Rabu, 2 Mei 2012

Home » » .:: Sudah 1000 | Tahniah Iza Zaty ::.

.:: Sudah 1000 | Tahniah Iza Zaty ::.





Kalau sebelum ni, aku pernah menjadi follower ke 1000 di blog Beauty Heart Writer

Dan hari ini, teratak usang aku pula menerima kunjungan follower yang ke 1000 .

Alhamdulillah, follower yang di tunggu-tunggu telah pun tiba. Sekali gus mengenapkan angka follower di teratak usang  ini..!

Di entry ini, aku ingin mengucapkan jutaan terima kaseh buat follower bertuah kepada pemilik blog Ini Blog Budak Puple iaitu Iza Zaty . Baru berusia 13 tahun. Tapi sudah ada blog yang cantik..! Apa lagi, lepas ni jangan lupa terjah ye..!


Dan terima kaseh juga buat pemilik blog Beauty Heart Writer, atas pemberian sticker yang comel ni.

Juga ucapan terima kaseh tidak terhingga buat kalian yang tak jemu-jemu singgah ke sini. Kunjungan kalian, amat aku hargai...!

#Aku sayang kamu..kamu..kamu dan kamu...!

Terima kaseh sekali lagi...!!!


Kata Hati : Ada something buat Iza Zaty...Tunggu....!

.

32 ulasan:

are_lin@yu berkata...

tahniah cik nur...dah 1000 kawan..hehe

@ deqla manjew berkata...

wahh... 1000 lebih sudah!!! amboi baru umo 13 tahun dah ada blog...dulu umo 13 tahun satu apapun deqla xtau psl tenet...hihi...

Iza Zaty berkata...

waww , mekasih <3

Cik Anis Nisa berkata...

wahhh Nur..1k dah..tahniah...:))

Hani Shaa berkata...

tahniah cik nur :)

Azee Hana berkata...

ramai dah follower...=)....dah jadi follower yang ke 1004...lambat 4 je..hee

AyueJean berkata...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh dh SERIBU la.......
Ni yg jeles ni.......

nanieybarnieylurviey berkata...

wow.. like...like...like.... da smpai 1000 follower :) heeee

Miss BaNu berkata...

wah tahniah tiba gak angka tuh yer...saya pon dok menunggu angka tuh hehe..

M@W@R Q@SeH berkata...

tahniah nur dh dpt 1000 follower...truskan berblog ye...
akak nk mnta maaf ni mgkin komen terakhir sblum akak sepi smntra wktu...insyaAllah smp masanya akak aktif semula....saaayangg nur :)

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ berkata...

waaaaaaaaahh , nakkk jgakk sys ~

Zaza Ridzlan berkata...

tahniah cik nur =)

Arina Shamsul berkata...

wahhh..bestnya..tahniah buat yang bertuah :)

Arina Shamsul berkata...

EH,LUPA LAK..TAHNIAH DIK..sebab follower dah makin ramai :)

~Sweet Honesty~ berkata...

wahhh..bestnya akn dpt 'something' dari cik nur.. nak unfollow la..tggu angka 1999 baru follow..hihihihi

Dak Fisha berkata...

tahniah cik nur. hehe. dah seribu dah yer. akhirnya..heheh

etuza berkata...

wow! tahniah, petanda blog naik saham terkenal. Tahniah cik nur.

sis92 berkata...

wah tahniah2
sis asyik tlepas je nak bg surprise utk follower btuah huhu

Aine Ainun berkata...

tahniah nur...
mesti lg semngat nk blogging kan....=)))

Chic Na berkata...

wahh dah seribu follower nur. bestnya.. tahniah jgk kpd follower yg ke-1000 tu.
sayang kamu juga. :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahhh tahniah tau cik nur da sampai 1k dah follower..tahniah yer sis!!

Aine Ainun berkata...

owh...kt situ rupanya tmt keje Nur,
akak x pasan la...


lain kali Nur akak terjah=))

BERT berkata...

ramainye follower dia.. makin lame nanti makin bnyak la tu .. gudlak dear..

lelamaisara berkata...

Wah tahniah ...

Dah sampai angka 1000 dah...akak 100 pon belum..hahhaha

tahniah juga pada si cilik itu..:)

Zatil Hulwani berkata...

cik nur...sudi2la follow blog zatil yg x seberape ye..hehe

mama maman aka yana berkata...

dasyit nih.. dah smpi follower beribu.. hehehe.. jelez mama tau.. hahahaha

teha berkata...

wah ! congrats.. dh smpi 1k pon :)

Yana Libra berkata...

wah, dah 1000 lebih dah?? tahniah..hehe~~ :D

::CIK LYNN:: berkata...

tahniah nur...=) cik lynn bru nk mrgkak2 ni...hehe

Cik Aini Lavender's berkata...

wah,..hebat la ciknur,tgk2 dh smp 1000..tahniah2

9n0L4 berkata...

tahniah cik nur. keep it up. ;)

dyabunga berkata...

tahniah cik nur..followers semakin bertambah..:D