Sabtu, 12 Mei 2012

Home » » .:: Segmen : Blogwalking Sampai Lebam ::.

.:: Segmen : Blogwalking Sampai Lebam ::.





Setelah sekian lama tidak menjoinkan diri dari segmen yang perlu mengeTAG orang.
Dan untuk kali ini, aku join sebab nak support teman seperjuangan dalam dunia blogging ini.

Dan terima kaseh juga buat Mas Sidek , sebab sudi TAG Nur.

Okeyh..!!

Kenapa Kalian perlu BlogWalking ( BW ) blog aku..?

Sebab segala yang ada dalam blog ni, boleh nak dikatakan 99% adalah kejadian yang benar-benar belake..!
Tak kiralah jadi kat diri aku ataupun sekeliling aku.
Maknanya, tak ado tipu-tipuloh..!

Cumanya.. aku tak adalah terlalu terbuka sangat.
Contohnya, nama , tempat kejadian aku terpaksa tukar-tukar.
Sebab tujuan aku bukan nak mengaibkan sesiapa.
Tapi untuk peringatan bersama..!

Yang baik semuanya datang Dari DIA.
Manakala yang tak baik, semuanya datang daripada kealpaan aku.


Jadi mangsa aku kali ini adalah....!

Kamu , Kamu , Kamu dan Kamu...!



Kata Hati : 
Hadiah menarik tahu...! Rugi tak join....! 
Kalau nak join... KLIK HEADER COMEL DI ENTRY ni..!

.

19 ulasan:

tirahzairi berkata...

rajin die...hehe

ecadwinkyasha berkata...

wah cik nur,,tu dia smpai lebam blogwalking eh...eca xsempat sgt BW besar-besaran....mc mood nak exam.hehehe...tpi pada tu,sempat pula mgodek blog sendiri,rumah kita tukar langsir sikit.hehehe :P

~Sweet Honesty~ berkata...

sweety dh joinn..btl,yg ptg kta saling menyokong..(^_^)

lelamaisara berkata...

join jgan tak join...akak dah join dah...

Camy Alya berkata...

wah. goodluckk :)

@ deqla manjew berkata...

hihi.. mekaceh sudi join segmen deqla ye... nnti tgk senarai peserta segmen..selmt berblogwalking smpai lebam..dan good luck !!! :)

Pecinta pink^^ berkata...

salam..dtg singgah sini..dri segmen same..jom jenguk ke sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html
thanx:)

✿nur hadifah✿ berkata...

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

dri segmen yg same ^^

Arina Shamsul berkata...

ganas betul tajuk segmen ni dik..jangan sampai lebam betul2 lak..hihihi

amercorner.blogspot.com berkata...

singgah dari segmen yang sama d

dah follow juga

:D
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Ain Zuhairi berkata...

balas kunjungan anda. dr segmen sama. dah follow dah :)

Michelle Hopell berkata...

datang sini balas kunjungan :)
follow awak jgak ..
happy blogging dear ..

Michelle Hopell berkata...

datang sini balas kunjungan :)
follow awak jgak ..
happy blogging dear ..

mama ieqa berkata...

ok mama dtg follow balik juga dr segmen yg sama.... singgah la blog mama selalu ya..

http://ieqa82.blogspot.com

Michelle Hopell berkata...

terjah sini dr segmen sama .. jom BW sampai lebam ke blog sy plak :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

Sh Hily berkata...

Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik(br ikhlas,xda paksaan)..hehe..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

! NZ Si Panglipur Lara ! berkata...

salam persahabatan di dunia blogging

fly sini dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

singgah balik ye ^___^

9n0L4 berkata...

hai hai, dari segmen yg same. ;)

hafiziqin berkata...

heho

segmen yang sama
selamat berblogging

http://hafiziqin.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html