cuba call tnya di mana tmpat yg paling dekat dgn kamu..

Arina Shamsul berkata...

wah dik..cam bes je..insyaallah kak jumpa nanti nak beli gak :)

alhamdilillah..alesya dah sembuh dik :)

aReLaN berkata...

alhamdulillah.pe lagi khasiat dia??

etuza berkata...

tertulis anugerah..Cik Nur air zam-zam ada ke kat sana..boleh oder ka? Nak bagi putera puteri saya..kalau ada ya, Keningau susah nak dapat..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Good info dear!benda baik mmg utk dikongsi bersama,mana thu mmberi manfaat juga pd org lain, kan?insyaallah.

Cik Nur berkata...

beli jgn xbeli.. :)
alhamdulillah.. :)

Cik Nur berkata...

macam2 lan.. :)

Cik Nur berkata...

sini ada jual air zam2.. :)

Cik Nur berkata...

insyaALLAH..! minyak ni mmg sesuai untuk semua. :)

Aine Ainun berkata...

Nur..beli kt mna?
sat akak google tgk khasiatnya...ade ke ek kalo google..?

mahal takpe, berbaloikan..=))
mencegah lebih baik dr mngubati..=)

9n0L4 berkata...

minyk tu berangin ke?

aduhai berkata...

ya berangin. elok untuk di urut di pergelangan tangan, siku, bahu,tengkuk, lutut,pergelangan kaki dan perut. Ia akan memberi rasa suam-suam. Bau dia bau serai..lebih kurang macam bau krim fat burner yang Nora Danish pakai. Boleh juga pakai kat muka.Tarok kat tempat yang bermasalah cam jerawat, insyaAllah hilang..saya ada cuba.. saya juga selalu urut di dahi bila kepala sakit

QasehnyaRania berkata...

minyak nya panas ke tak ciknur?

boleh la carik ni.cuba pulak. toko anugerah dkt je dgn ciksu, dkt chow kit. hihi

ciknur, x boleh nk lupa la. kjadian mcm tu dh 2x jadi dkt ciksu. trauma pon iye jugakk.
kdng kdng bila dduk snsorng sellu terpikir..
bkn x redha, cma ntah la. hanya DIA yg tahu..