Khamis, 10 Mei 2012

Home » » .:: Seru Mood..! ::.

.:: Seru Mood..! ::.





Hamboiiii tajukk..! Kemain eyh...!

Jangan takut ye, aku bukan seru hantu pun. 
Cuma nak seru mood untuk berblogging.
Sebab perasaan aku ni sentap dengan video perderaan bayi tu..!

Walaupun video tu dah lama, dan hukuman pun telah di jatuhkan. 
Tapi aku masih rasa geram dan marah..!

Sebab kenapa tak tangkap je sekali dengan orang yang tukang ambik video tu..?
Elok dua-dua masuk penjara, puas hatikan..?

Dan malam memang langsung tak ada mood nak blogging.
Tambahan kerja sampingan pula banyak kena siapkan.

Ada sepuluh zon perlu di selesaikan.
Mula-mula dengar memang macam sikitkan.

Sepuluh jeeeeeeeee...!
 
Rupanyaaaaa..! Setiap satu zon ada lebih kurang sepuluh helai yang perlu di semak..!
Kerja menjadi lagi lambat bila sambil menyelam tengok kuch-kuch hotak heyy..!

Aiyakk.! Kenapa kuch-kuch hotak heyy..!
Sebab leka tengok cerita tulah, aku tersalah satu angka.
Dan selamatlah perasan, kalau tak rugi berjuta..! <---- Pergghhhh jangkit dengan sapa main juta-juta ni...!

Dan semalam, pukul 2 baru settle semuanya.
Nak on lappy pun macam dah malas.
Jadi aku meroloh jelah lepas siap semua tu.
Heeeee....!


Kata Hati : Datanglahhh wahai mooddd..! 
.


27 ulasan:

are_lin@yu berkata...

hehe jom kita cari mood ;-)

@ deqla manjew berkata...

seru nur..jgn x seru...hihi..semlm pun deqla tgk kuch kuch hotak hang..hihi... wlupun dah byk kali tgk, suka jugak tgk lg...x penah jemu!

dyabunga berkata...

dya pun layan kuch kuch hota hei.hahaha.. dya pun sakit hati tgk video penderaan bayi tu..

nanieybarnieylurviey berkata...

nk tido smlm pun terbayang lagi pasal baby. even da lame tp perbuatan tu x leh diterima.. lgi bengang ble tgk satu pages ni duk up status 'xpyh la nk buat entri pasal benda lama bagai' geram kot. it's not about lama tapi pasal keprihatinan. tak tahu la kalau jenis org yg xde perasaan kot ckp mcm ni. mcm x kisah.

seru mood sampai dpt eyh nur =)

Pka Rahim berkata...

ok jom.. sama2 seru mood. huhu :)

Mieya Atiera berkata...

mood lari ke laut letewww. Dah biasa dah. Actually, Mieya pon terkejut jugak bila tengok berita semalam tu.

Yumida berkata...

wah..bz nyer..citer hindustan jd peneman..hihi

Masha Meisters berkata...

alahai...seru jangan xseru,jangan seru sampai tido sudah...

Chic Na berkata...

ingatkan seru apa td. hehehe.. wah rajinnya nur bwk blk keja ke rumah. kalo cik na mmg tak laa. huhu.. :)

Masz Sidek berkata...

malam semalam tak sempat nak layan kuch2 hotak heyy... sbb layan mata dulu...zzzzzzzzz....

cha'e berkata...

datanglah wahai mood. . marilah kau berdamping dengan cik nur . haha xD
selamat buat kerja. .jangan silap angka lagi .. naya nanti :)

saffiya_aleesya @ echa berkata...

semoga mood itu datang huhuhuh

BERT berkata...

hhehehe sabor2.. lelame nanti datang la mood.. nak datang mood tu senang je.. tengok analytic nuffnang patu BW.. datang la mood nanti hehe

aku HaniAsyira berkata...

aiyokkkk... serulah mood itu dtg.. =)

AdilaAzmir™ berkata...

wah! layan cerita hindustan jugak ke cik nur? dila pun suka jugak:D

Dak Fisha berkata...

sakit aty jer tgk video tuh.
hehehe..
alahai. mood cik nur. dtg la oitt. ohh mood cik nur.. hehehe

Aine Ainun berkata...

kata hati akak::
"apasal syok merakam, dibiarkan je mak nye yg meroyan tu pukul anak dia...patutnya ambikla budak tu kan..

ni yg dirakam,
banyak lg kes penderaan sebenarnya yg kita x tau kan..

~Sweet Honesty~ berkata...

sama la kta cik nur..mood nk berblogging mula sirna pla..sbb kerja makin menimbun..makin nk cuti, makin byk keja ne..huhaaaii..

Yana Libra berkata...

Saya tak berani nak tgk video tu..rasanye video tu pun dah disekat penyebarannya~



p/s:rindu ngan kuch kuch hota hai~..tak tau pun kuar tv..huhu~~

Cik Aini Lavender's berkata...

alah napa x bgtau ai...cnfirm ai dtg tlg ciknur pnya..sbb ai kat tpeng smlm.hehehe

Arina Shamsul berkata...

trauma ke dik..hihi...(nasrtghyyhttybtnjmjuujuuyjjuuukuukukiujujjk) yang dalam kurungan ni si alesya yang taip tau dik,kak menaip dia pun sibuk juga..hihihi


nasib baik kak tak tengok video tu kalau kak tengok kak pun trauma juga..hihi.tidak sanggup tengok penderaan..:(

whitecappuccino berkata...

meroloh? first time dengar..maksudnya tido ke?

Cik Penguin_Solehah berkata...

fuh,sabar cik nur.. Tapi hukuman yang dijalankan memang tak sepadan pun=.='

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Nur..

Morning.. Seru mood? Hehe
Jgn seru.. Nanti makin jauh larinya.. :)

lelamaisara berkata...

mood oh mood ....heee.seru jgn tak seru...

Miss BaNu berkata...

yer layan kuch2 hota hai jugAK ..heran laa tiap kali layan cite tuh tiap kalilah sukaa sgt..penangan die mmg dasyat..

9n0L4 berkata...

tengok jugak kkhh tapi terrrrtidur. tak dan tgk abis. hehe.